- 5 Temmuz 2009
- 6.342
- 77
- 163
- 36
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #30.581
ALLAH yardimciniz olsun. sorun ne diye sormucam ozeldir diye dusunuyorum. insallah en kisa surede sorunlar cozulur, ama olan couklara oluyor cok etkileniyorlar. yegenin kucukmu?
hoşgeldin cnm :)))
çok üzüldüm cnm. umarım oluna girer herşey((
evde net yok bağlatmaz büyük ihtimal sevmez benim eşim int kullanmayı pek
teşekkür ederim evet 3yaşında ve gözünün önünde olmuş kadın geçimsiz fazlasıyla abim de süt dökmüş kedi vur başına al lokmasını sorunda annemlerle sebepsiz yere sorun yaşadı çok terbiyesiz saygı yok mesajları tarzını bir görseniz inanılmaz vede 2yıldır annemlerle görüşmüyor ve torunlarını göstermiyor sorun bundan hep çıkıyordu niye sen sorun yaşıyor olabilirsin ama torunu göstermek zorundasın diye artık iyice sapıttı ve blöf yapıyordu herzaman tahminim yine blöf ama yeğenime üzülüyorum abi aslında onsuz daha çok mutlu olacak ama çocukları var nasıl olcak bilmiyorum.... evet olan çocuklara oluyor malesef....
evde net yok bağlatmaz büyük ihtimal sevmez benim eşim int kullanmayı pek
kızlar eşim işten çık dedibu şartlar altında olmaz dedi
işten çıkabilme ihtimalimemi üzüleyimsizi bi daha göremiyeceğime mi
cepten girsem böyle heyecanlı olmaz kicnm sen kullanıcaksın bence bağlat. eğer telefonun müsaitse cepten gir ya da cep paketlerinden al pcye bağla öyle bağlan. biz öle yapıoz. ayyy bırakma bizi yaaa...:26::26:
bakalım teklif ederimtelefonun nete giriyorsa telefondan bağlanabilirsin.. eşine söyle belki bağlatır eşref saatine denk gelirsin belkide :)
yaa nihoooo sen esini ikna edebilirsin cnm ya baglatin evinize bi net biz alistik sana birden kopma bizden yaa
uzuldum adiniza. madem oyle huzrsuzluk yaratn biri yol verin gitsin. hergun aci cekilcegine bir gun aci cekrseniz. gerci davulun sesi uzaktan hos gelir biz burda oyle yapin boyle yapin deriz, ama yasayan bilir ne yasadigini.
genelde kaynanalar cektirir gelinlere ama boyle hzursuzluk yaratn gelinlerde var tabiki. abin icin icin hakkinda hayirlisi ne ise o olsun yegeninde en az seviyede etkilenir durumdan insalaah..
nihan çok üzüldüm canım ya. çok ani oldu herşey. ne kadar gaddar insanlarmış öyle . göz göre göre bu işi sana veriyolar. ane kadar zorda olduğunu bildikleri halde. sırf eziyet olsun diye yapılırmı bukızlar eşim işten çık dedibu şartlar altında olmaz dedi
işten çıkabilme ihtimalimemi üzüleyimsizi bi daha göremiyeceğime mi
nihomm ciddimi çok üzüldüm canım ya
başkana falan çık tekrar konuş bi ya seni göndermesinler ankete başkası gitsin
ben geldim kızlar.
nihan çok üzüldüm canım ya. çok ani oldu herşey. ne kadar gaddar insanlarmış öyle . göz göre göre bu işi sana veriyolar. ane kadar zorda olduğunu bildikleri halde. sırf eziyet olsun diye yapılırmı bu
daha öncede konuştum başkanla başka yaptığı haksızlıklarla ilgili ama bi işe yaramadı
ya bu adam nasıl kandırdıysa onun gözüne iyi biri gibi gözüküyo Allahından bulsun pislik
iyi göz boyamış yani
toplantıda dicem anket işine giremem onlarda birimi değiştiriseler veya başka birini yollarsalar ne ala ama ille sen derlerse eşim izin vermedi çıkıcam maalesef
daha öncede konuştum başkanla başka yaptığı haksızlıklarla ilgili ama bi işe yaramadı
ya bu adam nasıl kandırdıysa onun gözüne iyi biri gibi gözüküyo Allahından bulsun pislik
iyi göz boyamış yani
toplantıda dicem anket işine giremem onlarda birimi değiştiriseler veya başka birini yollarsalar ne ala ama ille sen derlerse eşim izin vermedi çıkıcam maalesef
inşalla işte olayın böyle bir boyutuda var malesef evlendiği ilk günden beri hep huyuna gidiliyor idare ediyoruz zaten kendi de farkında tedavi olmaya ikna oldu sonunda doktorda sinir hastası oldğnu söyledi testler istedi ve hamile çıktı tedavide olamadı sonra kabul de etmedi gitmedide dediği dedik huzursuzluğu kavgayı sven bir tip anlıycağn bende öyle düşünüyorumama aileside patavatsız anlaşmalı olsa daha iyi olacakta sanmıyorum çok zorlu bir süreç olcak bende bitmesi taraftarıyım böyle bi hayat olmaz olamaz çünkü.......
iyi göz boyamış yani
Nıhoo kesinleştimi işten ayrılıyormusun?
belkı benımkı gibi olur bak benım eşimde evdekını kapatacaktı biliyorsun mevzuyu tekrar yazmıyım.
bak kac ay gectı üstünden,kapatmadık.
ozaman geldım burda agladım sızladım üzüldüm falan.
gün doğmadan neler doğar canım sen üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?