- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #31.161
Selam kızlar,
Geçmişe henüz bakamadım. Sekreteri işten çıakrdılar bütün işler bana kaldı.
Bir ara geçmişi okuyacağım.
Hafta sonum yorgunlukla geçti. temizlik yap kızla kocayala uğraş araya gezmek iste onu da yap dinlenmek yerine yoruldum.
sizde keyifler nasıl
paris, bu sayfada gördüm eltin kıskançlık yapıyormuş. kaynanayı falan çekiştirsen ona kesin 10 katıp gider anlatır. dikakt et walla kıskanç insandan her şey beklenir.
Kızlar herkes nereye gitti Allah aşkına :84:
Selam kızlar,
Geçmişe henüz bakamadım. Sekreteri işten çıakrdılar bütün işler bana kaldı.
Bir ara geçmişi okuyacağım.
Hafta sonum yorgunlukla geçti. temizlik yap kızla kocayala uğraş araya gezmek iste onu da yap dinlenmek yerine yoruldum.
sizde keyifler nasıl
paris, bu sayfada gördüm eltin kıskançlık yapıyormuş. kaynanayı falan çekiştirsen ona kesin 10 katıp gider anlatır. dikakt et walla kıskanç insandan her şey beklenir.
bugün çok sessiz çok sıkıcı bi gün ya
bilo zaten izine ayrıldı dimi
nihoyuda 11 de çağırmışlardı
browni tubişte gelmedi bugünn
çok sıkıcı yaaa:95::95::95:
kıyamam bebişim
tmm canım ben biletlerimi virmem :26: nihandan zor aldım zaten:26:
browniden al
bilmiyorum sanırım fazla etkilendim bu negatiften.
halbuki hazırlıklıydım,şafagada cattım zaten telde.
akşam gec gelıyor götürmez,yorgun oluyor üzülüyorum
dilo cnm turkiyeye de ulasmis dyolar radyason heryere ulasir bu gidisle :18::18::18::18: :18:
bana hic kilo yapmadi :26::26:
gordum cnm ya icim acidi resmen bunada cok sukur sag kurtuldu yine
yok ya kilo olacagini zannetmem ama sen yinede doktoruna sor bence hamilelik oncesi kilo vermeye bakin ben hamisken 27 kilo almistim
kizlar ya keske hafta sonlarida olsaniz CANIM SIKILDI....
muhabbet ederdik
gunaydin fistigim, ivetttt aldi askim biletlerimi ya hayal gibi geliyor bana 2 ay sonna anamin dizinin dibinde olcam ALLAHIN izni ile.
:87: :118::87: :118:
Hoşgeldin canım, çalışırken haftasonları bile dinlenmek pek mümkün olamıyor gerçekten
hoşgeldin canım aynen bende haftsonumdan hiç bişey anlamadım
benim eltim henüz yok canım hazalın eltisinde problem var tubacım
çaldım biletlerinizi :82:
ben zulaya atmıştım Allahtan sakladıydım
ben cumartesi akşam bakındım ama kimsecikler yoktu.
hayırlı olsun canım uzun zaman olmuş anneciğinle hasret giderirsin bol bol.
ay ben zor dayanırdım herhalde zuakta olsam Allah bilipte yanı başına kondurdu beni
he balım ona yazdım aslında ama senin adını yazmışım hızla geçince karışıklık olabiliyor
nen kisin ne guzel sarilarak yatiydik esimle sonrasi ister istemez paris oluyordu. simdi ise burada hava cok guzel iceri cok sicak sicaktan birbirimize sarilamiyoz bide benim herif asiri terliyor yuzunu yikamis gibi boncuk boncuk ter akar suratindan. bizde sadece ellerimizi tutarak yatiyoz..
olanlar baya bi yetti :82::82:
annem ben bekarken seni kimseye vermicem derdi evlensende seni ust katta oturturum derdi, ama bak dunyanin obur ucuna geldim ben anneme annem bana cok duskundu ALLAH can sagligi versinde senede 1 de olsa gorusuruz insaallah..
sağlık en önemlisi tabi ama zordur uzak olmak dimi
hosgeldin bacim nasilsin?slm kızlar ben geldim
[QUOTE;18391362]
olanlar baya bi yetti :82::82:
sağlık en önemlisi tabi ama zordur uzak olmak dimi
hosgeldin bacim nasilsin?
evet cok zordu ilk geldigimde her gun aglardim. ama simdi eskisi gibi dokanmiyor cocuk olunca vaktimin cogu cocukla gecio bazen hic dusunemiyorum tr yi o kadar mesgul oluyorum ama yazin herkes gittimi benim icim burkulurdu bende gitmek isterdim simdi biletler alininca cok heyecanlandim yaa cok ozledim annem gili hayirlisi ile kavusuruz insaallah...
slm kızlar ben geldim
nen kisin ne guzel sarilarak yatiydik esimle sonrasi ister istemez paris oluyordu. simdi ise burada hava cok guzel iceri cok sicak sicaktan birbirimize sarilamiyoz bide benim herif asiri terliyor yuzunu yikamis gibi boncuk boncuk ter akar suratindan. bizde sadece ellerimizi tutarak yatiyoz..
aynı sorun yazın bizde de var malesef
hosgeldin bacim nasilsin?
evet cok zordu ilk geldigimde her gun aglardim. ama simdi eskisi gibi dokanmiyor cocuk olunca vaktimin cogu cocukla gecio bazen hic dusunemiyorum tr yi o kadar mesgul oluyorum ama yazin herkes gittimi benim icim burkulurdu bende gitmek isterdim simdi biletler alininca cok heyecanlandim yaa cok ozledim annem gili hayirlisi ile kavusuruz insaallah...
çocuk herşeyin yerini dolduruyor zaten.
zaman ilaç diyorlar ya öyle demek alışılıyor yinede Allah sabır versin sana
ben gidem yemek yiyeyim kızlar bys
Hazalcım senın adına cook sevindim.
diğer kızlar selaamm
ama geldiğim gibi gidiyorum çünküüüü
sabah size selam verdikten sonra temızlık yaptım
oturma odasının perdelerini yıkadım camlarını sıldım.
tAm yorgunluktan ölüyorum diyecektimki misafir geliyor
Oysakı ne halım var nede havam yerınde offfff yaaaaaaaaaaaa
Hoşgeldin diloşum naberr
hoşbulduk iyiyim sen napıyon kıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?