KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

dilek yazdı ama sıkıntısımı var anlamadım yok bişey dedi ama bilmiyorum eşimi yanındaydı anlamadım soğuk konuştu.nihan aradığındada lavaboya gitmiş yeni gelmiş

nasıl yani okadar mı ne oldu ki bizemi kızdı acaba
niye soğuk konuştu ki eskiden küçük pcden girerdi

dilek yazdı ama sıkıntısımı var anlamadım yok bişey dedi ama bilmiyorum eşimi yanındaydı anlamadım soğuk konuştu.nihan aradığındada lavaboya gitmiş yeni gelmiş

belkı sıkıntısı vardır ya da seslenmeyın aramayın kendısı nasıl olsa gelır buraya ozaman anlatır

üstünde gramı yazıyo mu bileziğin bileziğin üstünde ayarı yazar gramı yazmazki:44::44::44:

kız modelinede internetten bakıyo gramıda internette modelin yanında yazıyo nan ona göre hesaplıyacak

bende diyorum ki bileziğin gramları değişir tartmadan anlaşılırmı:95::95::95::95:

öyle netten elindekını kıyaslamayla gram hesabı yapılmaz canım

çünkü aynı bılezık aynı görüntü ama gramları farklı

bende bunu demeye çalışıyorum aynı görünümde ama gramlarda oynamalar çok çıkıyor

nen aynisi olmuyo tabisi ama ben olesine bakiyom kac gram diye hakkaten degisik degisik gramlar yazio tartmadan bilemicem maalesef

neyse yazin gittimmi tartarim bi

evet canım bu kadar başkada yazmadı bize neden kızsın ki:44:
evet soğuktu umarım bişi yoktur

belkı sıkıntısı vardır ya da seslenmeyın aramayın kendısı nasıl olsa gelır buraya ozaman anlatır

halla halla ya en son ben msnine yazmistim esi kizdimiki :26::26::26: msn yeni yaptim diye ilk defa yazmistim :26::26::26:

kendime pay cikardim bu durumdan insaalllah ben yazdim diye bisi olmamistir

hee bacım memlekete ayak bas hemen kuyumcuya koştur tarttır hele bi sonra hesaplaşın kocacınla

halla halla ya en son ben msnine yazmistim esi kizdimiki :26::26::26: msn yeni yaptim diye ilk defa yazmistim :26::26::26:

kendime pay cikardim bu durumdan insaalllah ben yazdim diye bisi olmamistir

senle alakası yoktur canım,ayrıca msn bu yanı arkadas topluluğu acıksa yazılır bundakötü birşey yokkı

sorarız kocası kızıyor falansa bizleri cıkarsın msnden zor durumda kalmasın.

evet bende baktım dün öğlen 2 ile 2 buçuk arası 2 yere msj yazmış ama buraya uğramamış
en son saat 4 te çıkmış akşam üstü

anlamadım diloşum ne oldu kız

hee bacım memlekete ayak bas hemen kuyumcuya koştur tarttır hele bi sonra hesaplaşın kocacınla

he bacim oyle yapiim barii

senle alakası yoktur canım,ayrıca msn bu yanı arkadas topluluğu acıksa yazılır bundakötü birşey yokkı

sorarız kocası kızıyor falansa bizleri cıkarsın msnden zor durumda kalmasın.
ne biliim cnm kk dan arkadasiz ya ondan dediydim insallah bizle alakali deildir..
en son konuşmalarımıza baktım bize kızacağı bi durum yok :26:

valla iyice merak ettim simdi ya insallah kotu bi durum yoktur..

kizlar hepiniz yazin burda olurmusunuz? ben 4 haziranda gidersem tr ye giremem nete agusatosta girerim anca..

cadum yapo nihoo sizin izinleriniz kac ay?
brownim senin evde net var herzman girersin dimi?

kizlar hepiniz yazin burda olurmusunuz? ben 4 haziranda gidersem tr ye giremem nete agusatosta girerim anca..

yaz kış herdaim burdayım
izinmi aa ne izni kız 1 hafta izin alabilirsem ne ala valla:95::95::95::95:

ben hep burdayım çalıştığım sürece

ben evde net olduğu sürece dört mevsim burdayım bitanem

yalnız kocişin 15 günlük izninde her gün girmem ama arada girerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…