- Konu Sahibi SUTASAYRAN
-
- #31.781
ben hastayım ne yazık ki bilgecim, kızlar biliyor; bademcik iltihabı geçiriyorum şuan daha iyi durumdayım ama halsizlik ve başağrısı zorluyor beni
hani banayaprakhazal candan
ay valla. kafayı yedim bi hafta. bildiğin çorba oldu. sınavda hiç birini hatırlayamadım yainşallah geçersin bacım geçmede görüyüm ders çalışmak için 1hafta ayrı kaldın bizden
hoşgeldin ceydoş anam hakkaten ne güzel duruyo o çilekler
mrb ceyda nasılsın....
hani bana
ay valla. kafayı yedim bi hafta. bildiğin çorba oldu. sınavda hiç birini hatırlayamadım ya
selam arkadaş. ben yokken katıldın galiba buraya .
inşallah yapom.hayırlısı bacımda inşallah geçersin emeklerin boşa çıkmaz
selam arkadaşım...ewet ben yazdığımda brownim falan vardı.....
inşallah yapom.
anladım canım. hoşgeldin aramıza. ben bilge. arkadaşlar kısaca bilo derler. bide nihomuz vardı
inşallah döner geri.
31 yaşındayım. evliyim 2 çocuğum var.
seni ciddiye alıp tek tek yazıyom bak.
inşallah yapom.
anladım canım. hoşgeldin aramıza. ben bilge. arkadaşlar kısaca bilo derler. bide nihomuz vardı
inşallah döner geri.
31 yaşındayım. evliyim 2 çocuğum var.
seni ciddiye alıp tek tek yazıyom bak.
inşallah geçersin bacım geçmede görüyüm ders çalışmak için 1hafta ayrı kaldın bizden
hoşgeldin ceydoş anam hakkaten ne güzel duruyo o çilekler
bademcik iltihab mı:26:. çok geçmiş olsun canım. en çabık zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.
iyiym tatlım sen nasılsın?mrb ceyda nasılsın....
hani bana
ay valla. kafayı yedim bi hafta. bildiğin çorba oldu. sınavda hiç birini hatırlayamadım ya
yaprakhazal candan
selam arkadaşım...ewet ben yazdığımda brownim falan vardı.....
annna 10 yaş var aramızda.teşekkür ederim ciddiyetin için
memnun oldum...
bende candan..
21 yaşındayım evliyim çocuğum yok....
bende iyiym ceyda sağol...bende biraz şifayı kapmışı galiba hastayım
annna 10 yaş var aramızda.
geçmiş olsun. amma sulu göz topic olduk yaa.
yeter gülün atrık bakıyım. tek tek gıdıklarım bakın
datlucadu sana abla diyebilirmiyim
diyebilirsin güzelim. hatta teyze, dayı amca vs. ide diyebilrsin. yadırgamam merak etme
konuşsanıza bacılarrrr:44:
tabi yeğenimmmmm
senin nickteki bacı nereye yetişmeye çalışıyo yapoo.
cumartesi akşam eşim arabayı bırakıp sorguna döndü. bende fırsat bu fırsat dedim. çoluğu çocuğu topladım. bim açlımış bi yere oraya gittik. çok uygun şeyler vardı açılışa özel. ay çoluk çocuk bitli böcükle doldu araba. senin nicke bakınca onu hatıtrladım. arkada vır vır konuşuyolar. canım sıkıldı hepsini haşladım.sueda hiç susumuyo ağlıyo. anne mamama diye. ben biyadan araba sürüyom bi yandan diğer şöförlere küfrediyom. çok komikti yaaaa. bi ara arabanın yokuşta tak diye vurdum altını iyice kriz geçirdim.. alahttan sağ salim döndük eve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?