- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #31.321
kızlar aşkım gidiı bugün çok üzülüorum yaaaa çokkk çok zor bi durum şuan bnm için çok alıştık gene birbirimize
uzulme kiz teskeresine cok az kalmis ondan sonra hep yaninda olacak.
cnm siz nisanlimisiniz yoksa erkek arkadasinmi?:26:
benim kardesimde mayisda gitcek insaallah 15 ay
hayirlisi ile gidip gelir insaallah tum askerlerimizin ALLAH yardimcisi olsun.
evet canım yavaş yavaş yap kendini yorupta hastalanma küçük bebeğin var senin sen hastalanırsan kim bakcak ona onu için ağırdan yapcumartesi pazar badana yapcak esim ve kardesleri once mutfagi boyalasinlar diyorum mutfak aesyalarini tasiriz onlar boya yaptiktan sonra ben mutfagi temizler yerlestiririm. diger esyalarida hafta ici tasiriz galiba, 5 nisanda oglumun doktoru var asi olcak insaallah ates filan olmaz :18::18: yine tasinmak 1 haftayi bulucak bide evi yerlestirmek zaman alacak. hayirlisi bakalim yaa kendimi yormadan yapabilirim insaallah yavas yavas.
kızlar aşkım gidiı bugün çok üzülüorum yaaaa çokkk çok zor bi durum şuan bnm için çok alıştık gene birbirimize
uzulme kiz teskeresine cok az kalmis ondan sonra hep yaninda olacak.
cnm siz nisanlimisiniz yoksa erkek arkadasinmi?:26:
benim kardesimde mayisda gitcek insaallah 15 ay
hayirlisi ile gidip gelir insaallah tum askerlerimizin ALLAH yardimcisi olsun.
üzülme gı zaten az kalmadımı teskeresine
sözlü gibiyiz cnm gelir gelmz isteme olcak temmuz gibi de nişanım olcak kısmetse
evet cnm oyle yapayim herseyi birden yapamam.:26:evet canım yavaş yavaş yap kendini yorupta hastalanma küçük bebeğin var senin sen hastalanırsan kim bakcak ona onu için ağırdan yap
bide dediğin gibi ilk önce mutfağı boyasınlar sen yerleştirirsin yemek falan yapmak için oranın işi bitsinki biran önce zorlanma bacım
üzülme gı zaten az kalmadımı teskeresine
hayirlisi oolsun cnm benim zaman cabuk geciyor ya bi bakmissin evlenmissin bile
bnm ki de şubatta gitmiştiii mayısta geliooo ama sanki daha çokvarmış gibi gelio 49gün kaldı
napıyon ceydoşum:97:
iyiyim canım sağolasın, sen napıyosun
ceyda kankalarını buldun hala burda ne arıyosun bakim
aman tanrım ceydaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?