- Konu Sahibi SUTASAYRAN
- #27.221
çok sıkıcı bugün çokkk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çocuk bakımı konusunda şunu söyleyecem dilek, çok uzatıyo görünmeyim ama sevgileri tüm zorlukları örtüyo valla.hazal ile polyananınki çok küçük daha bilemezler ama bi sarılıp annecim demelri o kadar güzel bi duyguki çektiğin sıkıntılar poff diye sönüyooooo.
ama tabi o süsler falan kalmıyiiiii
çok sıkıcı bugün çokkk![]()
valla cadum simdi bile cok mutlu oluyorum ben ogluma bakarken onun bi gulmesi tum yorgunlugumu aliyor.ama dedigin dogru sonucta tecrubelisin buyudukce dahada tatli olcak. esim ve ben simdiden dusunuyoruz buyunce ses tonu nasil olcak herkesin icinde anne baba diye sarilcak baskalarina gitmicek hep bize gelcek. cok guzel hislerdir eminim o gunlerin gelmesini dort gozle bekliyoruz.
cnm ben asagiya indim camasir yikamak icin, simdie oglumu yatiriyorum o yuzden fazla duramiyorum burda. eski gunlerimiz ne guzeldi ya tum konulari konustukmiki simdi sus pus oluyoruz :26:
he bacım ya gitti o güzel eski günler
eskiden sayfalarca ilerlerdik şimdi yerimizde sayıyoruz![]()
![]()
bunuda yeğenime aldım gerçi kendisi asimoyu istiyomuş büyük robot varya
ama yapçak bişey bişey yok
ben çıkıyorum anneme gitçem gün varmış görüşürüzzz![]()
günaydın kızlarrr bugündemi kimse yokk
dünden beri kimse uğramamış![]()
gunaydin cadum ve parisim.
dun ben burdaydim ama tenezzul edipte gelmediniz giderkende bisi demediniz. kaldim ben ole tek basima.![]()
selam yapırakk ben burdayımmm
ama nihan gelmemiş galiba![]()
gunaydin cadum ve parisim.
dun ben burdaydim ama tenezzul edipte gelmediniz giderkende bisi demediniz. kaldim ben ole tek basima.![]()
ayyyyyyy çok özür dilerim canım. ben ders çalışıyodum dün. bazen arada haber vermeden kaçıyom sebebi de, oğlum geliyo bilgisayarın başına oturuyo kalkarkende bilgisayarı kapatıp kalkıyo. bende haber vermeden çıkmış oluyom.![]()
günaydın kuşlarım binimmm
dün bende acele çıktım canım o yüzden bakamadım buraya
nihan gelmemiş evet :44:
kızlar akşam kanıtı izledimmm
aaay çoook korktummmmmmmmm:18::18::18:
allahtan eşim evdeydi. gidip hemn yanına yattım , ben çok korkuyom dedim. oda kzıdı biraz ban ane izliyon şu filmi diye
ama elimde değil hem çok seviyom hem çok korkuyoommm:18::18:
himm anladim cnm tamam gel opiim
neyse tamam senide opiim
nihan niye gelmediki?
kızlar akşam kanıtı izledimmm
aaay çoook korktummmmmmmmm:18::18::18:
allahtan eşim evdeydi. gidip hemn yanına yattım , ben çok korkuyom dedim. oda kzıdı biraz ban ane izliyon şu filmi diye
ama elimde değil hem çok seviyom hem çok korkuyoommm:18::18:
orası başıydı galiba orayı izlemedim, geç açtım biraz ama sonu dehşettiben bi sahnesine baktım sadece kızı asmıslardı kafasına vurdular bişiyle sonrada boynundan kestiler dimi:18:
barıştık demihimm anladim cnm tamam gel opiim
neyse tamam senide opiim
nihan niye gelmediki?
ben bi sahnesine baktım sadece kızı asmıslardı kafasına vurdular bişiyle sonrada boynundan kestiler dimi:18:
orası başıydı galiba orayı izlemedim, geç açtım biraz ama sonu dehşetti
barıştık demi![]()