KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

şuan da hep canım belli bi süresi yok yaklaşık 170bin nüfüsü var buranın herkeze anket yapçaz 2 kişi işte ne kadar sürer bilmiyorum ama baya süreceği kesin

hoşgeldin bu arada canım ya

selamin aleykum bacilarrr

hoşgeldiniz bacılar
he ceydoşum ya bende öyle oldum bekar zannedecekler diye elimi saklaya saklaya geldim

tubisim insaallah hamissindir cnm. bende hamisken lekelenmelerim oluyordu, ama benimki dsuk tehlikesi yuzundendi. insaallah seninki kistten yada dusuk riski durumu deildir. hakkinda hayirlisi olsun cnm..

tubisim insaallah hamissindir cnm. bende hamisken lekelenmelerim oluyordu, ama benimki dsuk tehlikesi yuzundendi. insaallah seninki kistten yada dusuk riski durumu deildir. hakkinda hayirlisi olsun cnm..

amin canım benim için dua edin olur mu

hastalık olmasın hamile olayım inşallah:26::26:

hazal hoşgeldin canım

evet ceydoşum bende çok üzgünüm

yok yaprak burası bursanın bi ilçesi ama büyük bi ilçe 170bin nüfüs var sadece bizim ilçeyi gezcez

ama beni düşündüren yeni birini almışlar yanıma erkek tanımıyorum onla arabayla gezcez eşim kıskanır kesin ve sorun çıkar aramızda yüzde yüz

ve işten çık der ayrıca o olsa benim durumumda bende kıskanırdım valla

anladım canım baya kalabalıkmış
eşinde haklı bi yerde aynen bende gezsin istemezdim başka biriyle iş içinde olsa
gıcık adam ya şu yaptığına bak ne diyimki yani bekar kızlar varken evli bi kadını gönderiyo tanımadığı bi adamla

bebiklerim hepiniziöpüyor ve ben komsuya kahve içmeye gidiyorum

ısrarlara dayanamadım

hazal ceyda hosgeldınız kızlaarrr

hoşgeldiniz kızlar

aleykumselam hoşgeldin canımcım

hoşbulduk kuşumm

hoşgeldiniz bacılar
he ceydoşum ya bende öyle oldum bekar zannedecekler diye elimi saklaya saklaya geldim
hosbuldum kizlar
veee aleyküm selaaaam bacı hosgeldin pek keyıflı gördüm senı maşallah.

biz güne sıkıntılı basladık bize kurşun dökersin demiiiii

valla bugun uykumu biraz aldigim icin iyi basladim gune insaallah boyle surer.

amin canım benim için dua edin olur mu

hastalık olmasın hamile olayım inşallah:26::26:
ederiz tabiki cnm hakkinda hayirlisi ne ise o olsun hayirli bi sekilde hamis kalirsin insaallah..

hosbuldum canim o sef bozuntusuna sole gelmiyim yanina ugrasmasin senle kendi basini yesin

off bilmiyorum ne olcak işten çıkarsam sizlede görüşemem bi daha haberiniz olsun

Kuşlarım kayınvalidem beni gezmeye çağırdı az önce arayıp ben de yemeği falan ayarlayıp gideyim bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…