KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

acaba senin çıkmanı istiyorda yerine kendi istediği birinimi alıcak
yani devlet dairelerinde böyle şeyler çok oluyormuş
memur arkadaş var anlatıyordu
birde dediğin gibi arkası kuvvetli ise paşa odur kimse birşey demez

niho ve kizlar msnimi veriim size kabul ederseniz ordanda gorusuruz. olarmi?
tmm canım sen de gönder özel msjla bende gönderim sen ekle beni ben annemlere gidince açarım
cepten bağlandıysan sorun olmuş olabilir. bazı telefonlarda sıkıntı oluyo
telefonun markası ve modeli ne cnm??

evet cepten nokia n95 benim tel markası
zaten cepten bağlanamıcaksam almam o paketi benim bilgisayarım yok çünkü

niye kabul etmeyelim kibar arkadasım benım yolla canım msn ekleyelım

kizlar ben ozel mesaj attigim icin mesaj gonderemiyom simdi bilgede varsa msninin o bana gondersin.

telefonun iyimiş bağlanırsın cepten de bence. ben üç telde denedim sorunsuz girdim. biri tosiba g500dü ama bozuldu artk kullanamıyorum. eşimin omnia2 onda da operadan giremiyodum explorerdan sorunsuz girdim kkya. şimdi kendi telim yani e71 kullanıyorum ama onda da explorerdan bağlanamıyorum kkya opera mobile yükledim sorunsuz giriyorum cepten de pcden de :))) bi denersin 8lira nasılsa olmazsa iptal edersin cnm... n95le sorunsuz bağlanırsın gibime geliyo ama.

evet bana başta 2 bayan 1 erkek dedi
ama şimdi bi erkek bi bayan buda evliyim bana ters bi durum eşimede öyle izin vermiyo zaten napalım canım hayırlısı
ya böyle insanları ve her yaptıklarının yanların akar kaldığını görünce görünce siyasetten tiksiniyom

adamın niyeti bozuk baksana adi herif
ya o anlamda bişey yapçanı sanmam ama yeteneksiz ve çömez birini parmağında oynatmak istediği için böyle yapıyor ben tecrübe kazandım ondan böyle yapıyor
sürekli çömez birilerini alıp iş buyurmak emretmek hoşuna gidiyor. başka anlamda kötü bişeyini görmedim günaha girmiyim şimdi

evet benim çıkmam için bezdirmek için yapıyor
kendimi ezdirmiyorum çömez değilim işi biliyorum buda onun işine gelmiyor sürekli yeni elemanlarla çalışıp parmağında oynatmak istiyor

ben biraz cıkıyorum miğdem çok kötü..karnımdan tuhaf tuhaf sesler geliyor...pc acık görüşrüzzzzz

selam kızlar..........nasılsın canım buara görünmüyorsun...............

he bide ayrıca expoleremi yükleniyo cep telefonuna
o bende yüklü değill
canım ne çok sordum kusura bakma:78::78:

ana sağlığa gidiyom dedim hiç birinizde sormadı hayırdır noldu diye
accıkta ben triplencem :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…