KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

iyide sana alınsa konuşur söylerdi buraya niye uğramasın ki
artık görüşmek istemiyormu acaba

yapo sen niye gelmiyon dediğinde de bişey demedimi:44:

aman cnm ben de iim acık harflerin yeri kaçmış aaaa diyete başladım onun etkisi olabilir

hoşbuldum canm sen nasılsın
hh ediyet ha. sınava girerken ne diyeti kız bu. sınavda da karıştırısan görürsün

evet canım hikaye çok güzelmiş
keşke herkez duyarlı olsa

hehe haklısın cnm ama sınava kadar alışırım heralde :))) kız 6-7 kilom var fazlalık verim istiorum. yaza formda girem mi gzl ciciler alıyım kendime yaz için :)))

bi önceki sayfaya yazdım niho. canı sıkkınmış. sonra gelirim dedi. önmeli bişey değil dedi. evle iligil ibişey araştırıyom dedi
hehe haklısın cnm ama sınava kadar alışırım heralde :))) kız 6-7 kilom var fazlalık verim istiorum. yaza formda girem mi gzl ciciler alıyım kendime yaz için :)))

iyi olur valla. inşallah veririsin

datlucadu sen çalıştın mı hiç muhasebe?? yaa ben çalıştım yeter mi dedim dün bi deneme yapim dedim içler acısıydı :s

ceydoo hoşgeldin bacım özlüyoz nen senide iyice
bıraktınız bizi iyice:95::95::95::95:

akşama ne yapsam ya:84::84::84:

makarna öğlen yidim makarna olmaz

inşallah canım. aaa ceyda kız sende mi burdasın... naban kız
şimdi geldi canım iidr valla nolsun sen napann
sende iki gündür çıkacağımız zaman giiryon kız

haklısın cadum ya
hoşgeldin ceydoo
nerde kaldın kız

hoşbuldum balım.. ortanca görümce üniversite sınavına girecek pazar günü, ona ders çalıştırdım bugün.

bi de beni beğenmezler

ceydoo hoşgeldin bacım özlüyoz nen senide iyice
bıraktınız bizi iyice:95::95::95::95:

akşama ne yapsam ya:84::84::84:

makarna öğlen yidim makarna olmaz

oy kuzumm kuzummm kız dün net yoktu, bugün de görümceem ders çalıştırdım ondan öle oldu :18:
akşama kendime kadar ne yapsam pratik yanlızım evde
yardım edin kızlar
menemen yapsan :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…