KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

cumartesi pazar badana yapcak esim ve kardesleri once mutfagi boyalasinlar diyorum mutfak aesyalarini tasiriz onlar boya yaptiktan sonra ben mutfagi temizler yerlestiririm. diger esyalarida hafta ici tasiriz galiba, 5 nisanda oglumun doktoru var asi olcak insaallah ates filan olmaz :18::18: yine tasinmak 1 haftayi bulucak bide evi yerlestirmek zaman alacak. hayirlisi bakalim yaa kendimi yormadan yapabilirim insaallah yavas yavas.

kızlar aşkım gidiı bugün çok üzülüorum yaaaa çokkk çok zor bi durum şuan bnm için çok alıştık gene birbirimize

kızlar aşkım gidiı bugün çok üzülüorum yaaaa çokkk çok zor bi durum şuan bnm için çok alıştık gene birbirimize

uzulme kiz teskeresine cok az kalmis ondan sonra hep yaninda olacak.

cnm siz nisanlimisiniz yoksa erkek arkadasinmi?:26:

benim kardesimde mayisda gitcek insaallah 15 ay

hayirlisi ile gidip gelir insaallah tum askerlerimizin ALLAH yardimcisi olsun.

Son düzenleme:

sözlü gibiyiz cnm gelir gelmz isteme olcak temmuz gibi de nişanım olcak kısmetse

evet canım yavaş yavaş yap kendini yorupta hastalanma küçük bebeğin var senin sen hastalanırsan kim bakcak ona onu için ağırdan yap
bide dediğin gibi ilk önce mutfağı boyasınlar sen yerleştirirsin yemek falan yapmak için oranın işi bitsinki biran önce zorlanma bacım

üzülme gı zaten az kalmadımı teskeresine

bnm ki de şubatta gitmiştiii mayısta geliooo ama sanki daha çokvarmış gibi gelio 49gün kaldı

sözlü gibiyiz cnm gelir gelmz isteme olcak temmuz gibi de nişanım olcak kısmetse

hayirlisi oolsun cnm benim zaman cabuk geciyor ya bi bakmissin evlenmissin bile

evet cnm oyle yapayim herseyi birden yapamam.:26:

bnm ki de şubatta gitmiştiii mayısta geliooo ama sanki daha çokvarmış gibi gelio 49gün kaldı

benim kardesim aslinda 90 li ama ikiz oldugu icin kucukken cok zayifti. o yuzden babam gil bir sene gec yazdirdi o kadar ufak tefektiki okul cantasini tasirken arkaya dogru giderdi cantanin agirligindan

ama simdi masallahi var iri yapili oldu gitti.. kardesimde ssubatta gitcekti ama 1. tertipin b grubanda oldugu icin mayis ayina ertelendi.

selam kızlar,

iyisinizdir umarım.
nihan naptı işle ilgili merak ettim haber varmı?
benimde işlerim çoktu dünden beri şimdi biraz sakinledim sizlere bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…