KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ben cıkıyorum kızlar anneme gidiyorum acil bir tel geldide offff offfff:26:

hayırdır canım ya bak merak ettim şimdi :26:

kızlar aşk izine geldi nasılda mışıl mışıl uyuyo yorulmuş

gözün aydınn
mıçımdan şikayetçiyim. yedikçe büyüyo. bi zahmet küçültesen bira. toktur hanım. bide memişlere bi el atsan. onlarda çok büyük. şöle elma gibi elma gibi olsun istiyommmmm

Günaydın kızlar
günaydın yavru hoşgeldin

nan yaprak şarkı gözelmiş kı. zati ben özcan deniz' i teee asmalı konak' tan beridir çok severim ama kocam duymasın çok pis oyar :18::18: biz daha çıkarkene yanındayken yanlışlıkla ben özcan denizi çok beğeniyom dmiştim ogünden beri gıcık oluyo kendilerine. tvde falan ne zaman çıksa ters ters bakar değişir kanalı :18: la sanki özcan deniz gelip beni alcak manyak işte

kızlar burdaki atmosferi bi görseniz nası kalabalık heryerden gelmişler saolsunlar taa adıyamandan yurdun dörtbiyanından her yer otobus bu sabah eşimle kendimizden utandık herkes işini gücünü bırrakmmış onca yol katetmiş buraya gelmiş ama biz hiçbişey yapmıyoruz yaa

kac gun izin almis simdi izin aldigina goe tezkereyide uzatirlar dimi izin aldigi gune gore?

yok aynı cnm kullanmasa idi düşerdi ama mecbur onun olduğu yerde kullanmak 14 izini var askere dünnce 42 gün fln kalcak teskreye

kaç nihan kaç kaçabildiğin yere kadar bu delüü tokturlar yakalar bide

diloşum günaydın hoş gelmişsen

he kıs güzel şarkı:97:bende seferim özcoyu:97:

bizimkide mustafa sandal için öyleydi ex aşkım demiştimde musti için şarkılarını dinletmiyodu bi ara

mıçımdan şikayetçiyim. yedikçe büyüyo. bi zahmet küçültesen bira. toktur hanım. bide memişlere bi el atsan. onlarda çok büyük. şöle elma gibi elma gibi olsun istiyommmmm

bilge hanim miciniz umutsuz bi vaka duzelme olmaz maalesef. zamaninda az yeseydiniz bu kadar buyuk miciniz olmazdi. hem yasinizda ilerlemis ameliyat risk teskil edebilir o yuzden onermiyorum ama yok illa micimi duzelttircem diyorsaniz. sizi prof dr yaprak hanima yonlendiriyorum o basarabilir belki micinizi duzeltmeyi..
goguslerinize gelince onu duzeltme yapabiliriz ama elma gibi olmaz. ben duruma gore bi sekil verimeye caliscam

Son düzenleme:
hoşgelidn canım. çanakkaleden canlı canlı bağlan bize. evet neler oluyor çanakkalde. seni dinliyoruz dilekkk söz sende

başbakan gelmiş burda kolin otel var orda kendisi sabah otelin önünden geçtik bi görseniz polisler korumalar araçlar heryer doluydo bütün yollar polis bide tepemizde hiç durmadan helikopter dolaşıyo bide bugün bizim internet tel çalışmazsa merak etmeyin başbakan geldiya jammerlar sinyalleri bozuyo o yüzden kesilebilir söyliyim şimdiden

biz de dün eşimle dediydik keşke bi 18 mart' ta çanakkale' ye gidebilseydik diye kız belkim yazın gelürük böcüğümm hem gelince seni ve senayı da görürüm

üniversite' deyken çanakkale gezisi olduydu ama biz o zaman iki çılgın ergen ağva' ya gitmiştik. ne kadan delüymüşüz heee bu bana bu kocama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…