- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #28.001
1 haftadır var bu olaylar içim içimi yiyo
sizide dertlerimle sıkmamak için anlatmadım
hıı anladım canım kızıda al gel otururuzz
hoşgeldin kıı lessi kankandan ayrılamadınmı sohbet iyimiydiSelam canlarım....... tahin-pekmezlerim, fındık krokanlarım, çikolatalı pastalarım, içli köftelerim :86:
anamm sena kaç bacım kaç atla süpürgeneanam ceyda gelmiş...:18::18::18::18::18::18:
okuyacak yazdıklarımı:18::18::18:
nihan ne oldu ki ya.
ben çıkıyom kızlar kalmayı çok istiyom ama kocam gelcejk
öptüm çok
kız sizin orası çok soğuk ya valla.... oraya bi çözüm bulun. ilerde bebek falan olunca da zor olur. gerçi gitmezsin o zaöman ama olsun. sen hasta olursan bebe de olur..
hadi çıktım ya üfff çıkamıyom
tutmayın nen beni
Selam canlarım....... tahin-pekmezlerim, fındık krokanlarım, çikolatalı pastalarım, içli köftelerim :86:
anam ceyda gelmiş...:18::18::18::18::18::18:
okuyacak yazdıklarımı:18::18::18:
nihan ne oldu ki ya.
ben çıkıyom kızlar kalmayı çok istiyom ama kocam gelcejk
öptüm çok
hoşgeldin kıı lessi kankandan ayrılamadınmı sohbet iyimiydi
anamm sena kaç bacım kaç atla süpürgene
ceydo hoşgeldinn
naptın kankinle öğle yemeğinide beraber yiyeydiniz:86:
selamin hello bacilar .bi dünya alinti yaptim fekatt hepicigi yok oldukizlar valla nazarmi degdi ne ama dün gece acayip bi sekilde parise uctuk tam uctuk ama adamcagiz kendine geldi .ee sizde ne var ne cok
selamin hello bacilar .bi dünya alinti yaptim fekatt hepicigi yok oldukizlar valla nazarmi degdi ne ama dün gece acayip bi sekilde parise uctuk tam uctuk ama adamcagiz kendine geldi .ee sizde ne var ne cok
oooo yürüyüşlerede gidermiş hanım
nan sena var yaa dün akşam beni vazgeçirdin yani . ama kocam cinnet geçirirse senin yanına kaçıcam haberin olsun
kızz ben yazdım akşam sana ama tabii geri dönüp bakmadın
kızım o kocasına hasta çıkarmaya uğraşıyo maksat kocen seni komalık yapsın sende hasta ol diye
leslie sonra yapıyom bacım..sabah kalktım temizlik şeyettim de anca geldim işte buarada gamze-20 arkadaş beni sormak içn buraya yazmış akşam telefonum kapalıydı ulaşamamış bana. Biz onunla sabahları yürüyüşe gidiyoruz sosyal tesise bugün misafiri varmış da bu sabah gitmedük
kizlar oglusuma yemek yedirip hemen gelorum
oooo yürüyüşlerede gidermiş hanım
kızım akşam yazdığını gördüm de başım döndü nan hangi birine cevap verceğimi şaşırdımhe bacım ben biliyom ama du bakamm kendümü koruyabildiğim kadar korucam
heralde kızımm spor neyin yapıyokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?