- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #30.621
ve belediyede de kimse sevmiyor biliyormusun herkez arkasından konuşuyor ama başkana gelince kimsede şikayet etmiyor. Demek ki arkası kuvvetli artık öyle düşünüyorum.
o bekar bayanlarla çalışmak istiyor çünkü ben evliyim kişiliğim oturmuş her dediğini kukla gibi yapmıyorum diğerleri ne dese yapıyor gel masamı sil dese silerler
benim gibi bi evli bayan daha vardı onada ters geldi bu şefin davranışları o kadıncağızda kuklası olmadı o bayanıda işinden ettiydi zamanında
tmm canım sen de gönder özel msjla bende gönderim sen ekle beni ben annemlere gidince açarımniho ve kizlar msnimi veriim size kabul ederseniz ordanda gorusuruz. olarmi?
cepten bağlandıysan sorun olmuş olabilir. bazı telefonlarda sıkıntı oluyo
telefonun markası ve modeli ne cnm??
niho ve kizlar msnimi veriim size kabul ederseniz ordanda gorusuruz. olarmi?
tmm canım sen de gönder özel msjla bende gönderim sen ekle beni ben annemlere gidince açarım
evet cepten nokia n95 benim tel markası
zaten cepten bağlanamıcaksam almam o paketi benim bilgisayarım yok çünkü
niye kabul etmeyelim kibar arkadasım benım yolla canım msn ekleyelım
tmm canım sen de gönder özel msjla bende gönderim sen ekle beni ben annemlere gidince açarım
evet cepten nokia n95 benim tel markası
zaten cepten bağlanamıcaksam almam o paketi benim bilgisayarım yok çünkü
evet bana başta 2 bayan 1 erkek dediyemek yemeye gittim herkes gelmiş.
sahmeran canım üzüldüm iş oalyına önceki syfalarada gidip okudum
gerçekten inadına yapıyor gibi sana. illaki bayanlarınmı gitmesi gerekiyormuş
arf, benimde küçük abim eşinden ayrıldı 2 çocuk var.
anne babaya hiç bir şey olmuyor olan çocuklara oluyor.
ya böyle insanları ve her yaptıklarının yanların akar kaldığını görünce görünce siyasetten tiksiniyom
ya o anlamda bişey yapçanı sanmam ama yeteneksiz ve çömez birini parmağında oynatmak istediği için böyle yapıyor ben tecrübe kazandım ondan böyle yapıyoradamın niyeti bozuk baksana adi herif
acaba senin çıkmanı istiyorda yerine kendi istediği birinimi alıcak
yani devlet dairelerinde böyle şeyler çok oluyormuş
memur arkadaş var anlatıyordu
birde dediğin gibi arkası kuvvetli ise paşa odur kimse birşey demez
kizlar ben ozel mesaj attigim icin mesaj gonderemiyom simdi bilgede varsa msninin o bana gondersin.
ver bacım sen bana kaydediyim seni
kizlar ben ozel mesaj attigim icin mesaj gonderemiyom simdi bilgede varsa msninin o bana gondersin.
telefonun iyimiş bağlanırsın cepten de bence. ben üç telde denedim sorunsuz girdim. biri tosiba g500dü ama bozuldu artk kullanamıyorum. eşimin omnia2 onda da operadan giremiyodum explorerdan sorunsuz girdim kkya. şimdi kendi telim yani e71 kullanıyorum ama onda da explorerdan bağlanamıyorum kkya opera mobile yükledim sorunsuz giriyorum cepten de pcden de :))) bi denersin 8lira nasılsa olmazsa iptal edersin cnm... n95le sorunsuz bağlanırsın gibime geliyo ama.
gönderdim canım özeldenparisim msn adresleriniz bilgede varmi yada siz bana gonderin ben ekliim...
ben biraz cıkıyorum miğdem çok kötü..karnımdan tuhaf tuhaf sesler geliyor...pc acık görüşrüzzzzz
kızlar ben şimdilik kaçıyorum ders çalışam acık byy
telefonun iyimiş bağlanırsın cepten de bence. ben üç telde denedim sorunsuz girdim. biri tosiba g500dü ama bozuldu artk kullanamıyorum. eşimin omnia2 onda da operadan giremiyodum explorerdan sorunsuz girdim kkya. şimdi kendi telim yani e71 kullanıyorum ama onda da explorerdan bağlanamıyorum kkya opera mobile yükledim sorunsuz giriyorum cepten de pcden de :))) bi denersin 8lira nasılsa olmazsa iptal edersin cnm... n95le sorunsuz bağlanırsın gibime geliyo ama.
Neden ki canım tmm görüşürz sonra by:80::80:ben biraz cıkıyorum miğdem çok kötü..karnımdan tuhaf tuhaf sesler geliyor...pc acık görüşrüzzzzz
kızlar ben şimdilik kaçıyorum ders çalışam acık byy
ana sağlığa gidiyom dedim hiç birinizde sormadı hayırdır noldu diye
accıkta ben triplencem :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?