- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #30.601
cepten girsem böyle heyecanlı olmaz ki
o nasıl oluyo cepten bu vınnlardan filanmı:44::44:
bakalım teklif ederim
bende çok alıştım size
hoşbuldum canım.cadum hoşgeldin
off bezdirme politikası bu yaptığı
himmm sinir hastasi demek ALLAH onunda yardimcisi olsun. hakkinizda hayirlisi olsun.
insallah yerine basaka birisini verirler yaa. insanlarda vicdan ALLAH korkusu kalmamis ya nasil ekmekleri ile oynuyor o sef ALLAH islah etsin boylelerini.
gözün aydın.haftasonu kayınvalidem geliyomuş kalmaya
işten ayrılcağım toplantıdan sonra belli olur
cnm mesela ben vodafone kullnıyorum. cepnetle ayda 8 liraya sınırsız bağlanıyorum. hatta cep telefonunu pcye bağlıyorum şuanda laptoptan yazıyorum. nokia e71 telefonum. her telefonda oluyo die biliyorum ama nasıl olduğunu bilmiyorum. ben bulututla laptopa bağlıyorum neti. dezavantajı: 5dk üzeri videoları biraz zor izlersin. 1-2 dkklıkları da sabredersen izlersin. yani çok yavaş ama forumlarda felan gayet iyi...
hımm anladım canım sağol ya bi araştırayım ben bunucnm mesela ben vodafone kullnıyorum. cepnetle ayda 8 liraya sınırsız bağlanıyorum. hatta cep telefonunu pcye bağlıyorum şuanda laptoptan yazıyorum. nokia e71 telefonum. her telefonda oluyo die biliyorum ama nasıl olduğunu bilmiyorum. ben bulututla laptopa bağlıyorum neti. dezavantajı: 5dk üzeri videoları biraz zor izlersin. 1-2 dkklıkları da sabredersen izlersin. yani çok yavaş ama forumlarda felan gayet iyi...
inş canımhoşbuldum canım.
onuda bezdirecek biri çıkar inşallah. böyle iş hayatımı olur. nasıl müsade ederler buna. .
gözün aydın.
toplantı ne zaman
hımm anladım canım sağol ya bi araştırayım ben bunu
inş canım
bilmiyorum bu akşam olabilir
hımm anladım canım sağol ya bi araştırayım ben bunu
inş canım
bilmiyorum bu akşam olabilir
cnm yapamadığın bişi olursa söyle yardımcı olurum. msn de verebilirim istersen telefonu da veriirm arar sorarsın. msn eklemiştim zaten ama geldi mi bilmiyorum. dediğim gibi net giderse görüüşemezsek cep de verebilirim(((
sırf böyle bi sebeptende işten çıkmak ne kötü ya
nasıl bi insanmış bu şef denen insan
tmm canım evet eklemiştin annemlere gidince bakarım bu akşam eklenmişmi diye
peki cepten girince yavaşmı nasıl
ben ocak ayında 1 ay boyunca vodafone kampanya yaptıydı internet bedavaydı üye olmuştum ondan girmeye çalıştıydım girememiştim kkya veya başka sitelerinde ana sayfasına giriyordum içeriğine girememiştim bide aynı olursa:44:
tmm canım evet eklemiştin annemlere gidince bakarım bu akşam eklenmişmi diye
peki cepten girince yavaşmı nasıl
ben ocak ayında 1 ay boyunca vodafone kampanya yaptıydı internet bedavaydı üye olmuştum ondan girmeye çalıştıydım girememiştim kkya veya başka sitelerinde ana sayfasına giriyordum içeriğine girememiştim bide aynı olursa:44:
niho ve kizlar msnimi veriim size kabul ederseniz ordanda gorusuruz. olarmi?
ve belediyede de kimse sevmiyor biliyormusun herkez arkasından konuşuyor ama başkana gelince kimsede şikayet etmiyor. Demek ki arkası kuvvetli artık öyle düşünüyorum.sırf böyle bi sebeptende işten çıkmak ne kötü ya
nasıl bi insanmış bu şef denen insan
ya böyle insanları ve her yaptıklarının yanların akar kaldığını görünce görünce siyasetten tiksiniyomve belediyede de kimse sevmiyor biliyormusun herkez arkasından konuşuyor ama başkana gelince kimsede şikayet etmiyor. Demek ki arkası kuvvetli artık öyle düşünüyorum.
o bekar bayanlarla çalışmak istiyor çünkü ben evliyim kişiliğim oturmuş her dediğini kukla gibi yapmıyorum diğerleri ne dese yapıyor gel masamı sil dese silerler
benim gibi bi evli bayan daha vardı onada ters geldi bu şefin davranışları o kadıncağızda kuklası olmadı o bayanıda işinden ettiydi zamanında
ve belediyede de kimse sevmiyor biliyormusun herkez arkasından konuşuyor ama başkana gelince kimsede şikayet etmiyor. Demek ki arkası kuvvetli artık öyle düşünüyorum.
o bekar bayanlarla çalışmak istiyor çünkü ben evliyim kişiliğim oturmuş her dediğini kukla gibi yapmıyorum diğerleri ne dese yapıyor gel masamı sil dese silerler
benim gibi bi evli bayan daha vardı onada ters geldi bu şefin davranışları o kadıncağızda kuklası olmadı o bayanıda işinden ettiydi zamanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?