KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

niye pisman oluyorsunki canim yakin bi dostun olsa anlarim niye vermiyorsunki derim ama ayda yilda bir bide isi düsünce görüsen arayan insana bende olsam vermem.:umursamaz:
bence hic üzülmeolumunekankayizsmile

şimdi ben bunu takarım kafaya valla birazda sinirim bozuldu

kız niye rahatsız olayım
bende çene bol
hata az önce müjdeyi vermek için arıcaktım seni
sonra rahatsız olursun diye aramadım

canım ya istediğin zaman ara rahatsız olmam ben canın mı sıkıldı konuşmak mı istedin o an ara veya çaldır ben ararım seniŞeniz
çünkü insan bazen konuşçak birilerini arıyor işte arkadaşlar o günler içinolumunekankayizsmile

ece yazdığım şeyle ilgili sen düşünüyon

polyanan cevabın için sağol içimi rahatlattı

böcüğüm nirdesinnn

sen çaldır bende ararım ücretsiz gibi bizimde

bence en iyisini yapmışsın
çok yakınındır o zaman ver derdim ama
samimiyeti yok işi düşünce aramış
salla gitsin i
sinir oluyorum böyle insanlara

10 dakikası 30kuruşmu benimki öylekaydirigubbakcemile3

kızlarrr yardımm
akşama hastaneye gidicez bir aksilik olmazsa
ama ne götürsek kararsız kaldım
acele önerilerinizi bekliyorum
çiçek yaptıralım dedik o bebkli olanlardan ama sonra ya gittiyse diye de düşündük

geldim kocik vardıda pcden ondan olmuyom bazen bende acık kestirdim o varken çok uykum varya gözümü kapatınca gidiyom valla hemen ilaçtan galiba
nihan bence hiç kafana takma vermemekle iyi yapmışsın sen nası para verip aldıysan oda alsın bide dünya para vermişsin ya başına bişey gelse boşver abiye yani sonuçta ekmek sugibi çok önemli bişey deil bide hiç aramayan biri senden elbise istemek için arıyo içini rahat tut vermemekle iyi yapmışsın

selamlar kızlar,
her zaman uğrayamıyorum ne yazık ki.. işlerim yoğun şu sıralar..

nihancım, bence iyi yapmışsın abiyeni vermemekle..
başına herşey gelebilir. zaten çok samimi değilmişsiniz. belli ki elbise için aradı seni..
içini ferah tut..

normal bi çiçeka.s. götür canım bebişlerin isimleri bellimi ben bebeğe çiçek götürürken üstüne ismini yazdırıyorum bide hani parlak harfler oluyoya maşallah falan yazıyolar
yada bi kutu çikolata götürebilirsin gelen misafirlerine tutması için anneyede çorba götür içsin sıcacık

ya ne biliyim normal çiçek bende düşündüm ama sonra kuruyunca atılcak falan o yüzden içime sinmedi
bebeklerin ismi büyük ihtimalle belli
çikolata olur bak alayım giderken iyi fikir
çorbayla şerbeti de kayınvalidem hazırlıyor

ece,
çiçek götürmen iyi olmaz diye düşünüyorum. ben bursa da doğum yapmıştım. zübeyde hanımda. odaya canlı çiçk kesinlikle almadılar. bebek için zararlıymış.
ama diğer hastaneler kabul eder mi bilemembilmiyorumkismile

iyi düşünmüşsün ece hastaneye giderken çiçek götürülür benim o bebekli çiçeklerden 3 tane olmuştu ikiz bebekli olanlarıda vardır onlardan al veya içine sinmiyorsa yapma çiçek al canım
hoşgeldin canım içimi rahatlattınız ya
nihancım, bence iyi yapmışsın abiyeni vermemekle..
başına herşey gelebilir. zaten çok samimi değilmişsiniz. belli ki elbise için aradı seni..
içini ferah tut..

sağolun canım ya içim içimi yiyordu ama siz de böyle söyleyince rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…