- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #30.561
evet hatırladım...ama ben geceleri genelde giriyorum demek oyüzden denk gelmiyoruz bazen geç bazen erken saatlerde ikiz81 candan pembetoka ecennn esmerkız sanırım daha çok var burda yazıltığım ilk aklıma gelenler demek denk gelmiyoruz...hergün giriyorum yani ve hepte yazıyorum iyi muhabbetmizde var bu arkadaşlarla denk gelmiyoruz çünkü birdefa girmedim sürekli giriyorum...bikere değil yani....teşekkür ederm sağol...
ben sana huzurumuzu kacirdin muhabbet etme mi dedim?. yoksa huzurumuzu kaciracaksan muhabbetimizde yerin yokmu dedim? lutfen bir daha oku yazdiklarimi. yine yaziyorum guzel paylasimlarda buluncaksan buyur gel muhabbetimize katil.....
canım sen başka topikle karıştırdın öyle nickli arkadaşlar buraya takılmıyo tatlı muhabbetler diye bi topik var oraya takılıyosun sanırım ve orayla karıştırdın gibi
uzatmanın anlamı yok evet ama gel muhabbet edlim demedi ben nasıl uzatmym ortada bi yanlış var ve halen muhabbete çağırdı diyorsunuz...sizin üslubunuza da ayrıca birşey demedim dememde haddim değil....gayet aranızda hoş sohbetiniz var demek dedim ya kestirp atıyorsun yine hazal87 bana zorla kal deyin demedim zaten ok rahatsızlık verdim kusura bakmayın ama haksız olsaydım tekrar diyorum asla size niye beğendiniz demezdim böyle bir insanım pardon huzursuzluk verdim.....
arkadasim uzattikca uzattin ya evet guzel sohbetlerimiz var sende guzel sohbetlerde buluncaksan buyur gel.
ayrica kestiripte atarim yani kafam agridi ya. dedin demedim derken konu uzar gider. tamam uzatmayalim guzel muhabbetlere buluncaksan buyur gel.. pofffffffff
evet hatırladım...ama ben geceleri genelde giriyorum demek oyüzden denk gelmiyoruz bazen geç bazen erken saatlerde ikiz81 candan pembetoka ecennn esmerkız sanırım daha çok var burda yazıltığım ilk aklıma gelenler demek denk gelmiyoruz...hergün giriyorum yani ve hepte yazıyorum iyi muhabbetmizde var bu arkadaşlarla denk gelmiyoruz çünkü birdefa girmedim sürekli giriyorum...bikere değil yani....teşekkür ederm sağol...
bence topicleri karistirdin saydigin isimlerin hicbiri burda yok..
kızlar eşim işten çık dedibu şartlar altında olmaz dedi
işten çıkabilme ihtimalimemi üzüleyimsizi bi daha göremiyeceğime mi
arkadasim uzattikca uzattin ya evet guzel sohbetlerimiz var sende guzel sohbetlerde buluncaksan buyur gel.
ayrica kestiripte atarim yani kafam agridi ya. dedin demedim derken konu uzar gider. tamam uzatmayalim guzel muhabbetlere buluncaksan buyur gel.. pofffffffff
bence topicleri karistirdin saydigin isimlerin hicbiri burda yok..
kafan ağrıdıysa ortaya konuş ozaman arkadaşım ki kafan ağrımasın....önceye gidersen görürsün burda da yazdık....neyse dediğin gibi yaparımmmm sağol ya...
benim huzurumu datlıcadı kaçırdı ben kimsenin huzurunu kaçırmadım kaçırmamda tekrar diyorum kafa kızımdır..ama huzurmuzu bozcaksankatılma dedin evet benim huzrumu datlıcadı kaçırdı ve sizede huzursuluk verdim işte ben önemli değilim önemli olan sizin huzurunuz nasılsa hazalcım oyüzden tekrar diyorum kusura bakma kafa şişirdim şuanki duygusallığımıda anlatamam zaten kötü bir haber aldım tam tuz biber oldu neyse önemli değil nasılsa..........
kafan ağrıdıysa ortaya konuş ozaman arkadaşım ki kafan ağrımasın....önceye gidersen görürsün burda da yazdık....neyse dediğin gibi yaparımmmm sağol ya...
topic ilk acildiindami yazdiniz? ben eylulden beri burdayim ama hic yazilarinizi gormedim. gerci bi ara pc ozulmustu 1 ay yoktum ama gecmisi okurkende hic rastlamadim size neyse ben kacirmisim demekki.
hadi ya offf cnm benim hakkinda hayirlisi ne ise o olsun. sende eve net baglat olmazmi kiz biz cok ozleriz senii
canim aranizda yalnis anlasilma olmus o gelsin tatliya baglanir sende guzel sohbetimize katilirsin.
kafam sisiti ciddeen ama sorun deil tamam.
sen ne kotu haber aldin. anlat acilirsin..
Bitanelerim ben geldim çok özledim sizi 2 saatte
Nihan canım sıkıldı senın mevzuna ya...
canım daha önceki sayfalarda yazdım sayfa no:3044cnm hayırdır neden çıkmanı istedi işten??
hadi ya offf cnm benim hakkinda hayirlisi ne ise o olsun. sende eve net baglat olmazmi kiz biz cok ozleriz senii
canim aranizda yalnis anlasilma olmus o gelsin tatliya baglanir sende guzel sohbetimize katilirsin.
kafam sisiti ciddeen ama sorun deil tamam.
sen ne kotu haber aldin. anlat acilirsin..
neyse öyle yapalım madem...yengem evi terketmiş abimin morali çok bozuk ciddi sorunlar yaşanmış yeğenimde var....
hoşgeldin cnm :)))Bitanelerim ben geldim çok özledim sizi 2 saatte
Nihan canım sıkıldı senın mevzuna ya...
neyse öyle yapalım madem...yengem evi terketmiş abimin morali çok bozuk ciddi sorunlar yaşanmış yeğenimde var....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?