KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Eki Görüntüle 165133 ykardaki rujlamrım
yukardakiEki Görüntüle 165134 kapatıcı paletim. açıkken de çektim ama bulamadım resmi. iöçi,nde 12 renk farklı9 kapatıcı var

kozmetik canavarii

Eki Görüntüle 165142
cumartesi yaptım nen bunu. resmini çektim size gösterem diye.
kısır yapmadım daha ya. üfff mutfak dağınık. kopamıyom nen sizden. adam da nöbetçi olunca salladım iice
anamm nen tarifi eklesene topice sade ekmekmi dimi?

nan bu akşam arıyom hepinizi hazırlıklı olun tammmı 9 dan sona hepinizi aramaya başlıyom teker teker tamam mıı
çaldıramıyom bari burdan haberiniz olsun

yapo benide ara benide ara

1 dakada bilmem kac konturun gider loooo

ekmek değil böle poğaça hamuru gibi yapıp 4 parçaya ayırıp merdaneyle açıp arasına iç koyup sarıyorsun. snra kesip yiyon bacım spr oluyo.
bu arada bilge sana bilo diyoz yaaa. aklıma kocam geliyi:86:

sen beni ilk gördüğünde aklına kocan gelmişti yafrummmmmmmmmmmmmmm

ben de fakirliğimi gösterim bari eskidi artık paletim ama gene de kullanıorum. çok seviorum renklerini... asıl makyaj çantam ablamda kalmış bunlar da evde kullandıklarım işte...
parfümler de bitti biticek ama alamıorum yeni ((

annnaaa saat 5 olmuş nen . burda vakit nasıl geçiyiii yaaaa

yaa ben de ne yemek yapam düşünüom yaa... evim düzenli sayılır ama yemek yok.. ne yapam yaa fikir verin bari :S

ben bugun tavuk kizarttim yaninada pilav yaptim. crbda yapcaktim ama oglan firsat vermiyoo(aslinda burdan kopamiyom oglani bahane ediyom )

kız ne fakirliği asıl olan güzel yappmak yoksa makyaj malzsi çok olmuş az olmuş önemi yok. benim de 1 sene öncesine kafdar h,içbişeyim yoktu. hastalık olmaya başladı bende... o sırık surrender sanırım secretfantasy bi de today var sanırım msende
güle güle kullan bacım

anılarınızmı depreşti nen :97::97::97:

biz ilk nasıl karşılaştık burda dilooo
yapoo ya senle nasıl karşılaştık
yakanızda kırmızı gül varmıydı:97::97::97:
ben ilk gelidğimde daldım hemen. nihoo sen vardınn. konuştukkk. ben espiri üstüne espiri patlatıyom sen hayran oldun bana . dilo ameliyat olmuştu yeni galiba. polyanna bebiş doğurmuştu giremiyodu . dediym bende bi sen varsın galiba diyeee

sonra yaprak geldi. bi geli pir geldiii

bende de öle cnm... kağana gidince hiç boşş geçmezdim. avon kataloğunu da öyle ama işte ev aldık onun sıkıntısı var acık. kocama diom bi parayı bulak en az bin lira sadece kozmetiğe ayırıcam diom gözleri açılıo adamın. napim ama yaa... hiçbişim kalmadı nerdeyse... onun yanında gardrobumu da değiştirmem lazım yaa....

makyajı da öle çookk iyi yapamam ama etrafımdakiler genelde düğün dernekte bana yaptırır. demekki çok da fena sayılmam bi de şu aylaynırı sürmeyi öğrensem hiç cesaret edemiom yaa..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…