KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ben geldim kızlar
nihan hayır olsun canım ölü diri getirir derler misafirmi gelcekki yada
iboya ömür verilmiş heralde iyileşiyomuşya malum olmuş sana
benimde yapılcak derslerim var şimdi geldim bankadan moralim bozuldu hiç canım yapmak istemiyo ya

evet bizdede öyle derler ölü diri getiri diye bende hamiş mi kalcam acaba didim ona yorduydum

hosgeldin bocusum
valla bende kursa giderken pek yapmazdim dersleri cok zor be yabanci dil ogrenmek kafasi agriyo insanin

noldu bacım niye moralin bozuldu

noldu bacım niye moralin bozuldu

niye moralin bozuldu diloş

çok canım sıkıldı gerçekten yaa
bu kooparatif ev için para yatırdıkta
benim bankada kızlığımdan beri biriktirdiğim param vardı yemeyip içmeyim biriktirmiştim 10 bin tl
şimdi gidip onu çektim kooparatife yatırcaz öbür ev olsaydı belki içim yanmazdıda bu ev için olunca çok sinirlerim bozuldu yaa

canım benim yaa sen ne çabalarla biriktirmişsindir o parayı ya en güzel zamanlarında harcamayıp bi kenara atmışsın şimdi bu ev için gidecek olması gerçekten üzücü bi durum ama yine kendi eviniz için gidiyor canım üzülme tatlım sana fazlasıyla döner o para Allahın izniyle

ay ne güzel paran varmış biriktirmişin ama üzüldüm bende şimdi
hayırlısı olsun canım ya

ay ne güzel paran varmış biriktirmişin ama üzüldüm bende şimdi
hayırlısı olsun canım ya

taa genç kızkenden beri biriktirdim o parayı ya bişey görürdüm beğenirdim almıyodum param harcanmasın para biriktireyim diye

taa genç kızkenden beri biriktirdim o parayı ya bişey görürdüm beğenirdim almıyodum param harcanmasın para biriktireyim diye

onca para için acımıştır tabi canım ya üzülme sağlık olsun gülüm
Allah sağlık sıhhat versin sizede eşin koyar yerine parayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…