KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kızlar makyaj malzemelerimizi parfümlerimiz çekip resimlerini birbirimize gösterek mi. canım çekti de ağzım sulansın nbiraz
sen yüklede bakak bacım tükkanda nerden bulak makyaj malzemesini sen evdesin senin şu parfümleri görelim bakalım yüklede
slm kızlarr ben geldiimm :))) hastaneye gittim şükür önemli bişi yokmuş bir ay sonra tekrar gidicem kontrole... ordan ablama gittim, oğlumu uyuttum geldim :)

bişey çıkmamasına çok sevindim canım

saol cnm benm.. senin var mı çacuk?? ya da evlimisin bekar mı?? ya daha önceden konuştuk mu bilmiorum da konuştuysak da öle uzun olmadı heralde hatırlıyamadım da seni??

canım ben buradaydım ama senle pek bi muhabbetimiz olmamıştı evliyim canım bebişim yok henüz şimdilik düşünmüyoruzda ha bide nickim değişti ondan tanıyamamış olabilirsin ben

Son düzenleme:
bilgem negüzelmiş evin negüzel ferah bacım daha ne istiyon satmaya kalkıyon evi negüzel işte acık borcun bitti acık rahat edeyim demiyonda gene kendini sıkıntıya sokmak istiyon sende kaşınıyon hee
evim güzel canım. odalarım da geniş . satmak istememin birinci sababi, 10 katlı bina. çok katı sevmiyom , ikincisi apartman biraz pis. yani kimse pek ilgilenmiyo. herkez bi hava. aslında yeri neyide çok hoş. sorgundaki enn güzel yerlerden biri . ama işte çok katlı. ayyy bende satmak için bahane üretiyom
açıkçası sıkıldım geliyolar soldan soldannnnn

iyi bakalım canım sevindim.

lan karılar yazsanıza üfff
hasta mısınız psikopat gibi bakıyolar öle alttan alttan

allah seni ne etmeye deli karııı.
oğlumun denemesini kontrol ediyodum. çok ümitliydş garibim. hiç yanlış yapmadım die 5 yanlışı çıkmış. çok üzgündüüüü

şaduman seni destekledim anacım ama benim herifin face açıkmış o desteklemiş gibi oldu sakın şaşırma kim bu adam diye hee o benim

saol cnm benm.. senin var mı çacuk?? ya da evlimisin bekar mı?? ya daha önceden konuştuk mu bilmiorum da konuştuysak da öle uzun olmadı heralde hatırlıyamadım da seni??

geçmiş olsun bacım ama bide nörolojiye git istersen o yaprak bizim yaprakkk

Son düzenleme:

ay canım benim ya yerim onu ben.

geçmiş olsun bacım ama bide nörolojiye git istersen o yaprak bizim yaprakkk

aynen valla yaa hafızam çok kötü zaten bi de yanıltıolar ama bak beni olmuo böle aaaaa.... ya şaka maka işi bıraktım eve kapandım iice kafa gitti benm yaa. hep bişiler unutuorum. ayaa kalkıom bişi yapcam gidiom başka bişi yapıom gelip oturuom aa ben başka bişi için ayaa kalkmıştım diorum o kadar yani

oo durum vahim desene . beyin egzersizi felan yap kız.

sena pembe güzelmiş. güzle güle giyyyin canım. bende geçen rodiden almıştım 100 liradan 30 uza düşmüş. almadan önce baıyılıyom alınca hevesim kaçıyo:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…