KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hazırlanıp geldim. saolun kızlar. kontrol sayılmaz cnm. yumurtalıkta kis ya da dış gebelikten şüphelendi dr. kan vermiştim sonucu alıcam. dua edin de kötü bişi çıkmasın...

geçmiş olsun tatlım, inş. kötü birşey çıkmaz

hazırlanıp geldim. saolun kızlar. kontrol sayılmaz cnm. yumurtalıkta kis ya da dış gebelikten şüphelendi dr. kan vermiştim sonucu alıcam. dua edin de kötü bişi çıkmasın...

inşisllah bişi çıkmaz. ulan daha gayfaltı etmedim nen daha duş alcam anaaa heryeri pok götürüyü evi temizlemem lazım

nan ceyda facede izliyonmu o videolardan kadınlar o demirden küttt diye yere yapışıyolarla sizde öle olursanız görürüm o zaman kırarsınız çanağı

ay evet ya akıllı tv'de de çıkıyo o manyaklar
bi kılıf uydurruk nen ne edek şimdi aklıma bişi gelmediii... hımmm dur nen düz direknen ne yapılır.. hheeeee burdan metroya biniyok derim

ya da itfaiyede gönüllü çalışıyoz derük

ay evet ya akıllı tv'de de çıkıyo o manyaklar

ya da itfaiyede gönüllü çalışıyoz derük

evet bacım o da ii.
nan yapo ben düşmem yurtta da ranzaların direklerine sarılıyodum şarkıyı açıp karılar da gelip ,zl,iyodu. ben antremanlıyım hem düşmeme fırsat olmaz kocam tutar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…