KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

iyiyim canım sen nasılsın
biletleri almışsınız çok sevindim canım senin adına inşallah o gün biranönce gelirde hayırlısıyla gidip gelirsin
yusufumuz napıyo iyimi

saol cnm hemen gelsin o gun yaa
iyi teyzesi napsin yatirdim simdi dizimde uyuyor

turkiyede misafir gelmeden once ev sahibini aramiyomu yaa ne bu bole cat kapi hic sevmem boyle seyleri once arar bi insan belki musait deil tubisim senin yerinde olsam kabul etmezdim valla kim olursa olsun.

Son düzenleme:
nihanim naptin bacim ne dediler sana meraktan oldum kizz

birazdan kaynim gelcek pc ile isi varmis aniden cikabilirim kizlar...

nihanim naptin bacim ne dediler sana meraktan oldum kizz

birazdan kaynim gelcek pc ile isi varmis aniden cikabilirim kizlar...
hazalım kısacası olumsuz
herşeyi söyledim içimi döktüm sakinde yaklaştım sinirlide adamda merhamet yok ya
en sonunda sey demek zorunda kaldım eşimle planlarımız var bebek vs diye sorun olur dedim çok yurumem
beni ilgilendirmez gibilerinden konustu adi herif

5 gun rapor aldım gitmicem bakalım

kız ne çok misafirin geliyo bacım Allah arttırsın ama ne bilem yorucu olacak bugün senin için yawwww

tuh yaa ALLAH islah etsin bu adami yaa sinir sey insallah izin sonrasi yumusarda isten cikmak zorunda kalmazsin

ya ne kadar merhametsiz, vicdansız insan bunlar ya Alalh ıslah etsin ne diyeyim 5 gün yok musun yani nihanım

tuh yaa ALLAH islah etsin bu adami yaa sinir sey insallah izin sonrasi yumusarda isten cikmak zorunda kalmazsin

inş bende istemiyorum çıkmayı
ama bu sartlar altında çalışamam esim istemiyor
esim için bu yaptığım fedakarlık uzerine umarım esim nankörlük yapmaz ilerde
en çok ondan korkuyorum kafam çok karısık ya

ay ne bilim kendi kendime kuruntulanıyom
her gun anama git derse temizlik yap derse deli olurum ben

yok canım daha neler ben bunun içinmi iştem çıktım de annenin evini temizlemek için
sen bebek yapmayı düşünüyosun zaten seni yormasına izin verme bide hamile kalırsan zaten sana hiç diyemez git temizlik yap şunu bunu yap diye..sende tavrını koy bacım evimde dinlenemedikten sonra başka işe girer çalışırım paramı kazanırım de

Son düzenleme:
ya demez de ben kendim kuruyom iste kafamda dersede aynen öyle derim
yanı o zaman gider çalısırım

Biraz müzik dinleyelim mi hanımlar

[video=youtube;_wd4H43_Ldg]http://www.youtube.com/watch?v=_wd4H43_Ldg[/video]

ay ne bilim kendi kendime kuruntulanıyom
her gun anama git derse temizlik yap derse deli olurum ben

cnm ya tavrini koy simdiden anasina is yapcagina baska iste calisir para kazanirsin simdi bunlari dusunme cnm kafani dinle biraz

ben çıkıyorum kızlar
kimsecikler yok zaten

Biraz müzik dinleyelim mi hanımlar

[video=youtube;_wd4H43_Ldg]http://www.youtube.com/watch?v=_wd4H43_Ldg[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…