KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

süper olmuş bir kilo he
ayvayı yedi desene sen şuna

hahahah yok kiz be ayvayi yedirtmem kocama kiyamam

valla ben bu gramlardan hic bisi anlamam 1 bilezik kac gram mesala?
benim dugunde takilan bileziklerim hepsi duruyo set takimi falan onlarin hepsi kac gramki 1 kilo yoktur dimi?

öyle yap

len bende kardeşiminkinde doldurdum hamile şıkkını bunda doldurmayayım bari:26::26:

helal etme kız sakın boşver Hayat bu hiç belli olmaz

etmem canım alana kadar savasıcam mecbur verecek banane atmasaydı ozaman

benim dugunde takilan bileziklerim hepsi duruyo set takimi falan onlarin hepsi kac gramki 1 kilo yoktur dimi?

bileziğine göre değişir canım gramı,istege görede tabiisi

1 kilo yapmaz kız 1 kilo altın baya bi para bide altın yükseldi

etmem canım alana kadar savasıcam mecbur verecek banane atmasaydı ozaman

canim benimkiler kac gramdir diye dusunuyorum 1 kilodan azsa kocama baski yapiimda 1 kiloya denklestirsin

daha yeni kiyamiyodum simdi baski yapmak dusuncesindeyim para neler yaptiriyor bee

kıyamıyorsun bilirim biliriiimmm kuyumcu yokmu bacım git tarttır

vay paracı karılar. bnede ne istediğimi unuttum bile vallaha. istedimmi onu bile bilmiyom. heç altınımda yok. araba alırken bozdurmuştuk. zaten bilezik felan takmasınıda hiç sevmem.

vay paracı karılar. bnede ne istediğimi unuttum bile vallaha. istedimmi onu bile bilmiyom. heç altınımda yok. araba alırken bozdurmuştuk. zaten bilezik felan takmasınıda hiç sevmem.

benımde altınlarım evı alırken gıttı bilezık set falan takmam zaten

bir kactane yüzüğüm,bir tane kolyem,2küpem,2 bilekliğim kaldı elımde.

bilekliklerı sevıyorum arada takıyorum ama korkuyorum.

1 bılezık için kadını öldürmüşler duydukca hevesım kacıyor

acımayın len kocaiklerinize para konusunda alsınlar

evet katiliyorum sana nihoo biz onlara para konusunda acirsak biz harcamayip kistikca onlar ayari kaciriyo valla

kıyamıyorsun bilirim biliriiimmm kuyumcu yokmu bacım git tarttır

yok cnm ya burda kuyumcu simdi netten bakiom benim bileziklerin gramina ona gore toplucam bakalim kac gram cikcak

he nen bende bi yeni gelinken taktim bi dahada takmadim burda kimse ole altin bilezik filan takmaz.
biz bilezikleri turkiyede ev almak icin sakliyoz ilerde ev alcaz insaallah..

benim 3 yüzüğüm var biri ablamın hediyesi, başka bişeyim yok
ha dur bi tanesinide denizde düşürmüştüm

tartmadan nasıl anlıcan kız anlamadım:44::44::44:

he inşallah alırsınız canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…