- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #28.421
len hepiniz toktur oluyonuz hasta kim olcak
yok kız kuzennde yatıo
len hepiniz toktur oluyonuz hasta kim olcak
mıçımdan şikayetçiyim. yedikçe büyüyo. bi zahmet küçültesen bira. toktur hanım. bide memişlere bi el atsan. onlarda çok büyük. şöle elma gibi elma gibi olsun istiyommmmm
ben cıkıyorum kızlar anneme gidiyorum acil bir tel geldide offff offfff:26:
kızlar aşk izine geldi nasılda mışıl mışıl uyuyo yorulmuş
mıçımdan şikayetçiyim. yedikçe büyüyo. bi zahmet küçültesen bira. toktur hanım. bide memişlere bi el atsan. onlarda çok büyük. şöle elma gibi elma gibi olsun istiyommmmm
günaydın yavru hoşgeldinGünaydın kızlar
ben hemşire olcem
Günaydın kızlar
kac gun izin almis simdi izin aldigina goe tezkereyide uzatirlar dimi izin aldigi gune gore?
nan yaprak şarkı gözelmiş kı. zati ben özcan deniz' i teee asmalı konak' tan beridir çok severim ama kocam duymasın çok pis oyar :18::18: biz daha çıkarkene yanındayken yanlışlıkla ben özcan denizi çok beğeniyom dmiştim ogünden beri gıcık oluyo kendilerine. tvde falan ne zaman çıksa ters ters bakar değişir kanalı :18: la sanki özcan deniz gelip beni alcak manyak işte
olmaz.sen aşıksın arkadaş.
şimdi hastalara yanlış ilaç milaç verin. balşımıza iş alırızzz
len bilge az önce tokturdun şimdi de haber spikerimi oldunhoşgelidn canım. çanakkaleden canlı canlı bağlan bize. evet neler oluyor çanakkalde. seni dinliyoruz dilekkksöz sende
hoşgelidn canım. çanakkaleden canlı canlı bağlan bize. evet neler oluyor çanakkalde. seni dinliyoruz dilekkksöz sende
kızlar burdaki atmosferi bi görseniz nası kalabalık heryerden gelmişler saolsunlar taa adıyamandan yurdun dörtbiyanından her yer otobus bu sabah eşimle kendimizden utandık herkes işini gücünü bırrakmmış onca yol katetmiş buraya gelmiş ama biz hiçbişey yapmıyoruz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?