KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

canim bile bile niye kendine eziyet edyorsun bosver izleme dizi oldugunu biliyoruz ama yinede cok etkileniyoruz. inanmamizda oyuncalirin rolu cok buyuk,gercek gibi yansitabiliyorlar demekki. . ben cok etkilenirim esim bide sabahin 4unde ise gidiyor korku filmi izliceksek hafta sonu izleriz. o zaman sabaha kadar yanimda oluyor.

evet oyuncuları çok seviyom hele komisere bayılıyom. ya sonunda ne çıkacak diye çok merak ediyom

hepte, küçükken terkedilmiş, anneleri yada babalrı tarafından bırakılmış dözülmüş ezilmiş çocuklardan çıkıyo bişeyler. akşamkinde de öyleydi babsı küçkken terkediyo ve çocuk yalnızlık hissine çok kaptıryo kendini , arkadaşlarını öldürüp yiiyo
neyse devam etmeyim sabah sabah mideniz kalkmasın.
onu izledikten sonra çocuklarım akarşı daha hassas olmaya çalışıyom.

orası başıydı galiba orayı izlemedim, geç açtım biraz ama sonu dehşetti

barıştık demi:77:
:18: bende orası dehşet sanıyodum demek sonları daha kötü iyiki bakmamışım devamına:18:

abowwwww:53::53::53::53::18::18::18::18::18: bu ne ya asdilar,kafasina vurdular boynunu kestiler. ne kadar urkunc :18::18::18: analatimi bile krokutuyor bide izlediniz yani olemi helal olsun size ya. yada benmi cok korkaimki:26::26::26:

he bacım ayaklarından asmışlardı tavana:18: yok anam izlemedim ben ama açıkcası merakta etmedim değil haftaya belki izlerim:18::1:

evet oyuncuları çok seviyom hele komisere bayılıyom. ya sonunda ne çıkacak diye çok merak ediyom

hepte, küçükken terkedilmiş, anneleri yada babalrı tarafından bırakılmış dözülmüş ezilmiş çocuklardan çıkıyo bişeyler. akşamkinde de öyleydi babsı küçkken terkediyo ve çocuk yalnızlık hissine çok kaptıryo kendini , arkadaşlarını öldürüp yiiyo
neyse devam etmeyim sabah sabah mideniz kalkmasın.
onu izledikten sonra çocuklarım akarşı daha hassas olmaya çalışıyom.

:53::53::53: öldürüp yiyomuuu:53::53::53: ıyyyyyyyyyyyy hem korkunç hem tiksinç:120:

abowwwww:53::53::53::53::18::18::18::18::18: bu ne ya asdilar,kafasina vurdular boynunu kestiler. ne kadar urkunc :18::18::18: analatimi bile krokutuyor bide izlediniz yani olemi helal olsun size ya. yada benmi cok korkaimki:26::26::26:
:60::60::60::60: onunla kalsa iyi

ivett :70::70::70:
kizlar ben oglumu yatirmaya gidiyom gelirim yine :54::54::54:

güle güle canım:80:

:18: bende orası dehşet sanıyodum demek sonları daha kötü iyiki bakmamışım devamına:18:

he bacım ayaklarından asmışlardı tavana:18: yok anam izlemedim ben ama açıkcası merakta etmedim değil haftaya belki izlerim:18::1:

tavsiye etmem:1::1:dedğimi yap gitiğim yoldan gitme

manyak ya ne koymuş. ben de eve bişi aldın sandım heheheh

beğenemedinmi loo:51::51:hepsini koydum onuda koyem dedim akşam 6 da verdim 10 da bana geldiler abimler oturmaya oynadınmı adamlarla dedim kırdım dedi:53::53:kolunu kırmış bile yuh dedim
cadum yaprak hazal ceyda yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar saolun

günaydın canlarım
n,han bugündemi yok dün arayamadım haberi olan varmı eşim gitsin birazdan arıyım ben
evet yok ya. bende arayacaktım erken diye aramadım.

beğenemedinmi loo:51::51:hepsini koydum onuda koyem dedim akşam 6 da verdim 10 da bana geldiler abimler oturmaya oynadınmı adamlarla dedim kırdım dedi:53::53:kolunu kırmış bile yuh dedim

reca ederiz:51::51:

:60::60::60:yuh yani. çok hızlıymış .

bend egeçen oğlana demir adam aldım. kız diyo benim oğlan diyo benim. kız abisinden gizli alıyıo onu uytuyo sallıyo. ee yapıyo. ay oyuncakta hiç yakışmıyo ee lenmeye .kazıkk gibi
diyom demir adam karizma yerlerde geziyooo:60::60:

:60::60::60:yuh yani. çok hızlıymış .

bend egeçen oğlana demir adam aldım. kız diyo benim oğlan diyo benim. kız abisinden gizli alıyıo onu uytuyo sallıyo. ee yapıyo. ay oyuncakta hiç yakışmıyo ee lenmeye .kazıkk gibi
diyom demir adam karizma yerlerde geziyooo:60::60:

hadi yaa çok komik olmuştur kaslı kaslı adamın eelenmesi senin kızda karızmayı çizmiş demir adamın hee:60::60:

:51:işi varsa belki ondan açmamıştır
kızlar ben dün akşam ing kursuna başladım heyoo:66::66:
örtmen oldukça iyi bi ing var dedi:86::86::86:bana:51::51:

hadi yaa çok komik olmuştur kaslı kaslı adamın eelenmesi senin kızda karızmayı çizmiş demir adamın hee:60::60:
aynen canım

:51:işi varsa belki ondan açmamıştır
kızlar ben dün akşam ing kursuna başladım heyoo:66::66:
örtmen oldukça iyi bi ing var dedi:86::86::86:bana:51::51:
oo this is wonderfulll . if you want , pratic your english , this clup has got a pace. you are speak english them:46::46::46::46::46::46::46::46:

Son düzenleme:
inşallah ingilizce yazıyom diye tarzanca yazmamışımdır. burda kurs yok olsa bende hemen başlarım. :50:
sanada başarılar dilerim . bir dil bir dilek iki dil iki dilek (tekerleme gibi oldu:1:)

Back
X