KK'da Hala Benim Gibi Kankasını Bulamayanlar Buyrun..

ben hastayım ne yazık ki bilgecim, kızlar biliyor; bademcik iltihabı geçiriyorum şuan daha iyi durumdayım ama halsizlik ve başağrısı zorluyor beni

bademcik iltihab mı:26:. çok geçmiş olsun canım. en çabık zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.

hayırlısı bacımda inşallah geçersin emeklerin boşa çıkmaz
inşallah yapom.
selam arkadaşım...ewet ben yazdığımda brownim falan vardı.....

anladım canım. hoşgeldin aramıza. ben bilge. arkadaşlar kısaca bilo derler. bide nihomuz vardı
inşallah döner geri.
31 yaşındayım. evliyim 2 çocuğum var.

seni ciddiye alıp tek tek yazıyom bak.

teşekkür ederim ciddiyetin için

memnun oldum...
bende candan..
21 yaşındayım evliyim çocuğum yok....

inşallah geçersin bacım geçmede görüyüm ders çalışmak için 1hafta ayrı kaldın bizden

hoşgeldin ceydoş anam hakkaten ne güzel duruyo o çilekler

hoşbuldumm
bademcik iltihab mı:26:. çok geçmiş olsun canım. en çabık zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.

sağol canım
mrb ceyda nasılsın....
iyiym tatlım sen nasılsın?
hani bana

ay valla. kafayı yedim bi hafta. bildiğin çorba oldu. sınavda hiç birini hatırlayamadım ya

teşekkür ederim ciddiyetin için

memnun oldum...
bende candan..
21 yaşındayım evliyim çocuğum yok....
annna 10 yaş var aramızda.

bende iyiym ceyda sağol...bende biraz şifayı kapmışı galiba hastayım

geçmiş olsun. amma sulu göz topic olduk yaa.
yeter gülün atrık bakıyım. tek tek gıdıklarım bakın

konuşsanıza bacılarrrr:44:

senin nickteki bacı nereye yetişmeye çalışıyo yapoo.
cumartesi akşam eşim arabayı bırakıp sorguna döndü. bende fırsat bu fırsat dedim. çoluğu çocuğu topladım. bim açlımış bi yere oraya gittik. çok uygun şeyler vardı açılışa özel. ay çoluk çocuk bitli böcükle doldu araba. senin nicke bakınca onu hatıtrladım. arkada vır vır konuşuyolar. canım sıkıldı hepsini haşladım. sueda hiç susumuyo ağlıyo. anne mamama diye. ben biyadan araba sürüyom bi yandan diğer şöförlere küfrediyom. çok komikti yaaaa. bi ara arabanın yokuşta tak diye vurdum altını iyice kriz geçirdim.. alahttan sağ salim döndük eve.

tabi yeğenimmmmm

sorgun ne kizz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…