KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

kteyzoslari oglum cok komik hareketler yapiyor ellerine bakiyo burnunun ucuna kadar getiriyor. dogal olarak gozler sasi vaziyetini aliyor, elelrini taniyo oglum bide ayaklarini emmeye calisiyor yahuu sasirdi bu cocuk

ayyyyy kucuk askim benim bu yaaa kendi kucuk aski buyuk oglumm

Son düzenleme:

oyy yerim onu yaa bebeklerin ayaklarını ağzına götürmesine hayret ediyorum hee bayılıyorum bide:97:
kız hazal bacım bebek olunca kocikler 2.planamı atılıyo:44: bebeklerin sevgisi daha ağır basıyo dimi

oyy yerim onu yaa bebeklerin ayaklarını ağzına götürmesine hayret ediyorum hee bayılıyorum bide:97:
kız hazal bacım bebek olunca kocikler 2.planamı atılıyo:44: bebeklerin sevgisi daha ağır basıyo dimi

ayy yaprakcim bi gorsen hem komik hem tatli oluyor bu zamanda herseyi agzina goturuyo sipa buyudukce turlu huylari cikiyor valla.
yok bacim aksine esler birbirine daha cok baglaniyo biz oyle olduk ama aksini yasayanlarda olabilir esimle yanyana oturup oglumuzun hareketlerini izliyoruz ve birbirimize bunu bizmi yaptik diyoruz
ALLAH yaratti tabiki ama biz vesile olduk ya ondan ole soruyoz..

ama ilk gunler kendime ayiracak 5 dakkam bile yoktu valla ama sonra bende uykusuzluga alistim. hayatimi ona gore duzenliyorum yani anliyacagin kucuk bi sipaya gore planlar yapip uyguluyorum

ayy demi mucize gibi ya sizin parçanız ne güzel bi duygudur Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah bi taraftanda bana:97:

he bazıları o şekilde diyoduda onun için sordum eşler ikinci plana atılıyo diye ama eşler arasındaki iletişime anlayışıya hoşgörüye bağlıdır sanırım..birbirlerine karşı ne kadar anlayışlı olurlarsa sevgide o kadar artar diye düşünüyorum
ama dediğin gibi hayatının odağı oluyo o herşeyini yemeni içmeni uyumanı ona göre ayarlamak zorundasın o ne derse o olur bundan sonra

amin bacim insallah sen nihanim, ceydosum, brownim ve bøcugumde bu duyguyu tadarsiniz. cok harika bir his bide oglum buyucek yuruyecek ALLAHIN izini ile o zaman daha baska olcak bende rahata ererim oglumla elele gezeriz.

yapoooo bu ichatlar ucuslari hangi firmalarda var yaa konya istanbul ben bi pegasusu buldum buldum baska varmi senin bildigin thy ve atlas jet saatleri denk gelmiyor.

biz donusu norvec firmasindan alacaz. istanbul biletleri cok ucuz. konyadan istanbula otobus yerine ucakla gidelim diyoruz kucuk cocukla otobus cok zor olur.

Amin canım inşallah görürüz o günleri:97:

beni eşime sorayımda araştırsın canım bi
konyadan istanbula gidecek olacak olan firmaları diyosun dimi

delüü
alın bacım kalmaz neyim sıkışırsınız

valla cnm mecbur alcaz ama su anda para yok ben ole bakiniyom

ama bu pegasusunda kilo hakki 15 kiloymus. ben ve esim toplam 30 kilo oglumunda 10 kil hakkai var norvec firmasindaki kilo hakkimizda 100 kilo toplami bu pegasusta olmicak herhalde. en iyisi antalyadan norvec firmasi ile donus yapmak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…