KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

:97::97::97::97: kankitolarım benim yaaaa

haspam
biraz hatırlıyom seni yine her zamanki gibi gelip slm verip gidenlerden sandıydım

evet bu dediklerini hatırladım şimdi :97::97::97:

bende de bi takıntı olur kafayı takarım bi şeye habire alırım . bu ara ayakkabı ve çantaya taktım. habire ayakkabı ve çanta alıyom.

ben bugun tavuk kizarttim yaninada pilav yaptim. crbda yapcaktim ama oglan firsat vermiyoo(aslinda burdan kopamiyom oglani bahane ediyom )
.çocuğun günahını alıyonn

yaa ben de ne yemek yapam düşünüom yaa... evim düzenli sayılır ama yemek yok.. ne yapam yaa fikir verin bari :S
arabaşı yapppp
kız demin sana araba kaç model dedim duymadınn

evt yafyım kocamın adı da bu arada
BİLAL
ben bazen bilo diyom heueueuhheh
isimlerimiz karışıyor bundan sonra ona bilocan de bana biloooo

pardon cnm görmemişim.. 2004 model 83000 kmydi sanırım... reno megane hb 1.6 full+full... sanruf manruf da var. herşeyi tam arabanın. müşteri mi bulucan :)))) varsa bursada alacak söleyin kızlar hehehe

ben çıkıyorum kızlar bir mesaide burda bitti

ceyda bu arada seni çok merak ettim canım ya
ama gidiyorum şimdi

Kızlar kusura bakmayın ben biraz kötü olunca çıkmak zorunda kaldım sonra eşim geldi eve zaten o da teselli etmekle uğraştı beni garibim napsın o da yaa

nihancım açamadım telefonu kuşum kusura bakma, diloşun seninle de konuşamadım canım.

sağolun canlarım merak etmişsiniz beni.

canim neydi seni boyle uzen merak ettik seni anlatmak istermisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…