- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #29.461
baştan sölesene nenkıı ceydayı aradım birazdan geliyomuş eşi vardı galiba konuşamadı gelcekmiş biraz sonra
alttan bizi kesiyo konuşmuyoda
napıyon bacım gı
kıı ceydayı aradım birazdan geliyomuş eşi vardı galiba konuşamadı gelcekmiş biraz sonra
bnede te geçenlerde avondan sipariş verdiydim gelmiş.
bi ruj bide far
ruj pembe, farda bu renkte
baştan sölesene nenbende arıyom kızı müsait değilse bide
:83::83:söyledikya nan işte şimdi aradım zati
kocası varmış gidince gelcekmiş
kızlar ben kendime bi kave hazırlayıp gelicem. içinizde yeşilaycı var mı bilmiom varsa kızmasın onlar da... yanına sigara keyfi de yapam
bende var bu rujdan çok koyu kız sürünce peçeteyle almak zorunda kalıyon ama çok kalıcı aldırdığın halde genede kalıyo
ne oldu kı ceyda gelip anlattımı:44::44::44:ah bu kaynanalar. kendileri de zamanında kaynanadan çektiklerinden kendi gelinlerinin de çekmelerini isteyen çok kaynana var işte. bırak rahat bırak da karı koca mutlu yaşasın
var tabiysi kız senin küçük çocuğun var ne cigarası
bende sevrim ama benim kız çok meraklı ya mahvetmeyeo far çok gzelmiş bilo. bende de var galiba o rujdan .. ben seviyorum ya makyaj malzemelerişni.
kullanma-sam da dursunlar kenarda bayılıyorum onlara
sen güzel yapıyon kız.bende çok severim makkaj yapmayı canım sıkılsın bi yere gitmiceksem bile yaparım
kızlar akşamları arasam hangileriniz konuşabilirsiniz evde:44:
eşimin telefonuyla ararım akşamları sizi tabisi gizli numarayla hani eşleriniz görüpte kızmasın:97:
ben konuşabilirim diyenleriniz kimler el kaldırsın
bende sevrim ama benim kız çok meraklı ya mahvetmeye
sen güzel yapıyon kız.
loo sena sende yapıp bi eklesene yawww bi görelim yüzünde.
yukarda bizim arabanın relamı var punto
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?