KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

Amin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versinn

Amin canım inşallah Allah bütün zor durumda olan hastalara insanlara şifa versin yardımcısı olsun

Allah şifalık versin bütün hastalarada ona da inşallah

AMİN, AMİN, AMİN..

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inş.

bu duayı görünce aklıma geldi biri msj atmış bana bi dua yazıyo 13 kişiye yolla bunu yazmış size geldimi böyle bişey ya

bana gelmedi canım.. :26: 13 kişiye neden gönderecekmişsin anlamadım

görmedim valla. okadar hızlı sayfalar ilerliyorki yetişemiyorum gözlerim karışıyor sona geldiğimde başı unutuyorum :)
canım ya
yazdım en başlarda sanada ama görmedin sanırsam

bu duanın aynısımı ? ben yazdım da bunu...bana gelmedi valla böyle mesajlar gelmez zaten...
bu duayı görünce aklıma geldi biri msj atmış bana bi dua yazıyo 13 kişiye yolla bunu yazmış size geldimi böyle bişey ya

aminnnnnnnnnnnn aminnnnn aminnnnnnn inşallah

yok canım böyle bi dua deildi

aman evet biliyorum bi ara mail adreslerine çok atıyorlardı saçma sapan şeyler,
yok göndermezsen evin yanar yok mafolursun

hiçbirinede göndermedim hiç bişeyde olmadı

anladım canım bugün hızlı değildik aslında:97:
nihan napin kız orda niye yazmiyin bişey :84:

burdayım kız

aman evet biliyorum bi ara mail adreslerine çok atıyorlardı saçma sapan şeyler,
yok göndermezsen evin yanar yok mafolursun

hiçbirinede göndermedim hiç bişeyde olmadı

hee bende göndermem hiç bide 7 kişiye gönder bi süprizle karşılaşacaksın yazıyolar bende gönderene msj atıyom gönderdinmi kız 7 kişiye noldu güzel bişey oldusa söylede bende gönderem derim

hee bende göndermem hiç bide 7 kişiye gönder bi süprizle karşılaşacaksın yazıyolar bende gönderene msj atıyom gönderdinmi kız 7 kişiye noldu güzel bişey oldusa söylede bende gönderem derim

hıı ewt 25 30 sayfa kadarcık :) belkide daha fazla

normalde 70 ila 100 sayfa arası olurdu
performans düşüklüğü var kızlar

yazmak için nazlanmayında yazın len

neolduysa artık herkese bir haller geldi

hayrola bakalım

yaa yapılmazsa sen gitmeyecenmi o işe yani o iş meselesinin kesinleşmesi için toplantı yapılmasımı lazım biraz karışık oldu gibi anlatabilmişimdir umarım:26:

anladım canım ne demek istediğini

ya benim olacağım kesin onların gözünde
büyük ihtimal bilgiler filan verilcekti ne yapacağımızla alakalı nasıl olacağıyla alakalı
yani onlar benim itirazedeceğimi düşünmüyo direk yapıcam onlara göre bu işi zaten sormuyorlarda bana
anladınmı balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…