- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #27.741
öhööömmmmm öhöööömmmmmm
ok. cnm silecem o zaman.
ahhh canim kirilirmista hemencik
abow basıldım :18::18::18::18:
öhööömmmmm öhöööömmmmmm
hoşgeldin browni intense'immm
yok kı şaka şeyediyomm
acitasyon yapion dimi bak bole yakalanirsin iste bende sana teselli veriodum
ne çabuk da yakalandım yaatam yapamadıydım
anaamm ceydanın topiğine gittimmde anamm kız herşeyi hazırlamış hee
bende daha tık yok bişey belli deel anamm napçam kıı ben:18::18::18:
aboww şaştım kaldım hee
kıı ceydoş o köşeyi bende biyenmedim bacım adam akşam eşin geldi yattı akşam tv seyrediyo sen nereye otucan bacım ucundamı oturcan hep bence kullanışsız gibi yani benim fikrim tabiysi bu
ohhhhhhhhhhh herkesler parise gitmis gelmisD dün kocis yavasiyo bana hadi askim hadi diye .sonra olmadi ay niese canim hic parisi görmek istemiyo cok gördümya ondami ne ama bizde belki bugün gidebülürük kocis bilet ayirtmis cünkü
ayy koptum sabah sabahkızım bende öle fantaziler var ki ...
mesela hani bayıltıyolar ya ameliyata almadan önce adamı. bi makinaya bağlıyolar nabız ölçüyo tansiyonu ölçüyo flan. ses çıkarıyo dıt dıt diye değişik bi ses çıkıyo ... o sesi duyunca diyom ki ben geliyim bağla beni o cihaza snrası malum(bu arada kameraya çekmiş ameliyatı da ses de duyulıuyo ya ordan duydum o sesi. diyom ki çok seksi bi ses allahım.........................)
alın kız evden çıkmaz iştehe arkadasinin iyi gunleri bu gunler buyudumu hic susmuyo sipalar gerci her bebek oyle degildir ama benimkide ilk dogdugu zamanlar surekli uyuyordu simdi canimi okuyor
he cok pis senaryo kuruyor
abowww fantaziye bak adam seni ole gorse bilardo ogretmek yerine seni direk parise ucurur
he nen fantazi kuruyor hatun..
benimki bana diyorki ev aldikmi 1 odasina bilardo masasi kuralim diyor oldu dedimkumami evimde istemiyorum
Sen daha gitmiyin mi didiler
bilge didi ki kocan sana paris cezası vercek didi
niho da hee iyi tamam didi
aboww nazar değdi hatunaohhhhhhhhhhh herkesler parise gitmis gelmisD dün kocis yavasiyo bana hadi askim hadi diye .sonra olmadi ay niese canim hic parisi görmek istemiyo cok gördümya ondami ne ama bizde belki bugün gidebülürük kocis bilet ayirtmis cünkü
ceydooceyyyyydaaaaaaaaaa duy beni sana ulasamıyorum msne acarmısın
yaprağa atıyommmmmmmmmmmmmmmm
nasılsın Nihan'cım?
nasılsın Yaprak'cım
yeni gördüm kız:83::83:nasılsınız dedimmm leeennnnn
nasılsın Nihan'cım?
nasılsın Yaprak'cım
nasılsınız dedimmm leeennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?