KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

günaydın tubişkom napıyon
naptınız dün nasıl geçti ay bende nasıl özledim böyle oturup sohbet etmeyi kalabalıkla çay içmeyii off yaa of

dün güzeldi canım gelen geleneydi herkes birbirinin üstüne geldi

bir ara kriz gecirecek gibi oldum sonra toparladım kendimi

epey kalabalık olduk,kısmetlisi çok oldu kısırın resmen 2 kere yapmak zorunda kaldım yaa

kız tam onu soracaktım sana bakamıyom ben bu aralar herif açmıyo orayımutfağa bi tv alsaydık iyi olacak
bi özet geç bacım gı hele bana
kız bu bölümde önemli bişey olmadı son gelişmeleri biliyon zaten
selimin kızı uyuzluk yapıyo canan canan lamiyle karısının arasını bozuyo yavaş yavaş
karı koca arasına nifak soktu yani
canan abdullahın eski karısını buldu abdullah çocuklarına öldü dimiş annelerini
lamiyi genel müdür yaptı karısnı müdürlükten aldı
iyidir canım senden naber.aslında iyi değilim ya canım sıkkın

ne oldu kız

hadi ya bi yandan güzel kalabalık sohbet falanda habersiz olması kötü olmuştur neyse atlattın canımm

canın neye sıkıldı tatlım

aaboooo lamide saftiriğin teki zaten canandan etkilendi o bayaa dimi
abdullah kimdi gı:44:

kızlarr
artık öğleden sonraları burda değilim

artık öğleden sonraları belediye ile ilgili anket yapçam
arabayla evlere gitçez

bir sürü bekar bayan var bizim birimde bu pislik şef bana inat yapıyo böyle işlere vererek
işten çıkmam için kendi isteğimle bıkıp çıkayım diye

o bekarlardan birini seçebilirdi oysa
cumartesileride öğleden sonra çalışçam
ama haksızlık bu ya diğerleri çalışmıcak ben çalışçam mesaide almıcam aynı para

ağlıyorum şuan of ya iştende çıkamam bir sürü borç var
zaten eşimle görüşemiyoz şimdi hiç görüşemicez

ya çok kötü olmuş kız senin için. aslında geçzmek iyi olur. değişiklik olur. kimle gezeceksiniz. dikkatli olun.

ya adetim 1 gün gecikti neyse dün sabah 6'da uyandım baktım kan gelmiş dedim adet oldum

kasıklarım belım agrıyor aksama kadar günlük pedle dolastım ve sadece silindikçe gelıyor.

neyse dedim yarına kadar yogunlasır heralde...

bu sabah kalktım baktım hiç yoğunlaşma yok pembe renkte normalden cok cok az kanamam var.

Korktum neoluyor böyle dıye ablamı aradım oda tugba ben elaya hamıleykende böyle olmustu

ilaç ıcme ve hemen git kan tahlılı yaptır dedi.

bende netten arastırdım üstüne görmemiymiş her ne haltsa olabılırmıs.

İçim içimi yedi bu sabah gittim doktora kan testı yaptırdım doktorda olabılır gebelık dedi :S

şimdi ödüm kopuyor....sonucu yarın öğleden sonra alacakmısım gelde bekle:97::97:

Hamileysem sevinecem tamam cunku ıstıyorum

ama ki ya değilsem diye düşünmekten basıma agrılar girdi dünden beri.

Çünkü eğer hamıle değilsem bu bende kistin işaretı olabılır ve rahatsızlıgımın belırtısı.

daha yenı amelıyat olmusken tekrar aynı seyı yasamak korkutuyor.

şimdi ise oturdugum yerden paranoyak gibi

-hamile miyim

- değil miyim

-değilsem ne olacak

-ya aynı seyleri yasarsam

-yok yok belkıde hamılesındır

Bu sorular beynımı yıyor

Son düzenleme:

aaaaa niye öyle yaptı pislik adam ya ne alıp veremediği var senle ya
onun üstü biri yokmu canım gidip onunla konuşsan sana hep böyle yaptığını falan anlatsan keşke ne diye senin işten çıkmanı istiyorki mal adam

üzülme canım ya

bugun güne can sıkıntısıyla basladık sen ben yaprak

ya çok kötü olmuş kız senin için. aslında geçzmek iyi olur. değişiklik olur. kimle gezeceksiniz. dikkatli olun.
ya sizi özlicem bu bir
ikincisi haksızlık yapılıyor bir sürü bekar bayan varken bana bilerek yapıyor bu 2
üçüncüsü fazla çalşıcam ama hakkımı alamıcam
yanımda bi erkek olıcak eşim ne dicek onla beraber gezmemize
ya işten çık derse
sizlede iç görüşemem ayrıca borçlarımız var

ayy inş hamilesindir canım inş senin için dua edicem tubişim

canım benimmm inşallah hamilesindir ama şimdi bunları düşünerek canını sıkma değilsende umarım kistle ilgili bi sorun değildir.. doktora bahsettinmi kistle ilgili bi durum olabilir dedimii
ayyyyyy inşallah hamilesindir kuşum yaaa:97:

bnede de öyle oluyo tuba. önce bi damla geliyo. iki gün tık yok. sonra koyu kahverengi oluyo. ve çok afedersiniz parça parça . iki günde öyle oluyo. sonra başlıyo normal kanama . yarayı dondurduğumdan berş böyle . acaba bi anormallik mi var:18:

anlattım ya kız daha önce de
evlendim evleneli böyle yapıyo bana çalışma evinde otur dedi bikere manyak
evlendikten sonra kısıtlanıyo bi kaçkere iş verdi yapamam diye itiraz ettim gıcık kaptı işte bana

başkana bile çıktım yok işte başkanın bile gözünü boyamış

İnşallah bitanem ya olabilir mi gercekten adet gibi olupta sonradan hamıleoldugunu öğrenmek falan

fazla ümitlenmek istemıyorum aslında ama offf offff yaaaaaaaaa cıldıracam.

sende üzülme hersey olacagına varır,Hakkında herseyın hayırlısı olsun

başkanın bile aklını çeldiyse çekeceğin var bu mal adamdan sana ne diye evinde otur diyo ya salağa bak hele onaneymiş kocan çalışmana izin veriyo adamın derdine bak
boşver Allaha havale et canım Allah bilir ona ne yapacağını senin hakkını yiyosa Rabbim fitil fitil getirir burnundan sen sabret canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…