KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ben biliyorum canım da başlasam yapçamda başlayamadım bi işte

bi gayret basla cnm

uzulme cnm ya yine evinize harcaniyo.. yaponun dedigi gibi fazlasi ile geri doner insallah..
selam arkadaşlar ben de geldim

selam arkadaşlar bende yeniyim bu sitede

hosgeldiniz...

bi gayret basla cnm

başladım canım biyandan yapıyom bi yandan size yazıyom

uzulme cnm ya yine evinize harcaniyo.. yaponun dedigi gibi fazlasi ile geri doner insallah..

hosgeldiniz...

bøcugum tum parayi kooparitifwmi yatirdiniz o kadar cokmu yatiriliyo yoksa biriken borclarmiydi?
yok canım bütün hepsini ödüyoz birden

can sıkıcı bi durum canım. ama en azından boşa gitmemiş. ev sizin eviniz yine. kiraya felan verirseniz biriktirisin yine.
izinmi aldın işten bacım öyle kolay alabiliyomusun

burdayım kız. oda da içim darldıda dolaşayım bi dedim

koptummm
tersi çıktı . adam dirildi.

aa şimdi o damı bitti yani

şöyle biz bu kooparatifi 2007 den beri ödüyoruz şimdi 25tl dendi ilkten sonra üyelere çok geldi galiba 15 bin yatırın dediler hızlandıralım ağustos eylül gibi bitirelim dediler kabul ettik bizde işte şimdi 15 bin yatırcaz sonrada 10 bin galiba
biz yeni aldığımız evi borçsuz aldık bu kooparatif için kredi çektik sadece şimdi bunu ödiycez işte
anladınızmı karışık biraz ama sorun anlamadığınızı bende anlatamadım galiba

15 bin kredi çektiniz 10 binde senin biriktirdiğin paramı canım

yok canım bütün hepsini ödüyoz birden

seyy :26:cnm bu oturdugunuz evmi kooparatiflik:26:

15 bin kredi çektiniz 10 binde senin biriktirdiğin paramı canım

şöyle biz evi ggaranti bankasından aldık ordan 25 bin kredi çektik o bankadan aldığımız için direk banka kendi hesabına geçirdi 25 bini bizde üstünü elden tamamladık 70 bin bu benim para kalmıştı işte şimdi onuda buraya verdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…