KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

aaa vay be sağol canım medicalde oldu doğum ama almazlar herhalde

ee nihan sonra o çiçekleri ne yaptın attın dimi

biz evlenirken sadıçlardan birsürü çiçek gelmişti bana koyucak yerimde yoktu çokta sevmem zaten evi doldurmayı gelen çiçeklerin hepsini ddoğum yapan arkadaşlara götürdümkaydirigubbakcemile3

kiz ece benim ablamin dogumunda babam güzel bi cicegi süsletmisti üstünede gecmis olsun güzel kizim hosgeldin ...... bebek falan yazdirmisti cok güzeldi saksida cicek ama ablam hala bakar o cicege hem kurumuyorda atilmiyorda hep baktikca seni anar arkadasinda.

evet canım dorukta olacaktı ama
bebek hasta ya o yüzden sevki zor olur diye medicale döndü 2 gün önce belli oldu zaten

polyanan bak o güzel fikir ama alırlar mı acaba

negüzel düşünmüş babanboshayallersmileyakın olsaydı sanada yapardı ama belki kargo yapar annenler gelmicekmi yanına doğumda

odaya almazlar canlı çiçek benim kaldığım hastanede de almıyorlardı aşağıda danışmada duruyordu taburcu olurken veriyorlardı hastalara

puff o da iyi diil ki yaw
kız görmicek sonra da unutulur gider
eve götürürm o zaman daha iyis

Son düzenleme:
negüzel düşünmüş babanboshayallersmileyakın olsaydı sanada yapardı ama belki kargo yapar annenler gelmicekmi yanına doğumda

ay duygulandim simdi valla babam cok düsüncelidir kiz halen daha bayramlarda haslik verir tatile gittigimde dönüste cebime yüklü miktarda para koyar :gitme:
yanimda olsaydi yapardi kargo gelene kadar cicekler yolda telef olur

nerde kiz ne annem gelebiliyor ne ablam ikisininde olula giden cocugu var kardesimin biri yeni orta okula gecti biride 2 sinifa gecti ablamin oglu 1 sinifa basladi krese giden bide kizi var ah ah öyle bi zamana geliyorki dogumum:gitme:akillarida hep bende:sinifsinif:

kayinvalidem gelicek insallahzemuszemus

valla yaw karıştım birazcık kafamçokkarıştı

ama hastaneye de eli boş gidilmez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…