- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #29.421
nan delü seniii psikopat gibi bakıyolar alttan diyo yaa
sen yüklede bakak bacım tükkanda nerden bulak makyaj malzemesini sen evdesin senin şu parfümleri görelim bakalım yükledekızlar makyaj malzemelerimizi parfümlerimiz çekip resimlerini birbirimize gösterek mi. canım çekti de ağzım sulansın nbiraz
slm kızlarr ben geldiimm :))) hastaneye gittim şükür önemli bişi yokmuş bir ay sonra tekrar gidicem kontrole... ordan ablama gittim, oğlumu uyuttum geldim :)
destekledim oğluşunu çok şirin çıkmış maşallahhh
saol cnm benm.. senin var mı çacuk?? ya da evlimisin bekar mı?? ya daha önceden konuştuk mu bilmiorum da konuştuysak da öle uzun olmadı heralde hatırlıyamadım da seni??
canım ben buradaydım ama senle pek bi muhabbetimiz olmamıştı evliyim canım bebişim yok henüz şimdilik düşünmüyoruzda ha bide nickim değişti ondan tanıyamamış olabilirsin yprksnn ben
evim güzel canım. odalarım da geniş . satmak istememin birinci sababi, 10 katlı bina. çok katı sevmiyom , ikincisi apartman biraz pis. yani kimse pek ilgilenmiyo. herkez bi hava. aslında yeri neyide çok hoş. sorgundaki enn güzel yerlerden biri . ama işte çok katlı. ayyy bende satmak için bahane üretiyombilgem negüzelmiş evin negüzel ferah bacım daha ne istiyon satmaya kalkıyon evi negüzel işte acık borcun bitti acık rahat edeyim demiyonda gene kendini sıkıntıya sokmak istiyon sende kaşınıyon hee
iyi bakalım canım sevindim.
lan karılar yazsanıza üfff
hasta mısınız psikopat gibi bakıyolar öle alttan alttan
hee tamam cnm yaa hatırladım :))) ne bilim niki ilk defa görünce şaşırdım acuk
şaduman seni destekledim anacım ama benim herifin face açıkmış o desteklemiş gibi oldu sakın şaşırma kim bu adam diye hee o benimkızlar bu arada feysbukta kk için tribün hazırladım. işinize gelirse siz de katılın. umduğum gibi çoğalamadık yaa. dedim sadece bayanlardan oluşan bi tribün olsn ama umduğum olmadı yaa :S :))
Tribün Aşkı Facebook'ta
bu da oğlumun fotosu kızlar buna da bakın bakalım :))
Mutlu Panço Facebook'ta
saol cnm benm.. senin var mı çacuk?? ya da evlimisin bekar mı?? ya daha önceden konuştuk mu bilmiorum da konuştuysak da öle uzun olmadı heralde hatırlıyamadım da seni??
evim güzel canım. odalarım da geniş . satmak istememin birinci sababi, 10 katlı bina. çok katı sevmiyom , ikincisi apartman biraz pis. yani kimse pek ilgilenmiyo. herkez bi hava. aslında yeri neyide çok hoş. sorgundaki enn güzel yerlerden biri . ama işte çok katlı. ayyy bende satmak için bahane üretiyom
açıkçası sıkıldımgeliyolar soldan soldannnnn
:sen bilin bacımda ondan sonra kocam yemeğe götürmüyo borcumuz bitince götürcekmiş diye heç ağlama burda hee
ay canım benim ya yerim onu ben.evim güzel canım. odalarım da geniş . satmak istememin birinci sababi, 10 katlı bina. çok katı sevmiyom , ikincisi apartman biraz pis. yani kimse pek ilgilenmiyo. herkez bi hava. aslında yeri neyide çok hoş. sorgundaki enn güzel yerlerden biri . ama işte çok katlı. ayyy bende satmak için bahane üretiyom
allah seni ne etmeye deli karııı.
oğlumun denemesini kontrol ediyodum. çok ümitliydş garibim. hiç yanlış yapmadım die 5 yanlışı çıkmış. çok üzgündüüüü
geçmiş olsun bacım ama bide beyin cerrahına git istersen o yaprak bizim yaprakkk
şaduman seni destekledim anacım ama benim herifin face açıkmış o desteklemiş gibi oldu sakın şaşırma kim bu adam diye hee o benim
evim güzel canım. odalarım da geniş . satmak istememin birinci sababi, 10 katlı bina. çok katı sevmiyom , ikincisi apartman biraz pis. yani kimse pek ilgilenmiyo. herkez bi hava. aslında yeri neyide çok hoş. sorgundaki enn güzel yerlerden biri . ama işte çok katlı. ayyy bende satmak için bahane üretiyom
:sen bilin bacımda ondan sonra kocam yemeğe götürmüyo borcumuz bitince götürcekmiş diye heç ağlama burda heeal bi kaya nerene dayarsan daya
geçmiş olsun bacım ama bide nörolojiye git istersen o yaprak bizim yaprakkk
al bi kaya nerene dayarsan daya
onee kıı banamı dedin kaya diye
aynen valla yaa hafızam çok kötü zaten bi de yanıltıolar ama bak beni olmuo böle aaaaa.... ya şaka maka işi bıraktım eve kapandım iice kafa gitti benm yaa. hep bişiler unutuorum. ayaa kalkıom bişi yapcam gidiom başka bişi yapıom gelip oturuom aa ben başka bişi için ayaa kalkmıştım diorum o kadar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?