KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

amin canım

evet bakımı konusunda içim rahat

goptayım

sizde kimler evli mutlu çocuklu, kimler bekar
ben evliyim. Iki çocuğum var. Biri 9 diğeri 2 yaşında. Buranın aplasıyım Dur hemen sanada öreyim bi kazak. Herkeze ördümde. Dön bakıyım sırt ölçünü alayım

yoo buraya bakıp bakıp gittiğim yok datlucadı nerden çıkarıyosun....

hadi nen . Hep aşağıdasın. Illa kanıtmı istiyon. Hatta şu an bile alttasın
yaptım ya nan:44::44::44::44: Görmedinmi

harf büyütmeyi demiyom nan parmama yüzük getirecekti bilo
onu bile beceremedi

ör walla hastayımz aten üşüyorum.
ahh benimde kızım büyücekmi seninkiler gibi
sen ne güzel büyütmüşsün

ben dee Gop'tayım

ana neredesin

datlucadı teldeym ve pc başındaym hem yazarm yazmam sanane yani teldeym alla alla sana noluyo.....

yazssanda hoş yazmasan da. Sen yazınca benim bişeyim artmıyo. Ulu orta maydonoz olmayacaksan ne ala buyur sohbetin ortasına. Yok olacaksan bu topic sana göre değil.

Neyse kızlar ben çıkıyom . Oğlum gelid. Görüşürüz. öptüm sizleri:79::79:

herkes haftaya izin alsin..

ben tek kaldım desenize diğer kızlarında işi oluyo sık sık gelmiyo pineklerim artık burda tek başıma

canim benim ya kiyamam sana

o daha güzel walla

kendimi anlatayım size :)
28 yaşındayım, evliyim, 9 aylık kızım var anneanesiyle o evde ben ne yazıkki işteyim
vee istanbuldayım

ALLAH bagislasin kizini.
iyi bari bi haber alabildik.
ör walla hastayımz aten üşüyorum.
ahh benimde kızım büyücekmi seninkiler gibi
sen ne güzel büyütmüşsün

ana neredesin

ooo senin kiz 9 aylik olmus bile bu lafi benim demem lazim benim oglanda buyuyecekmi acaba

hazal87; Amin canım
sende hamilesin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah.
Temmuzda doğuracaksın sanırım
benim kısçemde temmuzda doğdu
geçen yıl bu zamanlarda ben senin gibiydim

hazal87; Amin canım
sende hamilesin sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Allah.
Temmuzda doğuracaksın sanırım
benim kısçemde temmuzda doğdu
geçen yıl bu zamanlarda ben senin gibiydim

yok cnm benim oglum 30 ekimde dogdu :26::26:5 aylik su anda. benim ticker hafta olarak ilerliyor ay olarak ilerdeginde cok yavas ilerledigiicin hafta olarak ayarladim..

khhiwa(isimin ne cnm ya nickin pek zor) senin ticker hamilelik zamaninda kalmis degistirsene cnm.

yazssanda hoş yazmasan da. Sen yazınca benim bişeyim artmıyo. Ulu orta maydonoz olmayacaksan ne ala buyur sohbetin ortasına. Yok olacaksan bu topic sana göre değil.

yazsanda hoş yazmasanda diyosun ama ne takılıyosun laf atıyosun ki bişeyin artmıyorsa senden başka yazan mı var demek ki artıyor tel konuşmam şimdi bitti...maydanoz olan sensin durup duruken bana demekki bu topic sana göre deil..ben hep bu topicte yazıyorum senin gibisini de ilk defa görüyrum sanki muhabbetim varmış gibi de hesap soruyosun niye alttaymışım birde nen yazmışsın ayıp üslıba bak.....

hazal87 ve paristebirgece neden datlucadının yazısını beğendiğinizi anlamadım baştan okuyup beğendiysenz inanamıyorum size okumadan beğendiysenz de gayet açık şaşırdım ben hep bu topice yazıyorum başka yopiclere de ancak ilk defa böyle bi üslup gördüm ve sizde beğenmişsinz kız bana hesap soruyor bakıp bakıp gidiyormuşum teldeydm bir defa ki açıklama yapmak zorunda değilim hem yazmasamda hesap mı sorulu size kimse böyle yaptımı birde tarza bakki hadi nen yazmış ve onaylamışsınz neden diye soruyorum ortada bi haksızlık varken haksızlık yapan kişi mi sizde onaylanıyor......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…