- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #30.081
süper olmuş bir kilo he
ayvayı yedi desene sen şuna
öyle yap
len bende kardeşiminkinde doldurdum hamile şıkkını bunda doldurmayayım bari:26::26:
helal etme kız sakın boşver Hayat bu hiç belli olmaz
hahahah yok kiz be ayvayi yedirtmem kocama kiyamam
valla ben bu gramlardan hic bisi anlamam 1 bilezik kac gram mesala?
benim dugunde takilan bileziklerim hepsi duruyo set takimi falan onlarin hepsi kac gramki 1 kilo yoktur dimi?
1 kilo yapmaz kız 1 kilo altın baya bi para bide altın yükseldihahahah yok kiz be ayvayi yedirtmem kocama kiyamam
valla ben bu gramlardan hic bisi anlamam 1 bilezik kac gram mesala?
benim dugunde takilan bileziklerim hepsi duruyo set takimi falan onlarin hepsi kac gramki 1 kilo yoktur dimi?
etmem canım alana kadar savasıcam mecbur verecek banane atmasaydı ozaman
sağol bilom diyeyimde bi araştırsın herif öbür tarafa borçlu harçlı gitmeyek
bileziğine göre değişir canım gramı,istege görede tabiisi
1 kilo yapmaz kız 1 kilo altın baya bi para bide altın yükseldi
delüüüü kocacıcım helal ediyorum de olsun bitsin hepsi bu
canim benimkiler kac gramdir diye dusunuyorum 1 kilodan azsa kocama baski yapiimda 1 kiloya denklestirsin
daha yeni kiyamiyodum simdi baski yapmak dusuncesindeyim para neler yaptiriyor bee
canim benimkiler kac gramdir diye dusunuyorum 1 kilodan azsa kocama baski yapiimda 1 kiloya denklestirsin
daha yeni kiyamiyodum simdi baski yapmak dusuncesindeyim para neler yaptiriyor bee
acımayın len kocaiklerinize para konusundaalsınlar
vay paracı karılar. bnede ne istediğimi unuttum bile vallaha. istedimmi onu bile bilmiyom. heç altınımda yok. araba alırken bozdurmuştuk. zaten bilezik felan takmasınıda hiç sevmem.
acımayın len kocaiklerinize para konusundaalsınlar
kıyamıyorsun bilirim biliriiimmmkuyumcu yokmu bacım git tarttır
vay paracı karılar. bnede ne istediğimi unuttum bile vallaha. istedimmi onu bile bilmiyom. heç altınımda yok. araba alırken bozdurmuştuk. zaten bilezik felan takmasınıda hiç sevmem.
kocan evde hasta yatıyo delüüü. sen bari vicdanlı ol
benımde altınlarım evı alırken gıttı bilezık set falan takmam zaten
bir kactane yüzüğüm,bir tane kolyem,2küpem,2 bilekliğim kaldı elımde.
bilekliklerı sevıyorum arada takıyorum ama korkuyorum.
1 bılezık için kadını öldürmüşler duydukca hevesım kacıyor
tartmadan nasıl anlıcan kız anlamadım:44::44::44:evet katiliyorum sana nihoo biz onlara para konusunda acirsak biz harcamayip kistikca onlar ayari kaciriyo valla
yok cnm ya burda kuyumcu simdi netten bakiom benim bileziklerin gramina ona gore toplucam bakalim kac gram cikcak
he nen bende bi yeni gelinken taktim bi dahada takmadim burda kimse ole altin bilezik filan takmaz.
biz bilezikleri turkiyede ev almak icin sakliyoz ilerde ev alcaz insaallah..
he inşallah alırsınız canımevet katiliyorum sana nihoo biz onlara para konusunda acirsak biz harcamayip kistikca onlar ayari kaciriyo valla
yok cnm ya burda kuyumcu simdi netten bakiom benim bileziklerin gramina ona gore toplucam bakalim kac gram cikcak
he nen bende bi yeni gelinken taktim bi dahada takmadim burda kimse ole altin bilezik filan takmaz.
biz bilezikleri turkiyede ev almak icin sakliyoz ilerde ev alcaz insaallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?