- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #28.261
ben biliyorum canım da başlasam yapçamda başlayamadım bi işte
çok canım sıkıldı gerçekten yaa
bu kooparatif ev için para yatırdıkta
benim bankada kızlığımdan beri biriktirdiğim param vardı yemeyip içmeyim biriktirmiştim 10 bin tl
şimdi gidip onu çektim kooparatife yatırcaz öbür ev olsaydı belki içim yanmazdıda bu ev için olunca çok sinirlerim bozuldu yaa
selam arkadaşlar ben de geldim
selam arkadaşlar bende yeniyim bu sitede
canım benim anlıyorum seni
onca para için acımıştır tabi canım yaüzülme sağlık olsun gülüm
Allah sağlık sıhhat versin sizede eşin koyar yerine parayı
öyle canım Allah sağlık versin tabide biz bidaha zor görüz okadar parayı napalım sağlık huzur olsun gerisi önemli deil
cadum kapıyı açık bıraktı zaarr kendini bir an önce dışarı atmak için
bi gayret basla cnm
başladım canım biyandan yapıyom bi yandan size yazıyom
uzulme cnm ya yine evinize harcaniyo.. yaponun dedigi gibi fazlasi ile geri doner insallah..
hosgeldiniz...
yok canım bütün hepsini ödüyoz birdenbøcugum tum parayi kooparitifwmi yatirdiniz o kadar cokmu yatiriliyo yoksa biriken borclarmiydi?
yok canım bütün hepsini ödüyoz birden
çok canım sıkıldı gerçekten yaa
bu kooparatif ev için para yatırdıkta
benim bankada kızlığımdan beri biriktirdiğim param vardı yemeyip içmeyim biriktirmiştim 10 bin tl
şimdi gidip onu çektim kooparatife yatırcaz öbür ev olsaydı belki içim yanmazdıda bu ev için olunca çok sinirlerim bozuldu yaa
izinmi aldın işten bacım öyle kolay alabiliyomusun
koptummmkızlarr size rüyamı anlatayım ölü gördüm rüyamda çok kötüydü ya
bide ayrıca ibrahim tatlısesi ölmüş gördüm
he bidegece bu rüyaları gördüm uyandım ama yarı uyanık aklıma bilge geldi
ama yarı uyanığım uyku hali ile içimden konuşuyom yarın bilgeye anlatırım ama kesin bilinç altı der diyorum ve sırıtarak uyuya kalmışım kardeşim didi sabah abla gece niye sırıtıyordun diye oda bilgisayardaymışbeni sırıtırken görmüş
gelde anlat bilgeye gülüyordum diye
akşam annemlerde yatmıştım da eşim gececiydi:97::97:
aa şimdi o damı bitti yani
can sıkıcı bi durum canım. ama en azından boşa gitmemiş. ev sizin eviniz yine. kiraya felan verirseniz biriktirisin yine.
burdayım kız. oda da içim darldıda dolaşayım bi dedim
şöyle biz bu kooparatifi 2007 den beri ödüyoruz şimdi 25tl dendi ilkten sonra üyelere çok geldi galiba 15 bin yatırın dediler hızlandıralım ağustos eylül gibi bitirelim dediler kabul ettik bizde işte şimdi 15 bin yatırcaz sonrada 10 bin galiba
biz yeni aldığımız evi borçsuz aldık bu kooparatif için kredi çektik sadece şimdi bunu ödiycez işte
anladınızmı karışık biraz ama sorun anlamadığınızı bende anlatamadım galiba
Allah seni bizde seni gezmeye gitti zannettikcan sıkıcı bi durum canım. ama en azından boşa gitmemiş. ev sizin eviniz yine. kiraya felan verirseniz biriktirisin yine.
öyle canım inşallah
burdayım kız. oda da içim darldıda dolaşayım bi dedim
yok canım bütün hepsini ödüyoz birden
şöyle biz bu kooparatifi 2007 den beri ödüyoruz şimdi 25tl dendi ilkten sonra üyelere çok geldi galiba 15 bin yatırın dediler hızlandıralım ağustos eylül gibi bitirelim dediler kabul ettik bizde işte şimdi 15 bin yatırcaz sonrada 10 bin galiba
biz yeni aldığımız evi borçsuz aldık bu kooparatif için kredi çektik sadece şimdi bunu ödiycez işte
anladınızmı karışık biraz ama sorun anlamadığınızı bende anlatamadım galiba
ibrahim tatlıseswi vuran kişi yakalanmış
15 bin kredi çektiniz 10 binde senin biriktirdiğin paramı canım
bende gezmeye gidiyon sandımdı gı
Allah seni bizde seni gezmeye gitti zannettik
seyy :26:cnm bu oturdugunuz evmi kooparatiflik:26:
yok kı nere gidecem. burdayımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?