- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #30.461
Günaydın kızlar
Tubişim inş. hamilesindir canım benim, hayırlısı olsun inş.
Nihancım öğleden sonra burada olmayacakmışsın,kaç gün sürecek bu peki? :26:
Yaprak kız alyansımı unutunca ben de kendimi çok boşlukta hissediyorum, hatta kendi kendime 'milet de şimdi beni bekar zannedicek' diye paranoyalarım oluyo. zannetse ne olacak sanki, sokkata tutup beni evlenmeye mi götürcekelr
selamin aleykum bacilarrr
hazal ceyda hosgeldınız kızlaarrr
Günaydın kızlar
Tubişim inş. hamilesindir canım benim, hayırlısı olsun inş.
Nihancım öğleden sonra burada olmayacakmışsın,kaç gün sürecek bu peki? :26:
Yaprak kız alyansımı unutunca ben de kendimi çok boşlukta hissediyorum, hatta kendi kendime 'milet de şimdi beni bekar zannedicek' diye paranoyalarım oluyo. zannetse ne olacak sanki, sokkata tutup beni evlenmeye mi götürcekelr
hoşgeldiniz kızlar
şuan da hep canım belli bi süresi yok yaklaşık 170bin nüfüsü var buranın herkeze anket yapçaz 2 kişi işte ne kadar sürer bilmiyorum ama baya süreceği kesin
hoşgeldin bu arada canım ya
şuan da hep canım belli bi süresi yok yaklaşık 170bin nüfüsü var buranın herkeze anket yapçaz 2 kişi işte ne kadar sürer bilmiyorum ama baya süreceği kesin
hoşgeldin bu arada canım ya
tubisim insaallah hamissindir cnm. bende hamisken lekelenmelerim oluyordu, ama benimki dsuk tehlikesi yuzundendi. insaallah seninki kistten yada dusuk riski durumu deildir. hakkinda hayirlisi olsun cnm..
hazal hoşgeldin canım
evet ceydoşum bende çok üzgünüm
yok yaprak burası bursanın bi ilçesi ama büyük bi ilçe 170bin nüfüs var sadece bizim ilçeyi gezcez
ama beni düşündüren yeni birini almışlar yanıma erkek tanımıyorum onla arabayla gezcez eşim kıskanır kesin ve sorun çıkar aramızda yüzde yüz
ve işten çık der ayrıca o olsa benim durumumda bende kıskanırdım valla
bebiklerim hepiniziöpüyor ve ben komsuya kahve içmeye gidiyorum
ısrarlara dayanamadım
hazal ceyda hosgeldınız kızlaarrr
hoşgeldiniz kızlar
aleykumselam hoşgeldin canımcım
hoşbulduk kuşumm
hosbuldum kizlarhoşgeldiniz bacılar
he ceydoşum ya bende öyle oldum bekar zannedecekler diye elimi saklaya saklaya geldim
veee aleyküm selaaaam bacı hosgeldin pek keyıflı gördüm senı maşallah.
biz güne sıkıntılı basladık bize kurşun dökersin demiiiii
ederiz tabiki cnm hakkinda hayirlisi ne ise o olsun hayirli bi sekilde hamis kalirsin insaallah..amin canım benim için dua edin olur mu
hastalık olmasın hamile olayım inşallah:26::26:
hazal hoşgeldin canım
evet ceydoşum bende çok üzgünüm
yok yaprak burası bursanın bi ilçesi ama büyük bi ilçe 170bin nüfüs var sadece bizim ilçeyi gezcez
ama beni düşündüren yeni birini almışlar yanıma erkek tanımıyorum onla arabayla gezcez eşim kıskanır kesin ve sorun çıkar aramızda yüzde yüz
ve işten çık der ayrıca o olsa benim durumumda bende kıskanırdım valla
anladım canım baya kalabalıkmış
eşinde haklı bi yerde aynen bende gezsin istemezdim başka biriyle iş içinde olsa
gıcık adam ya şu yaptığına bak ne diyimki yani bekar kızlar varken evli bi kadını gönderiyo tanımadığı bi adamla
off bilmiyorum ne olcak işten çıkarsam sizlede görüşemem bi daha haberiniz olsun
belki eşin anlayışla karşılar canım ya kolaymı hemen işten çıkmak öyle borçlarınız falanda varken
bilmiyorum öğle arası konuşçam
off bilmiyorum ne olcak işten çıkarsam sizlede görüşemem bi daha haberiniz olsun
Kuşlarım kayınvalidem beni gezmeye çağırdı az önce arayıpben de yemeği falan ayarlayıp gideyim bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?