- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #30.281
soruya bak soruya
aşkzede diye bi film aldık bi kere aşk filmi diye
ilk sahneyle ikimizinde gözleri açıldı faltaşı gibi
izleyin anlarsınız
özellikle açık film almam ama aldığım film açık sahneler varsa izlerim
artı 18 yane:78:nasıl açık yani gıs
soruya bak soruya
aşkzede diye bi film aldık bi kere aşk filmi diye
ilk sahneyle ikimizinde gözleri açıldı faltaşı gibi
izleyin anlarsınız
özellikle açık film almam ama aldığım film açık sahneler varsa izlerim[/QUOTEbende ne tesadüf.
bend ebi kitap almıştım bi keresinde. anaaa resmen sapık bir kadın yazmış. kitabı iadeye götrüdüm . satıcının babsı varmış. almıyo. ben illa verecem diyom. niye beğenmedinmi diyo. yok dedim. zorla verdm. inşallah arkamdan açıp okumamıştır
erotiklerden enfret ediyom ben. iğrençççsenin açıktan kastın erotik veya onun daha ilerisimi nen
haaaa anladım şimdi tmm
ben lise yıllarındayken bakmıştım bi kere dahada izlemedim evde uydudakilerininde hepsini sildirdim kaldırttım yani ben evde yokken herif açar bakar diye tedbirimi alıyım dedimgerçi istese yükler tekrar:26:
erotiklerden enfret ediyom ben. iğrenççç
iyi yapmışın. bende istemem evde
netidde en çok o yüzden istemiyom
erotiklerden enfret ediyom ben. iğrenççç
iyi yapmışın. bende istemem evde
netidde en çok o yüzden istemiyom
aynen valla bende o yüzden istemiyorum en çok ne olur olmaz hiç bakmam diyen bile girer bakar valla alışır bu sefer
bende
bu digitürk veya tivibulardan istiyorum almak o kanallar yüzünden almıyorum bende
eve sokma k doğru değil. ben dayanamam bakarım yaaa
herif bakar demiyoda ben bakarım diyo
bi tane amca geldi yardıma muhtaç çok üzüldüm ya
4 yıldır burda çalışıyordum ilk zamanlar kötü oluyordum yardım için gelenlere alışıtım diyordum
ama bu amcaya çok üzüldüm ya
ayda bi kere bazen eve tavuk alıp pişiriyom diyo çocuklar sevincinden havalara uçuyo bu akşam et yicez diye diyo
15 dk dır anlattı
çok fena oldum amca giderken arkasından baka kaldım
artık insanları çözdüm kim yalan söylüyo kim gerçek ama bu amcanın hali utangaç tavırları
fena oldum yabelliydi konuşmalarından muhtaç olduğu
bi tane amca geldi yardıma muhtaç çok üzüldüm ya
4 yıldır burda çalışıyordum ilk zamanlar kötü oluyordum yardım için gelenlere alışıtım diyordum
ama bu amcaya çok üzüldüm ya
ayda bi kere bazen eve tavuk alıp pişiriyom diyo çocuklar sevincinden havalara uçuyo bu akşam et yicez diye diyo
15 dk dır anlattı
çok fena oldum amca giderken arkasından baka kaldım
artık insanları çözdüm kim yalan söylüyo kim gerçek ama bu amcanın hali utangaç tavırları
fena oldum yabelliydi konuşmalarından muhtaç olduğu
evet canım o işlerede biz bakıyoruz başvuruları alıyoruz sosyal yardımlaşma birimine evrakları gönderiyoz onlarda tahkikat yapıyor ve karar çıkartıyorbende çok etkilenir ve üzülürüm böyle durumlarda Allah yardımcısı olsun
siz yardıma muhtaç insanları kayıt altına alıp yardımmı gönderiyorsunuz canım
evet canım o işlerede biz bakıyoruz başvuruları alıyoruz sosyal yardımlaşma birimine evrakları gönderiyoz onlarda tahkikat yapıyor ve karar çıkartıyor
benim arkadaşımda tüketici koruma bölümüne bakıyodu. bazen öyle insanlar gelirdi ki, köyden. yiyecek ekmekleri yok. pis alçaklar bi sürü senet imzalatmışlar. iki kap kacak için. onlarda okumadan imzalamış zavallılar. çoğunun okuması yok zaten. çok üzülürdüm.
üzüldüm şimdi ya bazen elimizde olanlarla yetinmiyoruz sitem ediyoruz ya hep daha fazlasını istiyoruz
bunları görünce duyunca utanıyo insan elindekilerinin kıymetini bilmediği için
üzüldüm şimdi ya bazen elimizde olanlarla yetinmiyoruz sitem ediyoruz ya hep daha fazlasını istiyoruz
bunları görünce duyunca utanıyo insan elindekilerinin kıymetini bilmediği için
ay bende şimdi film izlediğim için utandım bak şimdii:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?