KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

cepten girsem böyle heyecanlı olmaz ki
o nasıl oluyo cepten bu vınnlardan filanmı:44::44:

bakalım teklif ederim

bende çok alıştım size

cnm mesela ben vodafone kullnıyorum. cepnetle ayda 8 liraya sınırsız bağlanıyorum. hatta cep telefonunu pcye bağlıyorum şuanda laptoptan yazıyorum. nokia e71 telefonum. her telefonda oluyo die biliyorum ama nasıl olduğunu bilmiyorum. ben bulututla laptopa bağlıyorum neti. dezavantajı: 5dk üzeri videoları biraz zor izlersin. 1-2 dkklıkları da sabredersen izlersin. yani çok yavaş ama forumlarda felan gayet iyi...

himmm sinir hastasi demek ALLAH onunda yardimcisi olsun. hakkinizda hayirlisi olsun.

insallah yerine basaka birisini verirler yaa. insanlarda vicdan ALLAH korkusu kalmamis ya nasil ekmekleri ile oynuyor o sef ALLAH islah etsin boylelerini.

amin evet aynen teller çalmaya başladı.....neyse benim çıkmam gerek şimdilk size iyi sohbetler.....

çok iyiymiş ya. ben hiç anlamam böyle şeylerden anlamdığım içinde çok korkarım :18:

hımm anladım canım sağol ya bi araştırayım ben bunu
hoşbuldum canım.

onuda bezdirecek biri çıkar inşallah. böyle iş hayatımı olur. nasıl müsade ederler buna. .
inş canım
gözün aydın.

toplantı ne zaman

bilmiyorum bu akşam olabilir

hımm anladım canım sağol ya bi araştırayım ben bunu

inş canım

bilmiyorum bu akşam olabilir

cnm yapamadığın bişi olursa söyle yardımcı olurum. msn de verebilirim istersen telefonu da veriirm arar sorarsın. msn eklemiştim zaten ama geldi mi bilmiyorum. dediğim gibi net giderse görüüşemezsek cep de verebilirim (((

tmm canım evet eklemiştin annemlere gidince bakarım bu akşam eklenmişmi diye
peki cepten girince yavaşmı nasıl
ben ocak ayında 1 ay boyunca vodafone kampanya yaptıydı internet bedavaydı üye olmuştum ondan girmeye çalıştıydım girememiştim kkya veya başka sitelerinde ana sayfasına giriyordum içeriğine girememiştim bide aynı olursa:44:

sırf böyle bi sebeptende işten çıkmak ne kötü ya
nasıl bi insanmış bu şef denen insan

eğer gerçekten sıkıntı varsa çözüm bulurlar ama eğer işten çıkmasını istiolarsa git o zmn derler. nihancım eğer sözleşmede bununla ilgili birşey yoksa gitmek zorunda değilsin diye biliyorum. ya da sözleime imzalamadıysan hiç sıkıntı olmaz. diren bence eğer onlar seni çıkartırlarsa da en azından tazminat felan alırısn. bana benzer bişi olmuştu. vardiya yapıcaz demişlerdi pcdeki problemler yüzünden. bi bayan benim bi de. ben istemioyrum ya gündüz çalışırım ya da çıkartın beni işten demiştim. evde çalışmama karar verdiler gece vardiyası yerine... umarım seninki de çözülür bi şelilde...

niho ve kizlar msnimi veriim size kabul ederseniz ordanda gorusuruz. olarmi?

cepten bağlandıysan sorun olmuş olabilir. bazı telefonlarda sıkıntı oluyo
telefonun markası ve modeli ne cnm??

sırf böyle bi sebeptende işten çıkmak ne kötü ya
nasıl bi insanmış bu şef denen insan
ve belediyede de kimse sevmiyor biliyormusun herkez arkasından konuşuyor ama başkana gelince kimsede şikayet etmiyor. Demek ki arkası kuvvetli artık öyle düşünüyorum.

o bekar bayanlarla çalışmak istiyor çünkü ben evliyim kişiliğim oturmuş her dediğini kukla gibi yapmıyorum diğerleri ne dese yapıyor gel masamı sil dese silerler

benim gibi bi evli bayan daha vardı onada ters geldi bu şefin davranışları o kadıncağızda kuklası olmadı o bayanıda işinden ettiydi zamanında

yemek yemeye gittim herkes gelmiş.

sahmeran canım üzüldüm iş oalyına önceki syfalarada gidip okudum
gerçekten inadına yapıyor gibi sana. illaki bayanlarınmı gitmesi gerekiyormuş

arf, benimde küçük abim eşinden ayrıldı 2 çocuk var.
anne babaya hiç bir şey olmuyor olan çocuklara oluyor.

ya böyle insanları ve her yaptıklarının yanların akar kaldığını görünce görünce siyasetten tiksiniyom

adamın niyeti bozuk baksana adi herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…