KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

yok cnm benim oglum 30 ekimde dogdu :26::26:5 aylik su anda. benim ticker hafta olarak ilerliyor ay olarak ilerdeginde cok yavas ilerledigiicin hafta olarak ayarladim..

hıı bende hamile sandım seni, dişleriniz çıktımı

khhiwa(isimin ne cnm ya nickin pek zor) senin ticker hamilelik zamaninda kalmis degistirsene cnm.

tuba
hamillelikten kalma evet değişticem bir arada

khhiwa sen bi de Trakyalıymışsın yaa ben de Trakyalıyım

evet eşim tekirdağdan, annem kırklarelinden babam bulgarsitandan

Kızlar ben çıkıyorum, kayınvalideciğimle gezmeye gidiyoruz

Öpüldünüz canlarım, kendinize iyi bakın. :80:

bi kere hep bu topiğe takılıyorum demişsin ama bi dün gördüm seni sanırım bide daha önce arife diye biriyle konuştuk oda senmisin bilmiyorum onun dışında pek karşılaşmadık..
sana hesap sormuyor altta seni gördüğü için muhabbete katılmanı istedi ama uslubu öyle olduğu için sana hesap sorar gibi geldi..buraya gelip altta durup durup muhabbete katılmayı ama bizden hani bi ilgi görmeyi bekleyen arkadaşlar var onun için seslenmiş olabilir sana sende gel katıl diye
ayrıca yazmayacaksanda neden bizim muhabbetimizi takip ediyosunki

evet benim arife benle yazışmışsınz..yazdıklarını okudunz yani ama üslup ne öyle ben hiç yakıştırmıyorum bir bayana sizin onaylamanız dfa hoş değil o sohbete dahil etmek mi yani ben ilk defa böyle bir sohbete dahil edilmeyi görüyorum...ha tanırım ozaman okey derim arkadaşın üslubu bu ama tanımıyorum....ben zaten yazıyorum evet çok eskide değilim 2hafta oldu daha çok yeniyim ama dahil ettiiyorum kendimi ki yazışmışız....pardon ama takip etmek yasak mı birincisi ikincisi bana laf atılıyor ben telefopnla konuşuyorum ve pcm önümde nasıl teli kapattıktan sonra cevap vermiycekmiyim okadar karaktersiz değilim....hem kk da çok fazla konu dönüyor ve takip edip bilgileniyorum eğer bi bilgim varsa okkunuda fikrimi beyan ediyorum illa bi konuyu cevap vererek mi takip etmek gerekir ki bu topicte yazıyorum...yani ortada bana yapılan bir haksız durum var arkadaşım sende biliyorsun ha ama dersen ki evet ben arkadaşı onaylıyorum bana yakın sanada doğru yazdı amenna ne diyebilirimki herkesin tarz ve tercihleri......... benim kimseyle sorunum yok olamazda butazr bir sitede komk olur..

oncelikle datlucaduya verdigin cevapta yazarim yazmam sanane demissin bende neyi begenip neyi begenmiyecegimi sana sorcak degilim ki aciklamada yapmam. hep bu topice yaziyorum demissin ben ilk defa goruyorum seni ne ara yazdin ? datlucadunun uslupune laf soyluyorsunda arkadas seni muhabbete cagirdi. senin sanane demen hos bir uslupmu? ortada haksizlik diyede birsey yok. asagida durma muhabbete katil dedi sende sanane dedin. guzel muhabbetlerde buluncaksan buyur gel ama yok huzursuzluk cikarcaksan bizim muhabetimizde yerin yok.

hıı bende hamile sandım seni, dişleriniz çıktımı

tuba
hamillelikten kalma evet değişticem bir arada

evet eşim tekirdağdan, annem kırklarelinden babam bulgarsitandan

yok cnm disi cikmadi henuz ama dis etleri bembeyaz olmus en kisa surede cikar insaallah.

datlucadı teldeym ve pc başındaym hem yazarm yazmam sanane yani teldeym alla alla sana noluyo.....

yazssanda hoş yazmasan da. Sen yazınca benim bişeyim artmıyo. Ulu orta maydonoz olmayacaksan ne ala buyur sohbetin ortasına. Yok olacaksan bu topic sana göre değil.

günaydınnn hatta tünaydınn hepinize gecenin bi körüyatınca anca bu saat oluyor kalkmak :)
gece bekçiliği yapıyordum... annem eğer doğru çıkarttıysa sana yazarım ben nasıl oldugunu..
sevindim çıkardığına ya çok beğendim ben bunu :81::81::81:

bende diyorum gecenin bi yarısı napıyo bu kız buralarda :82:

tmm bende gece bekçiliğini üstlendim... ay bir kerecik bile giren olmadı patladım yani... diğer topiklerde takıldım aldattım sizi :)

diiya alyans takmıyolar ama göbekler bağırıyor biz evliyiz diye

benim çevremdeki hiç bi erkeğin yok alyansı. kime yutturacaklarsa bekar olduklarınıç göbekleri yeterince ele veriyo yaşlarını

inşallah hamilesindir canım.... Rabbim yüzünü güldürsün... amin

şimdi birincisi biz senin telde konuştuğunu pcnin açık olduğunu bilemeyiz direk altta görünce konuyu takip ediyo okuyo gibi gözüküyosun o yüzdende sadece okuma gel dedik beraber konuşalım dedik
ayrıca bizde hepimiz kibar bayanlarız belki sen çok kabalar diyosundur bizler için ama burada başlıktanda göründüğü gibi birbirimize kanka diye hitap ediyoruz uzun zamandır yazışıyoruz artık samimiyetten dolayı sınırları aşmadan birbirimize farklı hitaplarda bulunabiliyoruz 'nen ' diye mesela ki bence bu bile çok kibar sempatik bi tabir ama bize göre tabi.. datlucadıda bayanların birbirine olan samimiyetine inanarak sana öyle hitap etmiş olabilir.içinde art niyet olmadan böyle bi tepki vereceğini bilmeden
ayrıca bizimde burada kimseyle sorunumuz yok olamazda

neyse ben haksız olsam asla yazmam haklısın derim sizede birşey yazmam...ama arkadaşlar tamam ben anladm sizle muhabbet yapmam öyle istiyorsunuz ya????ama gün gelir sizin başınıza gelir ancak ozaman beni anlarsınız ama inşala da başınıza gelmez...kusura bakmayın rahatsızlık verdim....

canım niye istemeyelim muhabbet etmeyi öyle olsa gel katıl diye laf atarmı datlucadı :))
hem geçen geldiğinde muhabbet etmedikmi ettik dimi ama ondan sonra bidaha gelmedin unuttuk seni
unutturma kendini bize bizde tanıyalım hemen seni:)

ben sizlere birşey demiyorum onaylamınza şaşırdım ki yazdım da...olabilir ama yazdıklarını okumamışsınız hala diyorum 3 tane yazı yazmış beni muhabbete çağrış tarzınıda okuyun oda en son yazısında siz katılırmısınz ilk yazısıda ortada ne güzel samimisinz alttada yazdım benimde kimseyle sorunum yok muhabbet etmem sizle okey hazal öyle yazmış huzurunuzu kaçırdım haksızlığa uğramama rağmen kusura bakmayın allah dostluğunuzu daim etsin paristebirgece....

neyse teşekkür ederim...ama hala diyorum beni sohbete dahil etmek için yazmadı dahil etmedi de onu savunmanız beni gerçekten üzdü ortaya konuşmak dostluğunuzu bitirmezki sonuçta ama uzatmıycam kafanızı şişirdim ve ben giriyorum yazıştıklarımda var ama denk gelmiyoruz demek.....

ben sana huzurumuzu kacirdin muhabbet etme mi dedim?. yoksa huzurumuzu kaciracaksan muhabbetimizde yerin yokmu dedim? lutfen bir daha oku yazdiklarimi. yine yaziyorum guzel paylasimlarda buluncaksan buyur gel muhabbetimize katil.....

canım sen bizim topiğe bi kere geldin oda işte adını öğrendiğimiz zaman hani demiştin senin ismin güzel benim eski falan diye hatırladınmı onun dışında bidaha geldiğini hatırlamıyorum çünkü işyerlerinden girdiğimiz için sabahtan akşama kadar buradayız gelsen görürdük:44:
ne zaman istersen buyur gel sohbetimize katıl

evet hatırladım...ama ben geceleri genelde giriyorum demek oyüzden denk gelmiyoruz bazen geç bazen erken saatlerde ikiz81 candan pembetoka ecennn esmerkız sanırım daha çok var burda yazıltığım ilk aklıma gelenler demek denk gelmiyoruz...hergün giriyorum yani ve hepte yazıyorum iyi muhabbetmizde var bu arkadaşlarla denk gelmiyoruz çünkü birdefa girmedim sürekli giriyorum...bikere değil yani....teşekkür ederm sağol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…