- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #29.541
ben ilk gelidğimde daldım hemen. nihoo sen vardınn. konuştukkk. ben espiri üstüne espiri patlatıyom sen hayran oldun bana . dilo ameliyat olmuştu yeni galiba. polyanna bebiş doğurmuştu giremiyodu . dediym bende bi sen varsın galiba diyeee
sonra yaprak geldi. bi geli pir geldiii
yarın bi geçmişe bakımda nasıl muhabbete girmişik bakıyım:97:
ben ilk gelidğimde daldım hemen. nihoo sen vardınn. konuştukkk. ben espiri üstüne espiri patlatıyom sen hayran oldun bana . dilo ameliyat olmuştu yeni galiba. polyanna bebiş doğurmuştu giremiyodu . dediym bende bi sen varsın galiba diyeee
sonra yaprak geldi. bi geli pir geldiii
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ivet yaaa
tühhhhhh
şansa bak beeeee
neyse telefonuna kavuşunca arayım bari
diloyla ceydoyu arayım bugün :97:
kızlar ben çıkıyom öptüm sizi gelirim yarın
bende de bi takıntı olur kafayı takarım bi şeye habire alırım . bu ara ayakkabı ve çantaya taktım. habire ayakkabı ve çanta alıyom.kız ne fakirliği asıl olan güzel yappmak yoksa makyaj malzsi çok olmuş az olmuş önemi yok. benim de 1 sene öncesine kafdar h,içbişeyim yoktu. hastalık olmaya başladı bende... o sırık surrender sanırım secretfantasy bi de today var sanırım msende
güle güle kullan bacım
ben bugun tavuk kizarttim yaninada pilav yaptim. crbda yapcaktim ama oglan firsat vermiyoo(aslinda burdan kopamiyom oglani bahane ediyom)
arabaşı yappppyaa ben de ne yemek yapam düşünüom yaa... evim düzenli sayılır ama yemek yok.. ne yapam yaa fikir verin bari :S
isimlerimiz karışıyor bundan sonra ona bilocan de bana bilooooevt yafyım kocamın adı da bu arada
BİLAL
ben bazen bilo diyom heueueuhheh
bende de bi takıntı olur kafayı takarım bi şeye habire alırım . bu ara ayakkabı ve çantaya taktım. habire ayakkabı ve çanta alıyom.
.çocuğun günahını alıyonn
arabaşı yapppp
kız demin sana araba kaç model dedim duymadınn
isimlerimiz karışıyor bundan sonra ona bilocan de bana biloooo
bende de bi takıntı olur kafayı takarım bi şeye habire alırım . bu ara ayakkabı ve çantaya taktım. habire ayakkabı ve çanta alıyom.
.çocuğun günahını alıyonn
he ya bazen esime tlf ediyom gelirken disarfdan bis getir yiyek oglan birakmadi bugun yemek yapmadim diom. garibimde getiriyo sasolsun ama bazen hakkaten oglan birakmiyor yaa surekli zirliyoooo
Kızlar kusura bakmayın ben biraz kötü olunca çıkmak zorunda kaldımsonra eşim geldi eve zaten o da teselli etmekle uğraştı beni garibim napsın o da yaa
nihancım açamadım telefonu kuşum kusura bakma, diloşun seninle de konuşamadım canım.
sağolun canlarım merak etmişsiniz beni.
ben çıkıyorum kızlar bir mesaide burda bitti
ceyda bu arada seni çok merak ettim canım ya
ama gidiyorumşimdi
bend eçıkıyom kızlar iyi akşamlar:79:5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?