KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

haaaa anladım şimdi tmm

ben lise yıllarındayken bakmıştım bi kere dahada izlemedim evde uydudakilerininde hepsini sildirdim kaldırttım yani ben evde yokken herif açar bakar diye tedbirimi alıyım dedim gerçi istese yükler tekrar:26:

bak senin avatar çok hoşş
nasıl açık yani gıs
artı 18 yane:78:

senin açıktan kastın erotik veya onun daha ilerisimi nen
erotiklerden enfret ediyom ben. iğrenççç

iyi yapmışın. bende istemem evde
netidde en çok o yüzden istemiyom

bi tane amca geldi yardıma muhtaç çok üzüldüm ya
4 yıldır burda çalışıyordum ilk zamanlar kötü oluyordum yardım için gelenlere alışıtım diyordum
ama bu amcaya çok üzüldüm ya
ayda bi kere bazen eve tavuk alıp pişiriyom diyo çocuklar sevincinden havalara uçuyo bu akşam et yicez diye diyo
15 dk dır anlattı
çok fena oldum amca giderken arkasından baka kaldım

artık insanları çözdüm kim yalan söylüyo kim gerçek ama bu amcanın hali utangaç tavırları
fena oldum ya belliydi konuşmalarından muhtaç olduğu

allah yardım etsin. bazen yardım etmek isteriz yardım edecek insan bulamyız. bazende böyle olur. senin içinde zorr.

bende çok etkilenir ve üzülürüm böyle durumlarda Allah yardımcısı olsun
siz yardıma muhtaç insanları kayıt altına alıp yardımmı gönderiyorsunuz canım

bende çok etkilenir ve üzülürüm böyle durumlarda Allah yardımcısı olsun
siz yardıma muhtaç insanları kayıt altına alıp yardımmı gönderiyorsunuz canım
evet canım o işlerede biz bakıyoruz başvuruları alıyoruz sosyal yardımlaşma birimine evrakları gönderiyoz onlarda tahkikat yapıyor ve karar çıkartıyor

benim arkadaşımda tüketici koruma bölümüne bakıyodu. bazen öyle insanlar gelirdi ki, köyden. yiyecek ekmekleri yok. pis alçaklar bi sürü senet imzalatmışlar. iki kap kacak için. onlarda okumadan imzalamış zavallılar. çoğunun okuması yok zaten. çok üzülürdüm.

evet canım o işlerede biz bakıyoruz başvuruları alıyoruz sosyal yardımlaşma birimine evrakları gönderiyoz onlarda tahkikat yapıyor ve karar çıkartıyor

üzüldüm şimdi ya bazen elimizde olanlarla yetinmiyoruz sitem ediyoruz ya hep daha fazlasını istiyoruz
bunları görünce duyunca utanıyo insan elindekilerinin kıymetini bilmediği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…