KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

niye anlattim bilmiyom valla icimden geldi anlatmak :26::26:

kız bende bi an başını okuyunca inandım kayınavliden dedi zannetim cidden
ama eşime söyledim yok diyince he tmm anlaşıldı durum didim
eltin niye ortalığı bulandırmak istiyoki

ayyy canım ya 1 yılı geçmiş görmeyeli kıyamam
çok sevindim gidiyor olmana kuşum ya annenin kokusunu şöyle içine çek hasret gider 2 ay boyuncaa

kız bende bi an başını okuyunca inandım kayınavliden dedi zannetim cidden
ama eşime söyledim yok diyince he tmm anlaşıldı durum didim
eltin niye ortalığı bulandırmak istiyoki

sorma cnm ya icten ice kiskaniyor bizi resmen bunun kocasi anasi gilin her istedigine evet diyor yani parasi olsa olmasada evet yaparim diyor.. SIKINTIYIDA ELTIM CEKIYOR.. tamam anliyorum onu esinin kendisini dinlememesi zor bisi ama bizi niye dilini doluyor her defasinda soyler. kaynana senden ve kocandan cekiniyor kocan ne guzel cevabini veriyor, size bisi demiyor falan filan.

yani disardan biri bnlari duysa bizi kotu bilcek kaynanaya k.babaya saygisizlik yaptigimizi onlari korkuttugumuzu dusuncek.
benim esim hakkaten cok sinirli biri ve ailesi bunu biliyor. esimin parasi oldumu anasina babasina harcliklarini veriri alisveris parasini verir yani her turlu maddi yardimda bulunur yok oldumu ise yok param der..

eltim ise bu durumu kiskaniyor bence. bende haksizliga gelemem kaynanam ban haksizlik yaptiginda hakkimi ararim terbiyesizlik boyutunda deil ses tonumu yukseltmeden konusurum.
eltimde bize ozeniyor iste ve galiba kiskaniyorda.. cunki surekli dile getiriyor bu durumu..

parisim bunlar kiskanclik belirtilerimi yoksa banami oyle geliyor.:26::26::26:

anlat nan tabi kankitolarına
bizde herşeyimizi anlatıyoruz burada birbirimize

anammm ne furuyon nen :83::83::83:
sevincli kankitona sevincim bogazimda kaldi

anlatiyom iste bak sonra kafam agridi yazma artik dersen dinlemem haaa

ayyy canım ya 1 yılı geçmiş görmeyeli kıyamam
çok sevindim gidiyor olmana kuşum ya annenin kokusunu şöyle içine çek hasret gider 2 ay boyuncaa

evet cnm hele annem cok ozledi bizi oglumu cok merak ediyor dort gozle bekliyor bizi. surpriz yapiim dedim soylemiyecektim ama anneme heyecandan bisi olur diye soylemedim. :26::26::26:

Son düzenleme:
kıskançlıkta olabilir canım size özeniyoda olabilir onun eşi varada yokada sesini çıkaramıyomuş dediğin gibide sıkıntısınıda eltin çekiyo yazık onun adına üzüldüm..belki iyi niyetinden diyodur ne güzel senin eşin sesini çıkarabiliyo ailesine diye hani içinde belki fesatlık olmadan diyodur dediğim gibi özendiği için bu şekilde dile getiriyo olabilir

nen yapoooo nere giitin nen niye kimse yok la

yok kız anlat tabi niye kafam ağrısın deluuuu

söyle kız annene geleceğinizi bilsin ama şöyle 1 ay veya 15 gün kala söyle istersen şimdi söylersen günler geçmez onun için:97:

valla cnm hem ozeniyor hemde biraz kiskaniyor gibi onun icinde zor tabi ama bizi fazla diline dolamasi biraz CAN SIKIYO..

annemle simdi konusuyom soyledim cok sevindi...

valla cnm hem ozeniyor hemde biraz kiskaniyor gibi onun icinde zor tabi ama bizi fazla diline dolamasi biraz CAN SIKIYO..

annemle simdi konusuyom soyledim cok sevindi...

devam ederse bu durum sende laf çarpıtırsın canım kibarca uyarırsın

ayyyy sevindim bacımm nasıl mutlu olmuşturr

gunaydin bacim hosgeldin
Kızlar ben amatör olarak fotoğrafçılık ile ilgileniyorum.. Belki göz atmak istersiniz bazı çekimlerime

http://www.kadinlarkulubu.com/fotograf/431465-by-cyd-photographs.html#post18390234
bakariz tabe cnm
devam ederse bu durum sende laf çarpıtırsın canım kibarca uyarırsın

ayyyy sevindim bacımm nasıl mutlu olmuşturr

evet cnm canimi COK SIKARSA IKI LAF SOLERIM OTURUR YERINDE

anacim cok seviniyo canim anama yaa

hazalcım biletlerini almışsın, çok sevindim hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun.. 2 ay daha sık dişini balım.. ayy anneciğin ne çok özlemiştir seni

hazalcım biletlerini almışsın, çok sevindim hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun.. 2 ay daha sık dişini balım.. ayy anneciğin ne çok özlemiştir seni

sagol cnm anacim cok seviniyor herkes cok sevindi. 2 ay kaldi hayirllisi ile giderim insaallah..

Selam kızlar,

Geçmişe henüz bakamadım. Sekreteri işten çıakrdılar bütün işler bana kaldı.
Bir ara geçmişi okuyacağım.
Hafta sonum yorgunlukla geçti. temizlik yap kızla kocayala uğraş araya gezmek iste onu da yap dinlenmek yerine yoruldum.

sizde keyifler nasıl

paris, bu sayfada gördüm eltin kıskançlık yapıyormuş. kaynanayı falan çekiştirsen ona kesin 10 katıp gider anlatır. dikakt et walla kıskanç insandan her şey beklenir.

Hoşgeldin canım, çalışırken haftasonları bile dinlenmek pek mümkün olamıyor gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…