- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #31.061
anladım canım ne demek istediğini
ya benim olacağım kesin onların gözünde
büyük ihtimal bilgiler filan verilcekti ne yapacağımızla alakalı nasıl olacağıyla alakalı
yani onlar benim itirazedeceğimi düşünmüyo direk yapıcam onlara göre bu işi zaten sormuyorlarda bana
anladınmı balım
herhalde :44::44::44:anladım bitanem toplantı olana kadarda çıkmazsınız o işe heralde haftayada yaparlar toplantıyı
iyi madem bende susuyorum
iyi madem bende susuyorum
herhalde :44::44::44:
ben çıkıyorum iyi akşamlar kızlar
Susma veda ederken biraz gül birşey söyle giderken
Gitme hemen gitme kal biraz dur daha erken
yaprak var ya sende olmasan hiç gülmeyeceğiz
nekadar iğrenç ve hatta iç sıkıcı bir gün değilmi canım
kız ceyda şu resimleri yükle bende merak ettim bak
hangi resim kızzz :26::26:
Kızlar net gitti birden ondan çıktım heee yanlış anlama olmasın
şimdi de küçük görümceyi okuldan almaya gidiyorum, eve gelince de yemek yeriz vs kocam da işe gider. siz çoktan gitmiş olursunuz
Hepinizi öpüyorum iyi hafta sonlarıpazartesi günü herkesi bol ekşınlı, tam hiperaktif görmek istiyorum ona göre..
aynen canım ya bugün çok sıkıcı geçti
hele haftasonum nasıl geçecek bilmiyim hiç:18:
pazartesiyi iple çekecem artık:97:
yok cnm kendi kendine konusur gider yani bana laf soyliyemez ikeadan aldiklarima bakar iste bide turkiyeye erken gitcegimi duyduysa o yuzdende laf almaya gelir kendileri surekli para yok bilet ve harcliklari ogullarimiz versin diyor benimde erken gitcemi duyduysa kendilerinin de biletlerini alsin diye esime soyler ama soyledigi ile kalir yani..
hosgelidn cnm ben iyiyim sen nasilsin su gunlerde topic sessizlesti haftaya dahada cok sessizlescek bilo izinli bende ev tasicam
yok cnm folik i sadece hamis kalmadan once kullaniliyo. yumurtaliklari guclendiriyo ben hamis kalmdan once kullaniyordum benimki yumurtaliklari guclendirmek icindi daha degisikleri varsa bilemicem.:26::26:
oh oh çok sevindim canım:81:
günün güzel geçmesinede sevindim
bende çok uykusum akşamdan
ee ya hamile olduğumu bilmeden içmeye devam edersem:18::18:
anlamıyorum ya ilkl 3 ay hiç hap kullanmayın diyorlar ama folik asit kullandırıyorlar :18::18::18::18: offfff:95::95::95:
niye nan
bugün bütün biletleri bana virindünki biletim yandı:95: herif sızdı koltukta ben evi toparlarkene
hımmm benimde içim şişti böyle ağlayasım var saatlerce
içim sıkılıyor hemde nasıl nefes alamıyorum
hangi resim kızzz :26::26:
Kızlar net gitti birden ondan çıktım heee yanlış anlama olmasın
şimdi de küçük görümceyi okuldan almaya gidiyorum, eve gelince de yemek yeriz vs kocam da işe gider. siz çoktan gitmiş olursunuz
Hepinizi öpüyorum iyi hafta sonlarıpazartesi günü herkesi bol ekşınlı, tam hiperaktif görmek istiyorum ona göre..
kıyamam bebişimbilmem sinirimden
ben bütün biletleri istiyorum
cuma, cuamrtesi pazar kombine olarak
kimse yokki zaten bir yaprak bir ben birde sıkıntı var baskada kımse yok
git git sende gitme dur neolursun gitmeeee yalana söyledim vs. işte offf
görüşürüz ceydacım
niyeki bacım:26:
Allah hayırlara yazsın kötü düşünme
hava nasıl orda kocikin gelsinde yemeğinizi yiyin gidin 2 tur atın açılırsın bebişim:97:
bende gidiyom
iyi akşamlar kızlarrrrmutlu haftasonları hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?