- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #29.361
sen bole bisimi seviyorsun cnm?
buda guzel ama ben alacagim aynanin kendinden gul deseni varya ondan cok sevdim
iki vitrinin arasina koycam aynayi altinada siyah komodinim var onu koycam guzel olurmuki acaba ya
Ya bugün içimde bi sıkıntı var . Neden acaba
ağırlık gibiii.:26:
antreyede bu aynayi alcam sena altinada senin dedigin gibi bi ayakli sehpa alcam ev telefonumu ustune koyarim
bu tarz ama ayakları ve aynanın kenarları kalın işlemeli süper oluyo onlar ya . tam olarak bu değil yani
Eki Görüntüle 165093
bneimde çok hoşuma gidiyo bunlar. ama büyük bi girişin olacak vestiyerle felan dolmayacak giriş. yeni bi evim olursa. girişine kocaman kocaman dolaplar yaptırmayacam. ufak tefek kullanışlı şeyler ve bir puf. ayakkabı çıkarmak için. böyle bi aynabu tarz ama ayakları ve aynanın kenarları kalın işlemeli süper oluyo onlar ya . tam olarak bu değil yani
Eki Görüntüle 165093
yok bişey allah aşükür ama çok kasvetliyim nedensehayirdir bacim ne olaki guzel seyler dusun gitsin SIKINTILAR
bneimde çok hoşuma gidiyo bunlar. ama büyük bi girişin olacak vestiyerle felan dolmayacak giriş. yeni bi evim olursa. girişine kocaman kocaman dolaplar yaptırmayacam. ufak tefek kullanışlı şeyler ve bir puf. ayakkabı çıkarmak için. böyle bi ayna
yok bişey allah aşükür ama çok kasvetliyim nedense
ne oldu ya.hava kapalı ya ondadır.
dur kafana patlatam da bi beynin yerine otursun
kizlar salonuma iki tane bu vitrinlerden aldim
bide bu aynayi alcam hafta ici
guzelmi
ben celdum. nen ben dinlemeden yükledim onları. ben de hiç sevmem. pavyonda neyim çıkıyolarmış gazinoda angarada. snra da aman bizi taciz ettiler di,ye gezerler ortalıkta
ben de dün kendime kapşonlu t-box marka bişey aldım sweet gibi hemide 35ten 5 liraya düüşmüş..
herryden de kısa mont aldım 200den 60a düşmüş..
dolap nişte eve girmeden önce yapılmış olcak girişe gömme dolap en güzeli oluyor aslında girişe. ama çok sıkış tepiş dapdar bi giriş yoksa olabilir bu her zaman konulabilir bence...
bence bunu alma cnm o kadar çok kişide var ki bu tarz.
bi de mesela benim koyduğum resimdeki de sade faklat ben biraz daha şatafatlı seviyorum.
arayere öyle aynanın altına sehpa alcaksan benim koyduğum resimdeki gibi cam alma sakın cnm. mermer olsun üzeri. öyleler süper duruyor. cam bi de arayerde kırılma ihtimali çok yüksek.
ne oldu ya.hava kapalı ya ondadır.
dur kafana patlatam da bi beynin yerine otursun
ceyda gelmişş nan 2 espirikli fotolar eklede gülek
güle güle kullan canım
seno kız baya indirim varmış hee, güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?