KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

hoşbulduk sizler nasılsınız polyanan böcüğüm
polanan çok yorma kendini
böcüğüm dediğimi yapçenmi bakim dün dediydim ya

azönce burdaydınız niye gittinizkibenneyaptımki
polyanan sen nasılsın canım hazalın ağrıları oluyomuş seninde oluyomu

ecenin arkadaşlarının ikizleri gelmiş rabbim hazalla polyananada nasip etsin inşallah onlarda hayırlısıyla alırlar kucaklarına rabbim sanada tez vakitte hayırlı bi evlat versin

ecenin arkadaşlarının ikizleri gelmiş rabbim hazalla polyananada nasip etsin inşallah onlarda hayırlısıyla alırlar kucaklarına rabbim sanada tez vakitte hayırlı bi evlat versin

amin canım ya çok sağol duan içinŞeniz
evet ece söyledi çok sevindim

delikafaduldendelikafadulden heyecan yaptım şimdi bak
:roflol::roflol: iyi sen bu heyecanla devam et eksilmesin he
senin rejim nası gidiyo yapıyomusun varmı gelişme

rejim evet devam ediyorum daha tartılmadım haftada bir tartılıyoruz cuma günü çıkçak ak koyun kara koyuneyvahedigeldismile
umarım devamını getiririm mekik çekiyorum düzenli birde tempolu yürüyüş veya koşu her akşam gibi yapıyorum

hoşbulduk sizler nasılsınız polyanan böcüğüm
polanan çok yorma kendini
böcüğüm dediğimi yapçenmi bakim dün dediydim ya
iyim canim kiz mecbur yapilacakti valla yaptim bitti cok sükür cok yormuyom dinlene dinlene bitti halen kahvalti masam duruyor mutfakta varya hic canim toplamak istemiyor kalkarim birazdan.
azönce burdaydınız niye gittinizkibenneyaptımki
polyanan sen nasılsın canım hazalın ağrıları oluyomuş seninde oluyomu

annemle konustum geldim kiz agrilar oluyor evet canim ama dayanilmicak kadar degil adet sancisi gibi sancilarim oluyor bide bebis uyudugumda bir yöne yigiliyor ya ozaman canim cok aciyor dönmekte zorlaniyorum.
cuma günü dr kontrolüm var benimde eger bebegim dönmemisse sezeryan olmak istiyorum diicem alttan dikisim olacagina üstten olsun diye düsünüyorum.
annemmi etkiledi beni nebilmiyorumkismile

ben geliyom siz gidiyonuz anam bi denklesemedik kaydirigubbakcemile gelin burayalmaz:

canın istemiyorsa yorma kendini canım yaparsın sonuçta

bizede söylersin son durumu

ya of kızlar bişey sorcam

ağustosta yakın akrabanın düğününe pahalı ve çok güzel abiye aldım bikere giydim

şimdi arkadaşım aradı çok samimi değiliz sende abiye varmı dedi yakının düğününde giymeye yok dedim ama pişman oldum ama aldığım şeyde öyle verilecek bişey değil kıyamadım da

bide şöyle bişey normalde halhatır için aramayıpta böyle işi düşünce arayanlara sinir oluyorum

şöyle birşey ben arkadaşlarımı arayıp sohbet etmeyi çok severim öylesine ararım bazen bu arkadaşıda ararım hatta geçen gün çekiştim sen hiç aramıyon filan diye şimdi arayınca sevindim konuşmak için arıyor diye ama bunu diyince sinirlerim bozuldu

haksızmıyım ben acaba

ece kız rahatsız olmıcanı bilsem seni de ararım muhabbet için çene çalmayı severimde

niye pisman oluyorsunki canim yakin bi dostun olsa anlarim niye vermiyorsunki derim ama ayda yilda bir bide isi düsünce görüsen arayan insana bende olsam vermem.:umursamaz:
bence hic üzülmeolumunekankayizsmile

kız niye rahatsız olayım
bende çene bol
hata az önce müjdeyi vermek için arıcaktım seni
sonra rahatsız olursun diye aramadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…