KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

günaydın millet. bugün çanakkale savaşının 96. yıldönümü. 96 yıl önce bugün çanakkalede top sesleri tüfek sesleri içersinde bir milletin küllerinden doğuşuna şahit oldu dünya. destanlar yazdık , yazacağız. hepimizin bu güzel gününü kutlamak istedim. böyle günlerde içim büyük bir coşkuyla dolar ağlamak isterim ama mutluluktan. allah o günleri bi daha yaşatmasın

anladım ceydoşum teşekkürederim bitki çayı içiyorum şu 5'i bir aradamıdır nedir ondan

suyu az içiyorum,fazlalaştırmam lazım dimek

ne demek canımcım rica ederim

5'i bir arada faydalı gerçekten canım ve en az 2 litre su içmen lazım canm. biliyorum zor ama alışınca kolay geliyor
hosbuldum balim sanada gunaydin nasilsin?
herkese gunaydin :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::122::119::119:

hoşgeldin hazalımm

he nen pek sevindirikim b sabah insaallah gun boyu bole olur. valla ozel bi nedeni yok olesine sevindirik oldum :81::118::122::122::121::121::118::118::124::124::124::124:
anladım canım ne güzel daim olsun

sağol bebişkommm iyim sen nasılsın bomba giibisin sankimmm

he bacim dun kirmizi kurdela kestik ondandir belki. bide yarin alisverise cikcaz ev icin o yuzdende sevindimm

bende tum sehitlerimizi saygi ile aniyorum

ALLAH bir daha yasatmasin o gunleri..

amin canım benim tarihimizle, ecdadımızla ne kadar gururlansak azdır gerçekten. Rabbim hepsinden razı olsun..

he nen pek sevindirikim b sabah insaallah gun boyu bole olur. valla ozel bi nedeni yok olesine sevindirik oldum :81::118::122::122::121::121::118::118::124::124::124::124:

dur nan azcık bi dur kızım aloooooooo başım döndü nan :111: ben hasta ve yaşlı bi kadınım

gunaydin cnm

ne demek canımcım rica ederim

5'i bir arada faydalı gerçekten canım ve en az 2 litre su içmen lazım canm. biliyorum zor ama alışınca kolay geliyor

hoşgeldin hazalımm

hosbulduk beyaz cikolatam

anladım canım ne güzel daim olsun

aman cok surmez bu sevinc oglen k.valideye gitcem yardima misafiri var bugun kesin orda canimi SIKCAK bisi yapar. arkadaslarida kendi gibi zatii

ben cıkıyorum kızlar anneme gidiyorum acil bir tel geldide offff offfff:26:

he anlaşıldı şimdiiii Allah bozmasın mutluğunu bitanem

amin bitanem hepimiz hep mutlu olalim insaallah..

alışveriş heyecanı sarmıştır seni hazal.

evet cnm ya listemi hazirladim esime gosterdim bisi demedi bayagi tutmustu ama hepsi ihtiyaclar mecbur alincak. alisveristen sonrada eltimle gezmeye gitcez acili cig køfte yapcak kadin benim icin aci hastasiyim da ben cok severim

duramam haci costum bi kereee :118::118:

YouTube - Özcan Deniz - Hayat Arkadaşım 2011 (Ya Sonra Film Müziği)

bi yandan da bunu dinleyin kankiler çok güzel nan:97: bu filme gitmiştik biz çok güzel diil tavsiye etmem ama şarkı mökkem:97::97::97::97:

öyle canım. baştaki söylediğin için öyle dedim. yanlış anlama heee
YouTube - Özcan Deniz - Hayat Arkadaşım 2011 (Ya Sonra Film Müziği)

bi yandan da bunu dinleyin kankiler çok güzel nan:97: bu filme gitmiştik biz çok güzel diil tavsiye etmem ama şarkı mökkem:97::97::97::97:
evet film hakkında kimse olumlu bişey demiyo. ama şarkı güzelmiş gerçekten

cadu komutanım hoşgeldin günaydın efendim
günaydın asker
bugün askercilik oynamıyak looobaşka bişey oynayak

ohhh afiyet olsunnnnn. kız alışverişten sonra gücün kalacakmı gezmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…