KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ağşam vakti gelirsen kimse kalmaz
emme ben varın biğenemedinmi bacım her daim burdayık evellallah 8 kadar

napim kızımm iş yaptım bugün. sabah kalktım camları açtım bi baktım herkeş halı çırpıyo pat pat benim de canım çekti

senacım aldıkların çook hoş gerçekten güle güle kullan. topukluya ben de bayılırımm platfom topuk ayakkabı alma planlarım var ama kocik ne der bilmiyimm kızın da pek şeker yaa cimcimeee ısır onu benim yerime

nihancım güle güle kuşum

kız kocen uyumuyomu evde niye ses yaptın

varız bacım ama ceyda hanıma beğendiremedik kendimizi olsun napçan bizim gülümüz yokya ondandır bacım

yaa nassı da laf çarpıyo bak hele bakkk.. :86: kızzzzzzz cevriyeee bardak tokuşturmayı nirden öğrendin zilli

ya kuzm o anda hem sena hem de niho ben çıkıyorum diyince dedim ahanda herkeş gidiyo herhal :97:

yaa nassı da laf çarpıyo bak hele bakkk.. :86: kızzzzzzz cevriyeee bardak tokuşturmayı nirden öğrendin zilli

ya kuzm o anda hem sena hem de niho ben çıkıyorum diyince dedim ahanda herkeş gidiyo herhal :97:

hıı tamam hadi tamam yedik
şaka yapıyom canım takılıyom sana

bende gidiyom kızlarr eşim tükkanda çalışçakmış bende gidemde temizlik yapem bari gerçi 6 ya kadar eve giderim ama napem olsun pazar gününe kalınca zor oluyo hadi iyi tatiller size ceyda yarın görüşürük burda ol emi

kız kocen uyumuyomu evde niye ses yaptın
benim adam top atsan uyanmaz bacım

güle güle canımcım.. yarın sabah kaynanama gidicez kahvaltıya.. öğleden sonra uğrarım

geçerken ugrayayım dedim ama herzamanki gibi kimse yok

günaydın kızlar. yaprak hoşgeldin canım. haftasonuda çalıştın bi dinlenemdin , yorulmakta çok haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…