KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

sen bole bisimi seviyorsun cnm?

buda guzel ama ben alacagim aynanin kendinden gul deseni varya ondan cok sevdim
iki vitrinin arasina koycam aynayi altinada siyah komodinim var onu koycam guzel olurmuki acaba ya

senin alacağın ayna herşeye uyar cnm sade ve kendinden mat desenli. herşeyle uyum sağlar. dur ben beğendiğimi gösteriyim sana mesela bulam da

antreyede bu aynayi alcam sena altinada senin dedigin gibi bi ayakli sehpa alcam ev telefonumu ustune koyarim

Ya bugün içimde bi sıkıntı var . Neden acaba
ağırlık gibiii.:26:

arayere öyle aynanın altına sehpa alcaksan benim koyduğum resimdeki gibi cam alma sakın cnm. mermer olsun üzeri. öyleler süper duruyor. cam bi de arayerde kırılma ihtimali çok yüksek.

bu tarz ama ayakları ve aynanın kenarları kalın işlemeli süper oluyo onlar ya . tam olarak bu değil yani
Eki Görüntüle 165093
bneimde çok hoşuma gidiyo bunlar. ama büyük bi girişin olacak vestiyerle felan dolmayacak giriş. yeni bi evim olursa. girişine kocaman kocaman dolaplar yaptırmayacam. ufak tefek kullanışlı şeyler ve bir puf. ayakkabı çıkarmak için. böyle bi ayna

hayirdir bacim ne olaki guzel seyler dusun gitsin SIKINTILAR
yok bişey allah aşükür ama çok kasvetliyim nedense

dolap nişte eve girmeden önce yapılmış olcak girişe gömme dolap en güzeli oluyor aslında girişe. ama çok sıkış tepiş dapdar bi giriş yoksa olabilir bu her zaman konulabilir bence...

kizlar salonuma iki tane bu vitrinlerden aldim

bide bu aynayi alcam hafta ici

guzelmi

güle güle kullan canım

seno kız baya indirim varmış hee, güle güle kullan

dolap nişte eve girmeden önce yapılmış olcak girişe gömme dolap en güzeli oluyor aslında girişe. ama çok sıkış tepiş dapdar bi giriş yoksa olabilir bu her zaman konulabilir bence...

benim girişi ekleyim bakın

bence bunu alma cnm o kadar çok kişide var ki bu tarz.
bi de mesela benim koyduğum resimdeki de sade faklat ben biraz daha şatafatlı seviyorum.

cnm burda pek kimsede yok ondan bole bisi istedim bide benim antrem hic genis deil cok dar o yuzden bunun ebatlari antreye uygun oluyor altinada ole buyuk bi sehpa alamam dar gelir ufak tefek bi sehpa bulursa alacam

arayere öyle aynanın altına sehpa alcaksan benim koyduğum resimdeki gibi cam alma sakın cnm. mermer olsun üzeri. öyleler süper duruyor. cam bi de arayerde kırılma ihtimali çok yüksek.

ne oldu ya.hava kapalı ya ondadır.
dur kafana patlatam da bi beynin yerine otursun

hahahah deliye bak KADIN cnm SIKKIN diyor buda gel doviyim diyo iyice kasvetlencek cadum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…