- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #30.061
yapo sende kitap siparişi vermişin ya dün akşam anamların bilgisayardan kardeşimin adına bi tane istedim burdaki bilgisayardan da diğerini isticem ikisinide almış olcam lenbinicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı
da o sitenin adı neydi loo unuttum akşamdan beri:44::44::44::44:
delüüü
kız aynı bilgisayardan verilmiyomuki ben diğerinide istemeyi düşünüyodum ama bu pcden vermiştim ilkini:44:
tmm canım sağol dişlere bak hele
yok kız evlendik evleneli bu kış hariç 2 enfazla 3kere hastalanmıştır bu sene ne oldu anlamadım ya
geçen yıl hiç hastalanmadı düşün bünyesi çok sağlamdır bende anlamadım
bilgoş açıkla bebişim
aman bilmem ben garantiye alayım kız elimin altında 2 bilgisayar var
gunaydin brownim,yapaom ve cadum nasilsiniz kizlar?
hee anladım canım. çok çalışıyosa belki ondan zayıf düşmüştür.
mehir yaprakcım öhüm öhömmm evlenirken erkeğin karısına ödemek zorunda olduğu maddiyat bedelidir. erkek karısına onun istediğ bi bedeli taahhüt eder. mesela bi ev , altın, para . bunu yapmak zorundadır. genelde iki taraf anlaşır mehir üzerinde uzlaşır. genelde başlık parasıyla karıştırılır ama iki si çok başka şeylerdir. başlık parası kadının ailseine verilirken mehir direk kadına verilir. bir nevi güvence.
bende anamgilden veriyim o zaman
o niye kız. :44::44::44:yapo sende kitap siparişi vermişin ya dün akşam anamların bilgisayardan kardeşimin adına bi tane istedim burdaki bilgisayardan da diğerini isticem ikisinide almış olcam lenbinicem üstüne vurucam kırbacı vurucam kırbacı
oh ne güzel keşke o taraflar ataşınsakgünaydın canım,akdeniz bölgesi ya burası ondan kışı pek olmuyor
her yer kar kışken burda günlük güneşlikti toplamda kış boyunca
abartmıyorum sadece 2 hafta yağmur yagdı çok komik böyle kışmı olur
yaprak sen hamileyim şıkkını bebek bilgilerini doldurmuşmuydun
ben gelmez falan diye hamileyimi işaretledim çocuk bilgilerinide salladım
peki bilom mehir şartmı verilmesii
yani dinende gerekli bişeymi
benim herif bana öle bişi demedi
yok gı hamileyim diye işaretlemedim boş bıraktım geldi
peki bilom mehir şartmı verilmesii
yani dinende gerekli bişeymi
benim herif bana öle bişi demedi
öyle yapbende anamgilden veriyim o zaman
len bende kardeşiminkinde doldurdum hamile şıkkını bunda doldurmayayım bari:26::26:yaprak sen hamileyim şıkkını bebek bilgilerini doldurmuşmuydun
ben gelmez falan diye hamileyimi işaretledim çocuk bilgilerinide salladım
yok gı hamileyim diye işaretlemedim boş bıraktım geldi
helal etme kız sakın boşver Hayat bu hiç belli olmazdinen gerekli tabii ki canım vermezse allah katında günah
O senin hakkın KuL HAKKINA giriyor yani...
benim herif gel helalleşelim,helal et diyor
bende banane helalleşmem ben paramı istiyorum diyorum
:18::18::18:dinen gerekli tabii ki canım vermezse allah katında günah
gereksiz yere aksiyon yaptım desene
şart canım. genelde takılan altınlar mehir olarak gösterilir.
yani erkek kadından izinsiz ve onaysız kullanmaaz o altınları
günaydın kızlar:82::82::82::82:
dimek öyleee bidahakine görürsün o zaman maaşından kesecem
günaydın hazalcımmm
hoşgeldiniz, nihan, hazal
nihoo geçmiş olsun canım. ne çok hastalanıyo eşin ya. bünyesimi zayıf ne.
günaydın canım hosgeldin ben iyiyim canım cok sükür sen nasılsın oğluşun nasıl :)
dinen gerekli tabii ki canım vermezse allah katında günah
süper olmuş bir kilo hesolun kizlar, iyiyim ben sukur brownim oglumda iyi sabahin korunde kalktik yine..
valla bizde imam nikahi kiyilirken mehir yaptiydikda ne yazdigimizi unutum yaa,ama esim baya bi altin yazdirmisti galiba 1 kilo altin demisti ama bilmiyo tabi mehirin ne oldugunu sonra bana sormustu bu mehir ne diye
belki bilse o kadar altini yazdirmazdi.
işin doğrusu o kadarnı bilemiyom canım. mehirin amacı kadını güvence altına almak. iki tarfta razı olunca sorun olmaz heralde. zaten medeni kanunumuzda da evlilikten sonra kazanılan mallar ortak oluyor. bu da kadını güvence altına almaktır. ayrıca dinde zorluk yok kolaylık vardır.:18::18::18:
peki şimdi biz düğündeki altınlarla eşyalarımızı aldık o benim rızamla oldu ama mehir yerine diye konuşmamıştık şimdi niyetlensek öle olurmuki :44:
kıyamıyom kocama
solun kizlar, iyiyim ben sukur brownim oglumda iyi sabahin korunde kalktik yine..
valla bizde imam nikahi kiyilirken mehir yaptiydikda ne yazdigimizi unutum yaa,ama esim baya bi altin yazdirmisti galiba 1 kilo altin demisti ama bilmiyo tabi mehirin ne oldugunu sonra bana sormustu bu mehir ne diye
belki bilse o kadar altini yazdirmazdi.
işin doğrusu o kadarnı bilemiyom canım. mehirin amacı kadını güvence altına almak. iki tarfta razı olunca sorun olmaz heralde. zaten medeni kanunumuzda da evlilikten sonra kazanılan mallar ortak oluyor. bu da kadını güvence altına almaktır. ayrıca dinde zorluk yok kolaylık vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?