- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #28.241
evet ya bende seviyommiyileşsin hemencene
ben geldim kızlar
nihan hayır olsun canım ölü diri getirir derler misafirmi gelcekki yada
iboya ömür verilmiş heralde iyileşiyomuşya malum olmuş sana
benimde yapılcak derslerim var şimdi geldim bankadan moralim bozuldu hiç canım yapmak istemiyo ya
ben geldim kızlar
benimde yapılcak derslerim var şimdi geldim bankadan moralim bozuldu hiç canım yapmak istemiyo ya
ben geldim kızlar
evet bizdede öyle derler ölü diri getiri diye bende hamiş mi kalcam acaba didim ona yorduydum
hosgeldin bocusum
valla bende kursa giderken pek yapmazdim dersleri cok zor be yabanci dil ogrenmek kafasi agriyo insanin
noldu bacım niye moralin bozuldu
niye moralin bozuldu diloş
çok canım sıkıldı gerçekten yaa
bu kooparatif ev için para yatırdıkta
benim bankada kızlığımdan beri biriktirdiğim param vardı yemeyip içmeyim biriktirmiştim 10 bin tl
şimdi gidip onu çektim kooparatife yatırcaz öbür ev olsaydı belki içim yanmazdıda bu ev için olunca çok sinirlerim bozuldu yaa
çok canım sıkıldı gerçekten yaa
bu kooparatif ev için para yatırdıkta
benim bankada kızlığımdan beri biriktirdiğim param vardı yemeyip içmeyim biriktirmiştim 10 bin tl
şimdi gidip onu çektim kooparatife yatırcaz öbür ev olsaydı belki içim yanmazdıda bu ev için olunca çok sinirlerim bozuldu yaa
selam arkadaşlar ben de geldim
canım benim yaa sen ne çabalarla biriktirmişsindir o parayı ya en güzel zamanlarında harcamayıp bi kenara atmışsın şimdi bu ev için gidecek olması gerçekten üzücü bi durum ama yine kendi eviniz için gidiyor canım üzülme tatlım sana fazlasıyla döner o para Allahın izniyle
ay ne güzel paran varmış biriktirmişin ama üzüldümbende şimdi
hayırlısı olsun canım ya
taa genç kızkenden beri biriktirdim o parayı ya bişey görürdüm beğenirdim almıyodum param harcanmasın para biriktireyim diye
taa genç kızkenden beri biriktirdim o parayı ya bişey görürdüm beğenirdim almıyodum param harcanmasın para biriktireyim diye
[
en son dışarı kim çıktı kıı kapımı açık kaldı ki:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?