KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

he kız boyatacam valla ya şöle az daha ısınsında havalar sarıya boyatacam platinini bol attırcam bu sefer

kız sena bacım benim bu cero bacımı nasıl zayıflatırık ilaç ismi varmı verebileceğin bitkisel bişi falan

altınım yok ki benim arabaya harcadık hepsini araba almak için
imitasyon o saat
masallah nihanim cok guzelsin basortusude cok yakismis kankime
leyn nihanim gozluklu olanmi senin esin? soldaki demissin ya resime goremi sol ekrandan bakarkenmi sol tarafta? :26::26::26:
44::44: )

sağol canım gözlüklü olan benim eşim

Günaydın kızlarrr :13:

Burada selam vermeden daha gittim fotolarınıza yorum yazdım hee didim nihonun ahı tutar sonra falan sakata gelmeyek

Nihocumm tatlıyı yapmışsın bacım afiyet bal şeker olsun, buraya da getirmişin aferin :82: yoksa dilek' in çenesinden kurtulamazdın valla

Kızlar bu arada sizlere de vereyim güzel haberi; nihan'ın, dilek' in ve sena' nın haberi var onlara haftasonu msn'de oldukları için haber vermiştim. eşimi ikna ettim ve yaza kısmetse çanakkale'ye gideceğiz hemi de nihocum da kocikini kandırırsa onlarla aynı zamanda gideceğiz

BU arada haftasonu facebook' ta yaprak' ın kocasına rezil oldum

Yaprak facebbook'ta online görünüyordu. Ben de o sırada şehanz'la yazışıyorudm. Yaprak'ı online görünce ''yaprak sobeeee'' yazdım ilk önce, sonra cevap gelmeyince '' yaprak sesime gel bacım,nirdesin'' yazdım. sonra cevap geldi; '' ben yaprak' ın eşiyim yaprak şuan burada değil.''
''öyle mi, kusura bakmayın afedersiniz'' dedim..

şehnaz'a da dedim ki '' kız yaprağa bişey yazma sakın kocasıymı la dedim'' şehnaz da bana '' aa niye daha önce sölemedin kız ben yazdım bile çoktan '' diyo

yaprak la kocan demiştir bunlar ne yaa bizim hatun kimlerle muhatap oluyo acep diye

valla bacım zayıflama ilaçları çok zararloı ben olsam asla kullanmam. bence bu bitki çayları var ya form .. işte onlardan kullanabilir.

şehnazın yazdığını dedide seni demeyi unutmuş söledi biri yazdı bende ilk cvp vermedim sona yaprak sesime gel bacım diyince yazmak durumunda kaldım dedi bende iyi yapmışsın en başta yazsaydınya didim kankitolarımı bekletiyon didim

he didim kk dan kankilerim onlar didim zaten biliyodu sizi

ama askerim geleli 4 yada 5 gün oldu hazalcım

anladim cnm askerinle zaman gecir sen zaten teskeresine az kalmis hayirlisiyla lair ins tezkeresini...

imitasyon o saat

anladim cnm

gunaydin ceydosum...

cok sevindim senin adina canim dilos ve sena ile gorusceksiniz..

koptum

ceydo iyi yapmışın la ağım tutardı yoksa
he bu arada gün resimleride oldu çabık bakın döferim
bugün çok asabi gördüm kendimi
şaka bi yana yapo kardeşin çok güzelmiş nen senin kadar güzel yani yirim kankitom

hımmm küçükmüş yaaaa. tühhhh. okuyomu

kime düşünüyodun kız bacım

okuyo evet iletişim okuyo gazateci yada muhabir olacak inşallah:97:
tvlerde görürsünüz belkim ilerde
şuan beyaz tvde çalışıyo :97:
sınavlara hazırlanıyo inşallah istediği yeri tutturur:97:

kavuştum da gene gidecek aama
sağlık olsun kuzum . allah kavuştursun

imitasyon o saat

sena sena

len hadi gözünüz aydın. yaza buluşma var hee. ne zaman gideceniz looooo
yüzden öyle bacım güzelde işte vücut kilolu bide bu aralar sınav stresi var iyice aldı kilo erkek arkadaşları biraz kiloyu bahane ediyo

yaa o kadar çokmu kilosu kızz. ben bu kıza bahane bulan erkeğin gözünü oyarımmm

yüzden öyle bacım güzelde işte vücut kilolu bide bu aralar sınav stresi var iyice aldı kilo erkek arkadaşları biraz kiloyu bahane ediyo

kız ben 50 kiloyum şu anda en fazla 51 en az da 49 oluyorum..
azıcık kilo alsam eğerr ki almam pek bak kilolu falan da değilim kocam bana amanda oğlum varmış karnında der sinir eder beni.. hani biliyo ya benim göbek takıntım olduğunu bi sürü gitmesi için şeyler yaptığımı o yüzden beni sinir etmek için söylüyo gıcık işte
öyle göbeğim falan yok ama bi kilo alsam yandık. aşşağıda bi komşu var doğum yaptı diyo ki doğumdan snra şişme bot gibi oldu ne bulsa yiyo herhalde diyo..

erkek arkadaslari napcek len kilosunu?

anaaa ibonun ciktitigi tv deilmi o?:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…