KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ceyda kankalarını buldun hala burda ne arıyosun bakim

napıyım canım yetimler gibiyim kimse yok dolanıyom öyle ortalıkta kankilerimi özledim ben

ben de özledim balım ama kimsecikler yok baksana

sende katıl bize biz kocaman bir aileyiz

Ben yetim ben yetim ben yetim vay

Sen öksüz ben yetim bn yetim vay

yaprak koptum

napıyım canım yetimler gibiyim kimse yok dolanıyom öyle ortalıkta kankilerimi özledim ben
ah canim yaaa kiyamam bende gelip gidiyordum ama kimsecikler yoktu nen cadumla nihanimmmi dolduruyordu burayo onlar olmayinca kimse duzenli gelmiyor
sende katıl bize biz kocaman bir aileyiz

heee bizde kocamaniniz bugunlerde durulduk sadece

Ben yetim ben yetim ben yetim vay

Sen öksüz ben yetim bn yetim vay

nirdesiniz bende gelimmi tutun elimden korkarım ben

anaaaa kanki transferimi oluyo nen

valla kankitoların yeri belli oluyo he biz mesai saatlerinde burdaydıkya hep burda oluyoduk onlarda yok şindi bi ben kaldım tek başımada sohbet edemiyim sizlerde gelip gelip gidiyonuz işiniz gücünüz var evinizde
napım bacım arayış içine girdim sıkıntıdan ama burayı bırakıp gidemedim bekçiliğe devam ediyom bende gidersem topikimiz boş kalırdı iyice sahipsizleşirdi

sen neydiyon bacım gel bi öpüm özledim gı

Son düzenleme:

evet cnm yaa nerde o eski gunlerrr sayfalar nasilda ilerlerdi simdi yerimizde sayiyoruz ama kisa surecek bu durum haftaya onlar gelir bu sefer ben yokum

gel cnm sefkatli kollarima

evet cnm yaa nerde o eski gunlerrr sayfalar nasilda ilerlerdi simdi yerimizde sayiyoruz ama kisa surecek bu durum haftaya onlar gelir bu sefer ben yokum

gel cnm sefkatli kollarima

evet haftayada sen yoksun

bari bugünlerimizi iyi değerlendirek sarılak birbirimize bol bol

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)

1. hazal87

yapooo topici ziyaretciler basti bacimmm yetissss :84::84:

Kızlar herkeste bahar yorgunluğu var, geçer nasılsa endişe etmeyin bize de bir dinlenme molası olmuş oldu bu sessizlik, bir de iyi yönünden bakalım değil mi

yaprak eferin kıı boş bırakma topiği gitme bacım sen başka yerlere öyle başkaları gibin kim bu başkaları diye sorarsan örnek verim hemen ceyda bide arkadaşları geliyo fırsaat vermeyin kı başkalarının topiğimize sızmasına ceydayıda bağlayın şuraya kaçamasın

he anam sorma ceydo topik topik geziyi en sadık bekçi benim
kankilerim gelene kadar nöbetçiyim temizliğide yapıyom hergün aksatmadan eferin bana he:86::86::86:

he anam sorma ceydo topik topik geziyi en sadık bekçi benim
kankilerim gelene kadar nöbetçiyim temizliğide yapıyom hergün aksatmadan eferin bana he:86::86::86:

he bacılar nerde gezme ben orda

geldim bacım ama hepsi kaçmış

he nen kactilar hepsi

Kızlar herkeste bahar yorgunluğu var, geçer nasılsa endişe etmeyin bize de bir dinlenme molası olmuş oldu bu sessizlik, bir de iyi yönünden bakalım değil mi

pazarteside ben yokum bol bol muhabbet edersiniz

he bøcugumm bide yapragi davet ediler gel diee bizde cogunluguz bizde kankiyiz bizde bizdeeeee :84:

he bacılar nerde gezme ben orda

hihhhh bide soluyo cok geziom dieee azcikda bura ugra sana

gezgin garı senii:86:
gez bacım gez pztesi gününe kadder gez ondan sona dolar taşar topikimiz inşallah maşallah:97:

hheeee dolar topic bol bol muhabbet edersiniz bende o yorgunlukla bide gecmisi okum azahmetinde bulunusurm :97::97::97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…