- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #29.141
herhalde kız yanlız yollarlarmı hiç
evet kardeşine göre büyük biraz . ama olsun olgun erkek kıymet bilir.. o da çok yakışıklıdır . çok terbiyelidir.
çok hoş duruyooo.3veya 4 sene önce filandı
almıştı eşim onu bana evlenmeden önce
pek kullanmadım saten diye yepyeni duruyor giyeyim didim ama dar işte ama yinede giydim
bana getz aldık hyundai ama 2. el aldık sırf fazla vergiden kaçak için 2008 model.
kocamın da hyundai H-1i var.camlı van. byüyüklerden.
bendeki benzin bitti de şimdi kocamınkine biniyoz.
delüüüla olum didim ya kocamı nöbete gönderince atcaktım ben sizi eve. neyse artık ne edek dışarda buluşuruk. bari uzun kalın da rahat rahat görüşek...
kocasız geleni eve atıyom bacılar bilginize
çok hoş duruyooo.
kazasız belasız kullanın inş
olsun onunkini kullanın seninki eskimesin
len hadi gözünüz aydın. yaza buluşma var hee. ne zaman gideceniz looooo
koptum
ceydo iyi yapmışın la ağım tutardı yoksa
he bu arada gün resimleride oldu çabık bakın döferim
bugün çok asabi gördüm kendimi
şaka bi yana yapo kardeşin çok güzelmiş nen senin kadar güzel yani yirim kankitom
ben de altınları sattım bacım yatıurdık bankaya. faize değil ama asla haram çünk.altın hesabına yatırdık. snra kocam gitti bana araba aldı. şimdi hesapladık bana 25.000 tl borcu var. ödeme istemez diyom yok ille ödücem diyo. ben de sen bilirsin didim
hesaptan kesaba aktarım yaparsınız
28 yaşında. mimar. şu an askerde
kızım ceyda kocalarınızı getirceniz mi len..
çok hoş duruyooo.
benzini yoktur gezmeye , getz e biner ne diyeee
levent kırca gibi msn de bi tanışma merasimi yapalım ailecek
Dailymotion - Semiramis Pekkan - Bana Yalan Söylediler - une vidéo Müzik
nan noliy burda ben geldimaçılın bakem bide müsik getirdim çalında dinleyek hee
saol cnm ya daha iileri sizin olsun. kazasız belasız inşallah. işte ben de 2 aydır öğreni,yorum yani düz vites olunca biraz zor..
valla kızlar nere yerleşcemiz belli değil.. nerde kocam çok kazancaksa nerde en çok alışveriş mmerkezi varsa oraya yerleşcez
sağol bacım
valla anca şu taşınma olayından sonra gidebiliriz canım, yani Ramazan girmeden temmuz falan olabilir :44:
dur ula furma baktım, yorumumu da yaptım.. arz ederim
Ben de mehirimi bağışladım. hani imam nikahı kıyılırken mehir soruyor ya hoca, işte o altın hakkımı ben eşime bağışladım. eğer Allah bi bebiş nasip ederse, bi de olur ya ben eşimden önce vefat edersem falan o hakkımı çocuğumuz için harcarsın didim
kocam da diyo ki aşkım ne kadar felaket varsa senin aklına geliyo
oo bi de mimarmış kı yaprakk
kız bilge fotosunu koy la
getircem tabi nan. kocama dedim aşkım ben tek gitsem olur mu dedim. 'çüş aşkım o kadar da değil dedi'
sen artık evden de kaçarsın kankilerimle buluşcam diye diyo
şaka yaptım nen . gel öpiyimm. he he ehe . güle güle kullan. kazası belasız. yaza benzini doldurda kankilerimi gezidr. emiiilen beni,m araba küçük olunca park sorunu olmuyo hep benim arabayla gidiyo sağa sola
o yüzden biti,yo benzini
sağol bacım
valla anca şu taşınma olayından sonra gidebiliriz canım, yani Ramazan girmeden temmuz falan olabilir :44:
dur ula furma baktım, yorumumu da yaptım.. arz ederim
Ben de mehirimi bağışladım. hani imam nikahı kıyılırken mehir soruyor ya hoca, işte o altın hakkımı ben eşime bağışladım. eğer Allah bi bebiş nasip ederse, bi de olur ya ben eşimden önce vefat edersem falan o hakkımı çocuğumuz için harcarsın didim
kocam da diyo ki aşkım ne kadar felaket varsa senin aklına geliyo
oo bi de mimarmış kı yaprakk
kız bilge fotosunu koy la
getircem tabi nan. kocama dedim aşkım ben tek gitsem olur mu dedim. 'çüş aşkım o kadar da değil dedi'
sen artık evden de kaçarsın kankilerimle buluşcam diye diyo
haklı adam . çanakkalde uyutup uyutup buluşmak için kaçarmışsınız
şaka yaptım nen . gel öpiyimm. he he ehe . güle güle kullan. kazası belasız. yaza benzini doldurda kankilerimi gezidr. emiii
hoşgeldin kızzzzDailymotion - Semiramis Pekkan - Bana Yalan Söylediler - une vidéo Müzik
nan noliy burda ben geldimaçılın bakem bide müsik getirdim çalında dinleyek hee
benimki de 220 gram altını mihir diğerleri normal borç düğündekiler işte. ama n ödesin canıma minnet. zaten ev alırken kullanırız ne etcez ki başka. ya ben ev olarak ya en üst kat istiyoreum yada müstakil istiyorum. gürültü falan olmasın diye. çok fena takıntılıyım bu konuda..:85:
bi de ist olmazsa ordan 1+1 alırız arada gezmeye gideriz dedim bakalım ucuz bişey denkgelirse öyle yaparız eğer istanbula yerleşmezsek.
aman şimdi para yok ya sallıyoz işte her yerden ev alıyoz. bi para olsun bak baraka bile alamayız biz bak gör
lan düün gece bi ağda yaptım anam geberdim annatamam. öldüm. üfff neyse bi süre rahatım artık
lan düün gece bi ağda yaptım anam geberdim annatamam. öldüm. üfff neyse bi süre rahatım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?