KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

heyyy nen muzigin sesini az kisiverin oglum yatiyor burda
kalkarsa sirayla elinize veriirm bakarsiniz.. zaten totosu yere geldimiz zirliyip duruyo kalktimi hepiniz ayakta gezdirirsiniz

ooooooo hosgeldin ne zamandir gelmiyordun kiz hangi ruzgar atti seni buraya.

bol bol oynuyoz cnm. yani kizlar oynuyo ben oglumu yatiriyorum..

kızım ben hamilelikten snra 1buçuk sene göbekle gezdim snra gitti çok şükür.. şimdi kız 2,5 yasında. senin oğlan da küçük galiba daha verirsin bacım. ben doğum yaptım 5 ay boyunca o göbek neydi allahım sanki içine bi bebe daha koymuşlar gi,biydi

anamm naptın ceydaaa biri beni durdursunn
kızz ben çok gidiyom bunlara benim annemlere yakın çok düğün oldumu gidiyoz bakmaa valla zor tutuyom kendimi atıvercem halaya

ne çok yazmışınız la çenesi düşük karılar
ben öğlenleri burda durduğumda hiç bu kadar yazmıyordunuz
okumuyom işte banane banane

ooooooo hosgeldin ne zamandir gelmiyordun kiz hangi ruzgar atti seni buraya.

bol bol oynuyoz cnm. yani kizlar oynuyo ben oglumu yatiriyorum..

ya pek sohbet etmeye zamanım kalmıyodu benimde oğlum sağolsun uyuyo benimkide ama ateşi var bugün sabah ateş düşürücü verdim düşmedi bide iş görüşmesine gitmem gerekiyodu eşim arabayla götürdü sağolsun oğluşumuda arabada baktı öle işte senden naber?

bu arada bu öğlen benim herüfe didim aşkitomm didim tabi o arada öpüyom mıncırıyom filan
didim bu yaz çanakkaleye gidelimmi didim gideriz didi
iyi didim benim kkdan arkim var onlada buluşuruz gezdiririr bizi didim
alıştıra alıştıra söledim ama
oda tanımadığımız insanlarla nasıl gezcez didi
olmaz öyle şey didi
ama bi yaz gelsin biz oraya gelelim ben kandırırm oni

gitmeye razı olduktan sona gerisi kolay kız kandırırsın

oo herifine şamarı patlatırım görer gününü hee tanışıruk merak etmesin adam yemiyoz bizz benim herif ceydanın herif arkadaş olarlar daha ne istiy
gel bacım şimdi bırak herifi döferim ben onu
halaya gir kıı halaya
düğün yapıyok burda

aynı zaman gelirsiniz bi gün buluşuruz biz karı karıya gezerük işte süper olar bakalım o gün bi gelsin de ayarlarız bişeyler akşam falan takılırz eheheheh

heyyy nen muzigin sesini az kisiverin oglum yatiyor burda
kalkarsa sirayla elinize veriirm bakarsiniz.. zaten totosu yere geldimiz zirliyip duruyo kalktimi hepiniz ayakta gezdirirsiniz

:18::18::18:kız kısık seste nası oynayak bacım sende tam oyun zamanı ne uyutuyon dadayı kaldır bacım kaldır oda oynasın gıı

he bende simdi 3 aylik hamis gibi duruyorum. esim beni gobekli karicim diye seviyor

oglan buyusun bi ben calisinca gider gobek insaallah

gecmis olsun cnm.. calismayami basliyacaksin nerde?
bende tasincam cnm iki hafta sonra evim toplu duruyor. oglumda 1 hafta sonra 5. ayini bitiriyor onunla evdeyim iste burda takiliyorum....

nen sizinkiler ne kadar sakin karsiliolar benimki hic izin vermezz..

nen bol bol resim cekin bakariz burda

kızım bi de bi halta benzemiyolar da işte açınca ne olursa olsun

her kadının adı bir, karanlıkta tadı bir... erkekler için yani.

bi de önce bacım sonra ihtiyacımm... der ya erkekler ehu ehu ne alaka ölesine yazdım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…