KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

bilmiyorum sanırım fazla etkilendim bu negatiften.

halbuki hazırlıklıydım,şafagada cattım zaten telde.

akşam gec gelıyor götürmez,yorgun oluyor üzülüyorum

canım benim üzülme ya hayırlısı demiyomuyduk hayırlısı bu demekki hemde sen daha yeni niyetlendin bebiş yapmaya hemen olmaması normal diye biliyorum az daha sabret gülüm

canım benim üzülme ya hayırlısı demiyomuyduk hayırlısı bu demekki hemde sen daha yeni niyetlendin bebiş yapmaya hemen olmaması normal diye biliyorum az daha sabret gülüm

dogru dıyorsun bıtanem sagol askum benııımmmm hadı güzel bır tatıl gecır sende kaynananı yok say

görümcen yazmışya feysden bekliyom merakle bende

puhahaaa delü kız görümcem ocak'ta gelmişti ya buraya, o zaman fatih' e gittiydik ordan var fotolarımız çatladı göremedi diye

[

hosgeldin dilos nasilsin?

hoşbulduk canım iyiyim ben kız hazal bu japonyadaki bulutlar isveçe ulaştı yazıyo varmı öyle bişeyler aman dikkat edin kendinize[/QUOTE]

dilo cnm turkiyeye de ulasmis dyolar radyason heryere ulasir bu gidisle :18::18::18::18: :18:

bana hic kilo yapmadi :26::26:

iboyu gördünüzmü son halini kötü olmuş zayıflamış
gordum cnm ya icim acidi resmen bunada cok sukur sag kurtuldu yine

yok ya kilo olacagini zannetmem ama sen yinede doktoruna sor bence hamilelik oncesi kilo vermeye bakin ben hamisken 27 kilo almistim

Brownim üzülme bebişim, bu hissiyatını çok normal görüyorum çünkü benzerini ben de yaşamıştım

Şöyle ki; ben henüz 2-3 aylık falan evliyim, regl günüm geçmişti. halbuki korunuyorduk ama ben yine de doktora gittim tabii kan tahlili yaptırdım neyse ertesi gün sonucu alacağım ama resmen heyecandan ölüyordum :18::18: korunuyoruz, bebiş de istemiyoruz ama heyecan bastı bana işte neyse ertesi gün sonucu almaya gittim, hemşire yanıma geldi kız da üzülerek diyo ki ' maalesef negatif ' ben de dedim zaten korunuyoruz 2 aylık evliyim ben. ay ben eve bi geldim resmen acayip bozuldum negatif çıktı diye bende bi ağlama bi ağlama anlatamam. sanki istedim de olmamış gibi o sebeple sendeki bu durumu çok iyi anlıyorum canım, üzülme sakın Rabbim inş. en kısa zamanda nasip eder bebişi sana

hoşbulduk canım iyiyim ben kız hazal bu japonyadaki bulutlar isveçe ulaştı yazıyo varmı öyle bişeyler aman dikkat edin kendinize

dilo cnm turkiyeye de ulasmis dyolar radyason heryere ulasir bu gidisle :18::18::18::18: :18:

bana hic kilo yapmadi :26::26:

gordum cnm ya icim acidi resmen bunada cok sukur sag kurtuldu yine

yok ya kilo olacagini zannetmem ama sen yinede doktoruna sor bence hamilelik oncesi kilo vermeye bakin ben hamisken 27 kilo almistim [/QUOTE]

abooooo hazal 27 kilomuuuuuuuuuuuuuuu

benim acil vermem lazım zaten 100'le doğum yapmak istemem

ayy korktum yaaa

ceydacım hislerime tercuman olmuşsun sağol bebişim ya

kız bende akşam kocam geldi ,hoşgeldin dedim sarıdım öptüm sonra bir ağlamaya başladım zor sustum

demekki sabahtan beri kendimi tutmuşum ağlamamak için

hiç bukadar üzülecegımı tahmın etmıyordum.

kan testı birdaaha yaptırmayı düşünmüyorum.

varsa şüphem evde yapıcam,hiç değilse morelim bozulmaz bukadar

ama şuanda iyiyim dün çok kötü olmustum ya

nen bilseydim gece burda oldugunuzu bende netteydim eşim dizi izliyordu

sinir krizi gecirmiyim diye pc actım ama onlıne olmadım kk'da

bileydim girerdim kaynatırdık yahu

nen bilseydim gece burda oldugunuzu bende netteydim eşim dizi izliyordu

sinir krizi gecirmiyim diye pc actım ama onlıne olmadım kk'da

bileydim girerdim kaynatırdık yahu

günaydınn

kız tubiş geleydin keşke bacım, ben diğer topikte kızlarla muhabbetteydim valla yan komşudaydık kı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…