KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kızlar ben kendime bi kave hazırlayıp gelicem. içinizde yeşilaycı var mı bilmiom varsa kızmasın onlar da... yanına sigara keyfi de yapam

o far çok gzelmiş bilo. bende de var galiba o rujdan .. ben seviyorum ya makyaj malzemelerişni.
kullanma-sam da dursunlar kenarda bayılıyorum onlara

ah bu kaynanalar. kendileri de zamanında kaynanadan çektiklerinden kendi gelinlerinin de çekmelerini isteyen çok kaynana var işte. bırak rahat bırak da karı koca mutlu yaşasın

kızlar akşamları arasam hangileriniz konuşabilirsiniz evde:44:
eşimin telefonuyla ararım akşamları sizi tabisi gizli numarayla hani eşleriniz görüpte kızmasın:97:
ben konuşabilirim diyenleriniz kimler el kaldırsın

var tabiysi kız senin küçük çocuğun var ne cigarası

aha bi yeşilaycı çıktı. cnm ondan şimdi içiorum zaten. oğlumun yanında içmiorum. uyuyo şimdi. öyle tiryaki de değilim çok. bugün 2. sigaraç bitane ablamda yaktık beraber. bitane de hazır oğlum uyuyoken kahve yanında yaktım :)) kızma

o far çok gzelmiş bilo. bende de var galiba o rujdan .. ben seviyorum ya makyaj malzemelerişni.
kullanma-sam da dursunlar kenarda bayılıyorum onlara
bende sevrim ama benim kız çok meraklı ya mahvetmeye

bende çok severim makkaj yapmayı canım sıkılsın bi yere gitmiceksem bile yaparım
sen güzel yapıyon kız.

loo sena sende yapıp bi eklesene yawww bi görelim yüzünde.

KARNIM ACIKTI Benim kız sena şu kısırı yapta gel hadi bacım da yiyek laa yaprakta çay demlesin bide turşu alırız anamm miss gibin olarr
yaprakemme ben 9 da kurstan çıkım malum
nihan kocası varmış kuşum konuşamadı bişey demedi gidince gelcekmiş

hadi nen yarışm ayapalım. bi hafta byuonce herkes göz makyajı yapsın buraya ekleyelim . bakalım kiminki güzel olacak. gerçi ben hiç beceremem am a

bende sevrim ama benim kız çok meraklı ya mahvetmeye

sen güzel yapıyon kız.

loo sena sende yapıp bi eklesene yawww bi görelim yüzünde.

şadooo bende yeşilaycıyım nen
topikte içme cigaranı
mutfakta iç
eşime her akşam demekten sıkılmıyom sanada derim
hadi kış kış mutfağa

ben de seviorum makyaj malzelerini. cnm sıkılıında ben de yaparım... kendime güvenim gelir ama bu aralar alamıorum hiçbişi. maddi açıdan çöktük yaa inş düzelcek yakında ama işte sıkıoz şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…