KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

doktorla konustum şu durumda birşey söyleyemeyız dedi kan testınin sonucuna göre hareket edicez dedi.
hamileysen sorun yok değilsen tabıı kı bu normal birsey değil dedi.

takma kafana yarın gel müjdeyı verecem sana insallah dedi.

ben yınede temkinli davranmak istiyorum kendimi kaptırmak ümitlendirmek istemıyorumkı hayel kırıklıgı yasamayayım hamıle değilsem.

ama yalan yok heyecan yaptım ya

başkana bu durumu anlat. belki yardım eder.

ayrıca bende bişeyler yazdım adetle ilgili bende cavap bekliyom.

evet hayatım çokta ümitlenme hayırlısı diyelim bakalım bizde bekliyoruz senle birlikte umarım kısmetinde varsa olur kuşum

canım bende normalde hiç böyle olmazdı

ha kıstım varken ve kıstlerım ılerı boyutlara ulaştıgı zamanlarda sadece bu tarz kanamayı yasadım.

ondada yıne böyle pembe falan değildi senın dediğin gibi kahverengı lekeler oluyordu.

Bu ay bende kendımden birşey anlamadım...

doktor bana normal değil dedi...

ama bazı kısılerde ilk adetten sonra hep damla damlayla baslar daha sonradan yogunlasırmıs

bu olabılırmıs.

ama adeti ilk gün baslayan kadınlarda normal değilmiş.

benımkı baslar azar azar 2 saat sonra yogunlasırdı

2 gün gectı hala günlük pedle duruyorum.

Yarın ola hayır ola canım ya

ya çok kafam karıştı. kesin doktora gitmem lazım.

nerye yazmışki bi hatamız varsa gelip söylesin ama bileilim bizde. böyle olmuyo ki

bende öyle düşünüyorum evet bizle ilgili bir durum varsa söylesin sonra yıne girmesin.

günlerdir hiç ugramıor,benimde gelmediğim oldu mesela canım sıkkındı ama selam verıp kacıyordum.

dileeek bizi okuyorsan lütfen sorunu yaz

daha önce görüştüm işe yaramadı
bidaha görüşsem kapı orda der bana kesin

hay allah. üzüldüm ya. neyse canım madem böyle . başka çarede yok katlanacksın. idare edecksin biraz.
gerçi bu ara seçim zamanı. anlarsınyaa

Günaydın kızlar

Tubişim inş. hamilesindir canım benim, hayırlısı olsun inş.
Nihancım öğleden sonra burada olmayacakmışsın, kaç gün sürecek bu peki? :26:
Yaprak kız alyansımı unutunca ben de kendimi çok boşlukta hissediyorum, hatta kendi kendime 'milet de şimdi beni bekar zannedicek' diye paranoyalarım oluyo. zannetse ne olacak sanki, sokkata tutup beni evlenmeye mi götürcekelr

günayddııın canım tekrar hosgeldin..

İnşallah canım hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…