- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #28.221
aman boşverin kızlar kaynanalar istediği kadar fesatlık yapsın yeterki kocalarımız yanımızda olsun bizi desteklesin anlayışlı olsunlar yeter:97:
canim hatirlayipda canini SIKMA hamis olmasan anlat derdim ama simdi cok hassassin o yuzden. uzulme cnm
evet cnm turk dukanlari var burda turkiyeden esyalar gelio genelde ordan alisveris yapiyoruz.
şehnaz eşinin tarafı türk değilmi kuşum anlayamadım orayı:83:
anladım şehnazım niye üzülüyon üzülme baksana eşin ezdirmemiş
benim elşim başlarda çok ezdirdi beni ben hangisine üzüleyim
eşin iyi olsunda gerisini boşverrrr
sen şimdi evlatlarına ve eşine bak yeter
öyle yapiyorum cnm bende napiyim ama hep dua ederdim bekarken bi kayninvalidem olsunki annm gibi olsun gezelim tozalim ama olmadi kendi bilir allh herseyi görüyo benim vicdanin cok rahat
bende öyle bi takıntı yok canımkızlar bişi sorucam gece yatmadan önce duş alırmısınız saçlarınızı yıkamasanız bile vücudunuzu yıkarmısınız
ben alıştım duş almadan yatağa giremiyorum şundan dolayı alıştım yani hani eşime ter falan kokmamak için mutlaka yıkanırım sizdede varmı böle bi takıntı:44:
kızlar bişi sorucam gece yatmadan önce duş alırmısınız saçlarınızı yıkamasanız bile vücudunuzu yıkarmısınız
ben alıştım duş almadan yatağa giremiyorum şundan dolayı alıştım yani hani eşime ter falan kokmamak için mutlaka yıkanırım sizdede varmı böle bi takıntı:44:
ck saolun canolar valla bende anlatip sinirlerimin harab olmasini istemiyorum yoksa 2 3 ay kendime gelemem yineesim den allh razi olsun bi gr ezdirmedi beni kimseye o nedenle herkes bana düsman zaten esimi cooook seviyorum oana asigim iyiki onla evlenmisim
cnm esimin ailesi türk ama türk gibi degiller almanlasmislar onlar gibi tas kalpliler off ne diyim baska yine üzüldüm
anladım şehnazım niye üzülüyon üzülme baksana eşin ezdirmemiş
benim elşim başlarda çok ezdirdi beni behttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/nazar.pngn hangisine üzüleyim
eşin iyi olsunda gerisini boşverrrr
sen şimdi evlatlarına ve eşine bak yeter
öyle yapiyorum cnm bende napiyim ama hep dua ederdim bekarken bi kayninvalidem olsunki annm gibi olsun gezelim tozalim ama olmadi kendi bilir allh herseyi görüyo benim vicdanin cok rahat
bende öyle bi takıntı yok canım
eşimde de yok her akşam duş alamam açıkçası sıcak havalarda neyse ama soğuklarda hayatta alamam hemen hasta olurum
banyolardan sonra rolonumu sürerim ter kokmaz zaten
ki ayrıca ben duş alcam desem benimki hayatta boş göndermez
her akşam parise uçarız artık onuda benim bünye kaldırmaz artık her akşam
ben çok severim aslında . yatak odasındaki banyomuz bozuk eşim bi yaptıramadı. yapılsa bende hep yaparım. sonrada cup yatağaa. ama ona kokmamak için değil kendim için. ama şu an yapmıyom
kızlar bişi sorucam gece yatmadan önce duş alırmısınız saçlarınızı yıkamasanız bile vücudunuzu yıkarmısınız
herif tv izlerken alıyom ben haberi olmuyo yoksa oda kaçırmaz parisi
ben aslında terlemem vede ter kokmam ama ne biliyim belkide alınca kendimi rahat hissettiğim için bi nedenide bu olabilir
evet cnm bende o bakimdan sansliyim esim konusunda yani o benim arkamda olmasaydi evimi ayiramazdim. bide benimki asiri sinirli damarina basildimi babasi olsa tanimaz. ben hamisken gorumcem karnima terlik atmisti esim anasina telefonda bi bagirdi gorumceme kizdi. ama gorumce coktan gitmisti eltim gile. k.validemde esime kiziyor sen yuz verdin buna ( bana)diyor.
bak hatirladim o gunleri canim kocam benim
ah cnm ya uzulme ALLAHIM onlari bildigi gibi yapsin herkes ektigini bicer..
he bende safdirik gibi k.validem annem gibi olcak derdim.. gorduk ne kadar anne!!!!!!!
kankiler ban amüsade biraz dolşacam. hepinizi öptüm byeee:80:
amin cnmbenimde öyle bi takintim yoktur zaten hic ter kokmam ben evde bile parfüm sikar dolasirim
allahim eslerimizden razi olsun ozamn hep böyle kalsinlar
gule gule cnmkankiler ban amüsade biraz dolşacam. hepinizi öptüm byeee:80:
hayrolsun cnm aman ibo olmesin ben seviom iboyukızlarr size rüyamı anlatayım ölü gördüm rüyamda çok kötüydü ya
bide ayrıca ibrahim tatlısesi ölmüş gördüm
he bidegece bu rüyaları gördüm uyandım ama yarı uyanık aklıma bilge geldi
ama yarı uyanığım uyku hali ile içimden konuşuyom yarın bilgeye anlatırım ama kesin bilinç altı der diyorum ve sırıtarak uyuya kalmışım kardeşim didi sabah abla gece niye sırıtıyordun diye oda bilgisayardaymışbeni sırıtırken görmüş
gelde anlat bilgeye gülüyordum diye
akşam annemlerde yatmıştım da eşim gececiydi:97::97:
amin cnm
gule gule cnm
hayrolsun cnm aman ibo olmesin ben seviom iboyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?