KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

canım sen başka topikle karıştırdın öyle nickli arkadaşlar buraya takılmıyo tatlı muhabbetler diye bi topik var oraya takılıyosun sanırım ve orayla karıştırdın gibi

kızlar eşim işten çık dedi bu şartlar altında olmaz dedi
işten çıkabilme ihtimalimemi üzüleyim sizi bi daha göremiyeceğime mi

ben sana huzurumuzu kacirdin muhabbet etme mi dedim?. yoksa huzurumuzu kaciracaksan muhabbetimizde yerin yokmu dedim? lutfen bir daha oku yazdiklarimi. yine yaziyorum guzel paylasimlarda buluncaksan buyur gel muhabbetimize katil.....

benim huzurumu datlıcadı kaçırdı ben kimsenin huzurunu kaçırmadım kaçırmamda tekrar diyorum kafa kızımdır..ama huzurmuzu bozcaksankatılma dedin evet benim huzrumu datlıcadı kaçırdı ve sizede huzursuluk verdim işte ben önemli değilim önemli olan sizin huzurunuz nasılsa hazalcım oyüzden tekrar diyorum kusura bakma kafa şişirdim şuanki duygusallığımıda anlatamam zaten kötü bir haber aldım tam tuz biber oldu neyse önemli değil nasılsa..........

yanlış anlaşılmalar olmuş belli ki uzatmayalım yoksa uyarı alcaz
lagrima sağol canım
neyse bizi bi kereliğine aldattın affedelim bari

canım sen başka topikle karıştırdın öyle nickli arkadaşlar buraya takılmıyo tatlı muhabbetler diye bi topik var oraya takılıyosun sanırım ve orayla karıştırdın gibi

yok p arkadaşlar burdada yazışıyo kim nereye giderse tatlı sohbetlerdeyse oraya buraya yazan diğerleride toplanıyolar ama zaman zaman hep değil neresi denk gelirse neyse sağlık ocağına gidicekmişsin tutmym ben iyi çalışmalar....

hadi ya offf cnm benim hakkinda hayirlisi ne ise o olsun. sende eve net baglat olmazmi kiz biz cok ozleriz senii

canim aranizda yalnis anlasilma olmus o gelsin tatliya baglanir sende guzel sohbetimize katilirsin.
kafam sisiti ciddeen ama sorun deil tamam.
sen ne kotu haber aldin. anlat acilirsin..

Bitanelerim ben geldim çok özledim sizi 2 saatte

Nihan canım sıkıldı senın mevzuna ya...

neyse öyle yapalım madem...yengem evi terketmiş abimin morali çok bozuk ciddi sorunlar yaşanmış yeğenimde var....

tühhh... hayırlısı olsun hakkında... evde net yok mu senin?belki işten çıkınca eve net bağlatır eşin..

cnm hayırdır neden çıkmanı istedi işten??
canım daha önceki sayfalarda yazdım sayfa no:3044

arkadaşım alttan aldıkça uzatıyorsun

neyse öyle yapalım madem...yengem evi terketmiş abimin morali çok bozuk ciddi sorunlar yaşanmış yeğenimde var....

ALLAH yardimciniz olsun. sorun ne diye sormucam ozeldir diye dusunuyorum. insallah en kisa surede sorunlar cozulur, ama olan couklara oluyor cok etkileniyorlar. yegenin kucukmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…