- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #28.381
günaydın baciliiii
cadum günaydınnnnnnnnnn
gunaydin yapommm nasilsin seker...
hazal pek mutlusun galiba
günaydın baciliiii
cadum günaydınnnnnnnnnn
anladım ceydoşum teşekkürederim bitki çayı içiyorum şu 5'i bir aradamıdır nedir ondan
suyu az içiyorum,fazlalaştırmam lazım dimek
hosbuldum balim sanada gunaydin nasilsin?
herkese gunaydin :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::122::119::119:
günaydın millet. bugün çanakkale savaşının 96. yıldönümü. 96 yıl önce bugün çanakkalede top sesleri tüfek sesleri içersinde bir milletin küllerinden doğuşuna şahit oldu dünya. destanlar yazdık , yazacağız. hepimizin bu güzel gününü kutlamak istedim. böyle günlerde içim büyük bir coşkuyla dolar ağlamak isterimama mutluluktan. allah o günleri bi daha yaşatmasın
anladım canım ne güzel daim olsunhe nen pek sevindirikim b sabah insaallah gun boyu bole olur. valla ozel bi nedeni yok olesine sevindirik oldum:81::118::122::122::121::121::118::118::124::124::124::124:
sağol bebişkommm iyim sen nasılsın bomba giibisin sankimmm
günaydın millet. bugün çanakkale savaşının 96. yıldönümü. 96 yıl önce bugün çanakkalede top sesleri tüfek sesleri içersinde bir milletin küllerinden doğuşuna şahit oldu dünya. destanlar yazdık , yazacağız. hepimizin bu güzel gününü kutlamak istedim. böyle günlerde içim büyük bir coşkuyla dolar ağlamak isterimama mutluluktan. allah o günleri bi daha yaşatmasın
he bacim dun kirmizi kurdela kestik ondandir belki. bide yarin alisverise cikcaz ev icin o yuzdende sevindimm
amin inşallah canımhe bacim dun kirmizi kurdela kestik ondandir belki. bide yarin alisverise cikcaz ev icin o yuzdende sevindimm
bende tum sehitlerimizi saygi ile aniyorum
ALLAH bir daha yasatmasin o gunleri..
he nen pek sevindirikim b sabah insaallah gun boyu bole olur. valla ozel bi nedeni yok olesine sevindirik oldum:81::118::122::122::121::121::118::118::124::124::124::124:
ne demek canımcım rica ederim
5'i bir arada faydalı gerçekten canım ve en az 2 litre su içmen lazım canm. biliyorum zor ama alışınca kolay geliyor
hoşgeldin hazalımm
anladım canım ne güzel daim olsun
he anlaşıldı şimdiiiiAllah bozmasın mutluğunu bitanem
alışveriş heyecanı sarmıştır seni hazal.
amin canım benimtarihimizle, ecdadımızla ne kadar gururlansak azdır gerçekten. Rabbim hepsinden razı olsun..
dur nan azcık bi dur kızım aloooooooobaşım döndü nan :111: ben hasta ve yaşlı bi kadınım
YouTube - Özcan Deniz - Hayat Arkadaşım 2011 (Ya Sonra Film Müziği)
bi yandan da bunu dinleyin kankiler çok güzel nan:97: bu filme gitmiştik biz çok güzel diil tavsiye etmem ama şarkı mökkem:97::97::97::97:
amin canım benimtarihimizle, ecdadımızla ne kadar gururlansak azdır gerçekten. Rabbim hepsinden razı olsun..
dur nan azcık bi dur kızım aloooooooobaşım döndü nan :111: ben hasta ve yaşlı bi kadınım
evet film hakkında kimse olumlu bişey demiyo. ama şarkı güzelmiş gerçektenYouTube - Özcan Deniz - Hayat Arkadaşım 2011 (Ya Sonra Film Müziği)
bi yandan da bunu dinleyin kankiler çok güzel nan:97: bu filme gitmiştik biz çok güzel diil tavsiye etmem ama şarkı mökkem:97::97::97::97:
ben cıkıyorum kızlar anneme gidiyorum acil bir tel geldide offff offfff:26:
günaydın askercadu komutanım hoşgeldin günaydın efendim
amin bitanem hepimiz hep mutlu olalim insaallah..
evet cnm ya listemi hazirladim esime gosterdim bisi demedi bayagi tutmustu ama hepsi ihtiyaclar mecbur alincak. alisveristen sonrada eltimle gezmeye gitcez acili cig køfte yapcak kadin benim icin aci hastasiyim da ben cok severim
duramam haci costum bi kereee:118: :118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?