KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kız o pavyon karılarını kim yüklediydi. hacılarrrr. günaha sokuyonuz beniiiiiiiiii:84::84::84::84:

oo hadi gözün aydın. eşinde sonra mı gelecek:97:

gözün aydın canım sevindim senin adına

saolun bacilar esim 1 temmuzda gelecek o gelene kadar bende anamlarla hasret gideririm bol bol esim geldimide gezer tozariz insaallah...

içimizden geldi gızz

toplaşsalarda 2 daha töktürsek

hadi nen kafam agridi benim bi gobek bi halay bi yabanci muzik. eliniz calissin birazda yazisalim muhabbet edelim

kız o pavyon karılarını kim yüklediydi. hacılarrrr. günaha sokuyonuz beniiiiiiiiii:84::84::84::84:

sena ve yapo yukledi

he nen ben pc den gecmisi sildim esim gorur filan aklina girer :18::18::18:

ALLAH seytana uydurtmasin :18:

ben celdum. nen ben dinlemeden yükledim onları. ben de hiç sevmem. pavyonda neyim çıkıyolarmış gazinoda angarada. snra da aman bizi taciz ettiler di,ye gezerler ortalıkta
ben de dün kendime kapşonlu t-box marka bişey aldım sweet gibi hemide 35ten 5 liraya düüşmüş..
herryden de kısa mont aldım 200den 60a düşmüş..

kız hazal güzelmiş de ben kenarları böyle döküm gibi olan büyük aynaları daha çok seviyom hani kenarları altın sarısı yada gümüş rengi gibi oluyor ya önnünnde de böyle ayaklı mini, bi sehpa tarzı duvara dayanmış masa gibi

hımm çok güzelmiş. kız güel güle kullan. cam vitrin temizliği zor olmaz inş. el izlerinden.

he nen temizligi zor ama ben bole seviomm temizleyincede cok guzel olur.bi tasiniyim hayirlisi ile.. valla temizligi ozledim yaa ne zamandir adam akili temizlik yapmiyorum havalarda duzeliyor bahar temizligini yeni evimde yapcam zaten badana olcak heryer

güzelmiş bacım:81::81:

evet canım çok güzeller vitrin çok hoş güle güle kullan
sagolun kizlar cumartesi ikeaya gittik ihtiyaclarin yarisini aldik yarisinida bu hafta ici alcaz.

Son düzenleme:
ben işte eve hiçbi halt alamadığımdan kendime kocama kızıma alıyom mecburen ne yapayım... taşıncaz çünkü sürekli üf ya sabit bi yerde hem de kendi evinde oturmaktan daha güzeli yok bence:97:

sen bole bisimi seviyorsun cnm?

buda guzel ama ben alacagim aynanin kendinden gul deseni varya ondan cok sevdim
iki vitrinin arasina koycam aynayi altinada siyah komodinim var onu koycam guzel olurmuki acaba ya

sen bole bisimi seviyorsun cnm?

buda guzel ama ben alacagim aynanin kendinden gul deseni varya ondan cok sevdim
iki vitrinin arasina koycam aynayi altinada siyah komodinim var onu koycam guzel olurmuki acaba ya

senin alacağın ayna herşeye uyar cnm sade ve kendien mat desenli. herşeyle uyum sağlar. dur ben beğendiğimi gösteriyim sana mesela bulam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…