KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Selam canlarım....... tahin-pekmezlerim, fındık krokanlarım, çikolatalı pastalarım, içli köftelerim :86:
hoşgeldin kıı lessi kankandan ayrılamadınmı sohbet iyimiydi
anam ceyda gelmiş...:18::18::18::18::18::18:
okuyacak yazdıklarımı:18::18::18:
nihan ne oldu ki ya.
ben çıkıyom kızlar kalmayı çok istiyom ama kocam gelcejk
öptüm çok
anamm sena kaç bacım kaç atla süpürgene

sen gel bacım klimayı açarım ben geliyom de sen gelmeden açıp ısıtırım ben içersini havalar iyileşti artık ısınır

anam ceyda gelmiş...:18::18::18::18::18::18:
okuyacak yazdıklarımı:18::18::18:
nihan ne oldu ki ya.
ben çıkıyom kızlar kalmayı çok istiyom ama kocam gelcejk
öptüm çok

nan sena var yaa dün akşam beni vazgeçirdin yani . ama kocam cinnet geçirirse senin yanına kaçıcam haberin olsun
hoşgeldin kıı lessi kankandan ayrılamadınmı sohbet iyimiydi

anamm sena kaç bacım kaç atla süpürgene

leslie sonra yapıyom bacım.. sabah kalktım temizlik şeyettim de anca geldim işte buarada gamze-20 arkadaş beni sormak içn buraya yazmış akşam telefonum kapalıydı ulaşamamış bana. Biz onunla sabahları yürüyüşe gidiyoruz sosyal tesise bugün misafiri varmış da bu sabah gitmedük

Kızlar kardeşim yeni fotolar eklemiş facebook' a ay o kadar çok beğendim ki ama çok duygulandım ya var ya azcık ağladımm bi de özledim tabii tabi tüm fotolarda kız arkadaşı var, o da çok tatlı güzel ya maaşallahh.. haftasonu annemler gidecekmiş yanına ben de istiyorum gitmek

Kardeşimin fotolarını albüme eklicemm

Son düzenleme:
selamin hello bacilar .bi dünya alinti yaptim fekatt hepicigi yok oldu kizlar valla nazarmi degdi ne ama dün gece acayip bi sekilde parise uctuk tam uctuk ama adamcagiz kendine geldi .ee sizde ne var ne cok​

selamin hello bacilar .bi dünya alinti yaptim fekatt hepicigi yok oldu kizlar valla nazarmi degdi ne ama dün gece acayip bi sekilde parise uctuk tam uctuk ama adamcagiz kendine geldi .ee sizde ne var ne cok​

Hoşgeldinnn

İyi bari kı senden beklenen performansı göstermişsin

oooo yürüyüşlerede gidermiş hanım

oooo yürüyüşlerede gidermiş hanım

kızım akşam yazdığını gördüm de başım döndü nan hangi birine cevap verceğimi şaşırdım he bacım ben biliyom ama du bakamm kendümü koruyabildiğim kadar korucam

heralde kızımm spor neyin yapıyokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…