- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #29.161
ağdamı malum yeredemi nen
ben ordan korkuyom la:18::18::18:
ağda zamanalrımız aynı gelmiş nan sena :86: ben de kaymak oldum haftasonuama ben malum bölgeyi kendim alamıyom profesyonel yardım alıyorum
evet ya ben öle alıyom orayı. başka türlü rahat edemiyom. hem jilet falan süremem korkarım nen kesilir falan karılık elden gider
karılık elden gider diyo delüüüüü
len kesilirse ne etcem snra yaşarım menapozlu karılar gibi..
yaprak nen her resimde farklı çıkmışsın... boyun kaç.
kız benim boyum 158. ben yuvarlak hesap 160 diyorum. kocam da yuvarlak hesap 1buçuk metre diyo gıcık işte
yok len bişey olmuyoevet ya ben öle alıyom orayı. başka türlü rahat edemiyom. hem jilet falan süremem korkarım nen kesilir falan karılık elden gider
nan albüm yaptım sizin için
isteyen baksın
karılık elden gider diyo delüüüüü
kız benim boyum 158. ben yuvarlak hesap 160 diyorum. kocam da yuvarlak hesap 1buçuk metre diyo gıcık işte
Yaprak sizin bu el işaret ne anlama geliyo bacımmm:44::44::44::44::44: Her fotoda varrr
Yaprak sizin bu el işaret ne anlama geliyo bacımmm:44::44::44::44::44: Her fotoda varrr
kocam da 180 falan boyu işte
kız sena benim boyum da 1.58 felan la benim adam da bana bibuçuk.. bi buçuk diye sesleniyo gıcık etmek için
baktim ypo resimlere cok yakisiyorsunuz esle mutlulugunuz daim olsun cnm..
yapo sen kaclisin cnm?
he ya ne demek. bi örgüte neyi:82::82::82:m mi üyesiniz nen
delü yaaa
he kız çok denişik çıkıyom resimlerde boyum 1,63 falan bende işte 1,65 yuvarlak hesap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?