KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

aynı bacım aynı napak işte hazalla topiği ayakta tutmaya çalıyoz pek sessiz sakindi:86:

sen naptın kuşum evdemiydin temizlik falanmı yaptın gezdinmi bol bol
yok kız gezmedim valla
raporluyum ya pek dışarda görülmiyim dedim
temizlik yaptım ama buralar yağmurlu bu sıralar cam silemedim onlar kaldı bi

kızlar senanın üyeliği aktif olmuş ama hiç buraya uğramadı acaba nedenki buraya topiğe girmesi falan yasaklanabiliyomuki:44ndanmı acaba:44:

yapom ya esimin isi azalcakmis isyerinde toplanti yapmislar adamlar esimin isini azaltcaklarmis ya simdiye kada 2 ye kadar calisiyordu maasi iyiydi ama bundan sonra 10 yada 11 de isi bitcek morelimiz bozuldu yaaa baska sofer alacaklarmis ise
hic iyi olmadi bu yaa belki yazin gelemicek esim turkiyeye

aaa ben yazin 2 ay girmeyince bendemi ole olcam yaa :44::44:
olabilir belki:44:

yaa niye azaltmışlar işini canım çalışan sayısımı çokki onun içinmi azalttılar
çalışma saati azalınca maaşıdamı düşecek canım

olabilir belki:44:

yaa niye azaltmışlar işini canım çalışan sayısımı çokki onun içinmi azalttılar
çalışma saati azalınca maaşıdamı düşecek canım

canim benim esimin transport firmasi var ve bir transport arabasi var. calistigi firmada esime is verir sadece, esimin kendi isi oldugu icin adamlar kendi calisanlarina oncelik taniyacaklarmis, eger esim oraya bagli olsaydi isi cok olurdu ama disarda oldugu icin isini azaltcaz demisler

evet cnm saat ucreti aliyor esim. saatlari azaldikca maasida dusecek, hic iyi olmadi bu yaa tam yaz tatili ocesi :84::84::84::84:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…