KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bende başlamak istiyom yaaa. yemek yerken kendimden geçiyom yedikten sonra bi pişmanlık bi pişmanlık. dün öğlen çok yemiştim akşama yemeyim dedim akşama da yedim bi sürü , sonra sığınamadık tabi. çıktık yürüyüşe.
bu göbeğin erimesi lazımmmmmm:95:

bi deri bi göbeksin yanii

cadum hoşgeldin
hoşbulduk brownimmm

ben yemek yemeyi çok seviyorum cadum

yedikten sonra pişman oluyorum.

hani kilolo insanlar genelde der ya ''ben hiçbirşey yemiyorum ama kilo alıyorum''

ben inkar etmiyorum bariz yiyorum yani.

yemek yemek sanat gibi

ama başarıcam yapmak zorundayım birde hamile kalırsam yandım

her halukarda varsın yaniii

evet bebeem her daim burdayim sizinleyim arada beni yalniz biraksaniz bile yine burdayim

insaallah cnm benim gobek dogumdan sonra kaldi bana miras. gobek olmasa incecik duruyom.

bi deri bi göbeksin yanii

hoşbulduk brownimmm

ne 1 derisi nen boyum 1.67 kilom 65 neresi bi deri yafrimmm gobeemmde dogumdan sonra kaldi gobek olmasa kilom iyi yani esim ole diyor

evet kilo üstüne kalırsan kötü olur. bend eyiyom ve alıyom. yemeyince hemen veririm. yeyincekte hemen alıyom. sabah kendime ayıp olmasın aç aç gitmeyeyim diye yiyyom, öğlen bakıcıya ayıp olmasın diye yiyom. akşam herife ve çocuklara ayıp olmasın diye yiyom.

inkilisçe kıs okunduğu gibi yazdımda bi garip olmuş cidden
inkilizce hııı, çok şeker
24 dakikadır kendisinden haber alınamıyor
en son 24 dakika önce kk sınırlarındaydı kendisi efenim
sağol asker. hemen acil arama ekibini kurun. tuğba sen geçmişi araştır, hazal sen ihtimalleri listele, yaprak sen kendisine ulaşmaya çalış.
madagaskardaki penguenlerden etkilendim. bayılıyom onlara.

resimlerde çok zayıf duruyosun ama:44: . ne zamnın o resimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…