- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #31.341
ceyda kankalarını buldun hala burda ne arıyosun bakim
napıyım canım yetimler gibiyim kimse yokdolanıyom öyle ortalıkta kankilerimi özledim ben
sende katıl bizebiz kocaman bir aileyiz
ah canim yaaa kiyamam bende gelip gidiyordum ama kimsecikler yoktu nen cadumla nihanimmmi dolduruyordu burayo onlar olmayinca kimse duzenli gelmiyornapıyım canım yetimler gibiyim kimse yokdolanıyom öyle ortalıkta kankilerimi özledim ben
sende katıl bizebiz kocaman bir aileyiz
burdan başlayabilirsin tabi istersengörüşmek üzere
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...er/431044-hadi-cekilis-yapip-hediyeselim.html
ah canim yaaa kiyamam bende gelip gidiyordum ama kimsecikler yoktu nen cadumla nihanimmmi dolduruyordu burayo onlar olmayinca kimse duzenli gelmiyor
heee bizde kocamaniniz bugunlerde durulduk sadece
anaaaa kanki transferimi oluyo nen
valla kankitoların yeri belli oluyo hebiz mesai saatlerinde burdaydıkya hep burda oluyoduk onlarda yok şindi bi ben kaldım tek başımada sohbet edemiyim sizlerde gelip gelip gidiyonuz işiniz gücünüz var evinizde
napım bacım arayış içine girdim sıkıntıdan ama burayı bırakıp gidemedim bekçiliğe devam ediyom bende gidersem topikimiz boş kalırdı iyice sahipsizleşirdi
sen neydiyon bacım gel bi öpüm özledim gı
evet cnm yaa nerde o eski gunlerrr sayfalar nasilda ilerlerdi simdi yerimizde sayiyoruz ama kisa surecek bu durum haftaya onlar gelir bu sefer ben yokum
gel cnm sefkatli kollarima
evet haftayada sen yoksun
bari bugünlerimizi iyi değerlendirek sarılak birbirimize bol bol
havalar duzeliyor karlar eriyor
yaz geliyiorrrrrr
evettttttyuppii
ama bizim buralara yağış gelecemişgelsinde gitsin artık bi düzelsin şu havalar ya benide hasta etti saten
kar yagisimiyagmur mu? amann nisanda hep yagmur yagar mayistada oglumla disarlarda gezer tozariz. hazirandada turkiyeyey gitcez zaten
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)
1. hazal87
yapooo topici ziyaretciler basti bacimmm yetissss :84::84:
yaprak eferin kıı boş bırakma topiği gitme bacım sen başka yerlere öyle başkaları gibin kim bu başkaları diye sorarsan örnek verim hemen ceydabide arkadaşları geliyo fırsaat vermeyin kı başkalarının topiğimize sızmasına ceydayıda bağlayın şuraya kaçamasın
yaprak eferin kıı boş bırakma topiği gitme bacım sen başka yerlere öyle başkaları gibin kim bu başkaları diye sorarsan örnek verim hemen ceydabide arkadaşları geliyo fırsaat vermeyin kı başkalarının topiğimize sızmasına ceydayıda bağlayın şuraya kaçamasın
he anam sorma ceydo topik topik geziyi en sadık bekçi benim
kankilerim gelene kadar nöbetçiyim temizliğide yapıyom hergün aksatmadan eferin bana he:86::86::86:
he bacılar nerde gezme ben orda
geldim bacım ama hepsi kaçmış
Kızlar herkeste bahar yorgunluğu var, geçer nasılsa endişe etmeyinbize de bir dinlenme molası olmuş oldu bu sessizlik, bir de iyi yönünden bakalım değil mi
he bacılar nerde gezme ben orda
gezgin garı senii:86:
gez bacım gez pztesi gününe kadder gez ondan sona dolar taşar topikimiz inşallah maşallah:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?